Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe"

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 19. dub 2017 16:11 #175727

T5 MULTI-BLACK-TULIVAN - 128+ AXE + Elddis Furicano GTX
T5 MULTI-SILVER-FIVE 128+ AXE - k.o.
T4 MULTI-GENERATION-BLACK 111+ AXG - jedí opodál dál :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od ondra12345.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 13. říj 2017 10:46 #180415

• Jouda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 4
Viděl jsem teď v Globusu, že tam mají nějakou akci, kde jsou naši mazlíčci.
Jedná se o plechové tabule, teploměry, magnetky a plechové boxy, kulaté i hranaté, viz foto.
Tak kdyby se to někomu líbilo, můžete si tam skočit.

VW T5 2006 1.9 TDi 77 kW
Citroen Xsara Picasso 2.0 HDI

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 19. říj 2017 14:54 #180521

• TK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 40
Nevím zda je to "tip na dobrou koupi", ale třeba by se někomu mohla hodit otočná konzole do T4.

www.caravan24.cz/forum/viewthread.php?thread_id=27806
Burstner polointegrál 7,4 m - Fiat Ducato 2,3 103 kW
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW - prodáno
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF - prodáno
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 24. lis 2017 21:21 #181008

• TK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 40
Možná, že by se někomu mohlo hodit. Mimochodem zrcátka Emuk vřele doporučuji,

www.caravan24.cz/forum/viewthread.php?thread_id=28123
Burstner polointegrál 7,4 m - Fiat Ducato 2,3 103 kW
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW - prodáno
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF - prodáno
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(

Re:Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 11. úno 2018 18:48 #182107

• W.Pajas
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2

W.Pajas napsal: Ahoj lidi, nejsem si jistý zda to patří právě sem ale skusim to. Chci vas i kolegy varovat. Onehdá jsem prodal svoji t4 PZ 111kw. Byla ve stavu - špatná karoserie ,poničený interiér a hlavně čtvrtý majitel ,rok výroby je 1998 a stav kilometrů na tachometru pri prodeji byl kolem 290 000(když sem ho kupoval já tak bylo uvedeno od auto ESA ze skutečný stav v roce 2008 byl 610 500km). Vse na pozadani mohu dolozit. Dnes jsem mluvil s prodávajícím a auto ma 150 000km rok výroby je ,uváděn 2000 (to je datum první registrace,). Lak trochu vylepšily ale radši to cele prelepily fólií. Tak jen abyste nenaletěli.zdar.
auto.bazos.cz/inzerat/42480733/VW-T4-25tdi-111kw-Multivan.php

Upravil jsem ti to, aby odkaz byl aktivní. Lada T5.

Zdar lidi už je to nějaký pátek co jsem upozorňoval na pána který koupil a obratem prodával mojí bývalku t4 . Viz fórum. Objevila se na bazosi zas - qjm2n.app.goo.gl/kDiXQEcqUoT0cuCA3 .Jen kdyby někdo chtěl kupovat, asi bude jezdit v pohodě ale info o autě nesedí.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Poděkovali: mulťa

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 20. zář 2018 06:48 #188501

• purity190
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 5
Ahoj parto. Bohužel je to pro mě daleko, dlouho jsem vymýšlel, jak bych to udělal a pro auto zkusil zajet. Ale nejde to. Dle fotek vypadá pěkně. A tak vám posílám dražbu T3. Bylo by fajn, kdyby ho vydražil někdo z nás, než nějaký překupník.

www.eujicha.cz/movita-vec/24
VW T4 Caravelle 2.5 TDI 75kW 2002

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 20. zář 2018 08:11 #188503

• Sindeon VW
  • Administrator
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 904
Jakousi souhrou okolností jsem se potkal s pánem z technických služeb Nového Města nad Metují. Musejí se zbavit T3, kterou doteď měli v majetku - budou měnit za novější auto. Prý je v dobrém stavu, ale na technickou už je to pro ně moc práce. Detaily neznám, jen že ji musí prodat - nedá ji zdarma ani na ekologickou likvidaci.

Pokud by to někoho zajímalo, tak kontakt na pána je níž. Auto jsem neviděl, předávám, jak mi to řekl.

