Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe"

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 15. led 2013 13:11 #111523

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53

Idefix napsal: . Opouštím Kooperativu, která mi opět zvedla pojistku aniž bych něco provedl. :evil:
http://www.povinne-ruceni.com/

Co vím, sazby bude zvedat asi většina pojišťoven, bo na povinku vloni hodně dopláceli. Asi moc bouráme D:_)14
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 15. led 2013 20:50 #111557

• Idefix
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3

cendamore napsal:

Idefix napsal: Sice to není tip na dobrou koupi, ale tip jak ušetřit pár peněz na povinném ruční. Našel jsem pojištění na T4 2,5 75kW za 1660Kč s plněním 35/35 Wustenrot.
Záleží na bonusech a místě bydliště. Opouštím Kooperativu, která mi opět zvedla pojistku aniž bych něco provedl. :evil:
http://www.povinne-ruceni.com/

Muzu se te prosim zeptat, jak jsi se dokazal dostat na tuhle cenu.
zkosim to pres ten odkaz co si zanechal a nedostanu se pod 3.500kc diky

Pokud máš všechny bonusy a platíš roční pojistné tak ti vyjde cena 1660Kč. Mě už pojistka přišla D:_)18
VW-Multivan Tim&Tom 75kW

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 15. led 2013 21:38 #111563

• eviz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 45
jenom bych se bál když někoho člověk nabourá u levné pojišťovny jak budou plnit.
Pavel

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 16. led 2013 07:28 #111577

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
No...plní blbe, cukaji se

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 16. led 2013 08:54 #111579

• celer
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Neberte to jako nějaký pojišťovácký lobby, ale dávejte si bacha na limity 35/35. Jsou sice nejlevnější, na druhou stravu za dobu svojí letité praxe v pojišťovnictví jsem už viděl dost škod, které daleko přesáhly tuhle částku. A platí to zejména pro lidi co jezdí do zahraničí... Náhrady škod na zdraví se tam pohybují v úplně jiných číslech než u nás.
Je to každého volba, ale za pár stokorun navíc můžete mít limity 70, 100 mil.
Multivan Atlantis 2,5 TDI 111 kW 2001
Opel Zafira 2,21 A/T,
Gilera Fuoco 500 ie

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 18. led 2013 17:50 #111795

http://aukro.cz/komplet-hudba-bose-audi ... 00121.html

Komplet hudba BOSE z Audi A6
Jestli teda není pozdě to sem dávat, končí za hodinu
Multivan 2,5 TDI, 75 kW
Morewood Makulu
Norco 125 Dirt

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 24. led 2013 02:06 #112184

takze..myslim ze tu mam docela zajimavy tip
jiz nejaky cas,tj.asi pul roku schanim auto pro svou zenu,dva syny,kanadskeho ovcaka a kocar..tzn.vetsi kombi...do te doby mela zena passat 1.9tdi 66kw 1994,super auto,vse se veslo,mala spotreba,motor temer bezudrzbovy,tudiz padla volba opet na passat,kterych jsem mel do te doby 5kousku a nedam na ne dopustit,staroch sel tedy z domu za 22tis. a tady nastal prvni problem,chtel jsem totiz motor 81kw(PD jsem nechtel),co nejvic airbagu a rok tak 1999,ale peknej kousek tak kolem 70tis..tzn doplatit 50tis. a omladit jen o 4roky(smozrejme jsou na netu i levnejsi..treba dovozy,nechal jsem si jich nekolik proverit a 5 z 5 bylo razantne stocenych)..no a kdyz uz jsem byl celkem bezradny a z tech vsech podvodniku i docela nasrany,privedl me muj kamarad mechanik na motor 1.9jtd davany do fiatu a alfy a konkretne na model Fiat stilo multiwagon 1.9jtd 85kw,motor s celkem dobrou povesti..no a pak uz slo vsechno celkem rychle..kouknul jsem doma na net a musim rict ze se mi auto zalibilo na prvni pohled a do tydne bylo doma a za 63tis. jsem dostal rok 2005,6xairbag,klimatizace,komplet vse v elektrice,posilovac rizeni CITY pro zenu k nezaplaceni(parkuje jednim prstem),spotreba kolem 5l,velky kufr a musim rict skvelej podvozek kterej sedi jak pribitej a to by se dalo rict podelanej talianskej smejd..jasne ale za ty prachy doporucuju zvazit d:_(

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 24. led 2013 19:20 #112220

Az ti praskne zarovka v prednim svetle, tak to auto proklejes.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 24. led 2013 20:54 #112227

jojo)))uz jsem menil obe a ta za tou baterkou je fakt pecka,nechapu kterej uchyl tohle vymyslel,no je to fiat tak tam bude asi vic takovejch volovin...zatim jsem najel pouze nejakych 1000km,ale auto jsem si docela oblibil a vse funguje jak ma..otazkou je co budu psat za 50tis. km :D ...hlavne ze to nestalo moc a zene se libi OK!

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 25. led 2013 11:07 #112239

Motor ti neodejde, to je drzak,ale prave ty drobnosti italove neumej. Mam Lancii a muzu vypravet,nebo spis mechanik muze :) Jinak Stilo je pekny a chtel jsem si ho taky koupit. Tak snad bude slouzit.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 25. led 2013 18:44 #112272

jojo diky..snad poslape..uvidime treba za pul roku co tumu budu rikat a kdyztak ten svuj nadsenej clanek trochu poupravim)),delam ted trochu revizi u svy t4 a tak nebylo moc penez

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 31. led 2013 19:28 #112698

• Hofi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
http://www.ebay.de/itm/Aufstelldach-Hub ... 500wt_1288

Zrovna jsem při brouzdání po EBAYi narazil na jednu střechu REIMO v Německu - třeba by se někomu z vás líbila ;)

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 01. úno 2013 12:19 #112752

• Teej
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Mě by se hodila :cry: teď byla jedna Westfalia i na aukru za 20tis.. Doufám,že budou až se vrátíme z teplejch krajů....... :-k
VW Multivan Allstar 2,5TDi 75kW

Tel: CZ +420602311082

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 08. úno 2013 05:50 #113171

• myšák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
našel jsem radio s dvd pokud by někdo bez něj nemohl žít :lol:
http://www.sbazar.cz/orestk/detail/961644-autoradio-sencor-scd-8224dr-dvdsd-card-lcd

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 08. úno 2013 11:19 #113178

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
To je opravdu dobrá volba :mrgreen: mám ho jako dílenské rádio a asi ho brzo hodim po psoj aby ho doladil...
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Vygenerováno za 0.130 sekund

Login