Miroslav Trojan
vedoucí Technických služeb

Mobil: 605 201 091
E-mail: trojan@novemestonm.cz

Městský úřad
Nové Město nad Metují
náměstí Republiky 6
549 01 Nové Město nad Metují
Clubový asistent

Clubový web: http://www.transporterclub.cz
Clubový mail: club@transporterclub.cz
Clubová kancelář: Po - Pá 09:00 - 15:00

Staňte se prémiovým členem Transporterclubu
Poděkovali: purity190

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 21. zář 2018 08:34 #188517

• Rebelant
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 113
Zkoušel jsem panu Trojanovi volat, ale prý už mu volalo pár normálních lidí a pak x překupníků, kteří se tuto informaci dozvěděli z těchto stránek. Snad tento dělník T3 přijde do dobrých rukou. Jinak vozidlo prý sloužilo u komunálních služeb a používali jej zahradníci k převozu nářadí, stromů, větví a pod.
Ride to live, live to ride
neaktivní: VW T4 1,9 TD 2001, VW T5 1,9 TDI 2004, VW T3 DOKA 1,6 TD 1986, VW T4 dlouhé vysoké syncro - Vildafornia 2,5 1995
aktivní: VW T5 1,9 TDI "Jahůdka", T4 multivan syncro 2,4 D, T3 1,9 TD Džůsík
IMV 1000 r.v. 1964, V3S, ZIL, UAZ, LUAZ, JEEP GPW 1943, ...
Honda CBR 1000f, Jawy, ČZ, ...
a další :-o

Naposledy změněno: od Rebelant.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 21. zář 2018 09:59 #188518

• purity190
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 5
Bez bližších informací těžko říct, na kolik auto ocenit, ale obálková metoda je bohužel neúprosná. Takže kdoví, do jakých rukou se dostane :( ale chci se na ni zajet kouknout. Tímto díky Ondrovi za zprávu.
VW T4 Caravelle 2.5 TDI 75kW 2002

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 01. dub 2019 19:50 #191481

• Týša
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Zdravím pánové , není tu někdo z Karlovarska a nezná náhodou toto auto www.sbazar.cz/petrslama8/detail/70216097-vw-caravelle-t4 A NEBO JEŠTĚ LÉPE HO OMRKNOUT (samozřejmě za úplatek ) díky moc můj tel je 606818090

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 19. čen 2019 20:39 #193036

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Koupil jsem dobře v Kauflandu.... V akci...
Rozhodně nejhorší kokot spray co jsem kdy koupil. Vůně sice vydatná, ale to zřejmě proto, že většina se rozpráší do okolí a na palubce ulpí jen malá část. Po pár hodinách už není cítit nic. Palubka se leskne až po aplikaci cca poloviny lahvičky...
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480
Přílohy:

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 25. čen 2021 21:13 #202640

Taky hlásím dobrou koupi, blatník na T4 96-03 krátký předek, nekupovat nic za méně než 2-3 tisíce, koupil jsem z sbazaru, jakýsi prodejce Petr Netík - blatník na starý typ na přivaření s navrtanými dírami na šrouby a navařeným přídržným plechem. Asi se číňanům něco nepovedlo :-(
Caravelka 2.5 Tdi hybrid --> 75 kW s homemade chipem a s velkým kůlerem, MY 1999, designed with Medvěd Hydro Design
Caramelka 2.5 TDI 75 kW long - Black Jack edition by Medvěd Hydro Design
Jeep Cherokee 2.5 petrol MY1984 -veteránská srdcovka
Jeep Cherokee 4.0 petrol MY1989 - off veterán
Přílohy:

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 07. říj 2021 20:36 #203911

Bohužel se musím také přidat k espaňolovi - u tohoto prodejce zakoupeny zadní opravné lemy , při práci s nimi není člověk klempíř , ale nejsprostější umělecký modelář na světě . Sice super price (to se musí nechat) , ale tím to tak končí . "Plech" - obal od čokolády , materiál ocel ???? Kdo ví ? A výlisek ve spoji dole u prahu absolutně mimo prostor . Takže už jsem poučen - za málo peněz , minimum muziky - aneb jak říká moje máma - nejsem tak bohatá abych si mohla kupovat levné věci .... Ale zas co se dalo čekat od : made in poland . Neříkám , že vše z polska je špatné/ nekvalitní , bohužel jsem se jen ještě nesetkal s kvalitním komponentem do auta z této země.....
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-)

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 30. říj 2022 21:41 #207619

Aktuálně mají (viz odkaz) v akci parádní "stromečky" , motiv t1-t3 . Výdrž není bůhví jak dlouhodobá , ale design povedený , červený voní asi nejlíp . Když už se blíží ty vánoce, tak super drobnost k dárku pro fandy téček . Přikládám reálné foto

www.andivo.cz/vune-do-auta/osvezovac-vzd...m67KxyIaAqIwEALw_wcB
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-)
Přílohy:
Poděkovali: TK

Vygenerováno za 0.547 sekund

Login