Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe"

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 07. kvě 2024 21:18 #211052

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 210
Za tu cenu urcite zajimave, jen je skoda ze lidl nepouziva PowerForAll akumulatory ale zase ma svoje X20... No a pak je to jen 1/4" takze zadne velke prumery, hlava vymenitelna nevypada..
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 07. kvě 2024 21:37 #211053

Tomu co používá za technologii , nerozumím :-) , jen z praxe zrovna tyhle 2 utahováky mohu vřele doporučit. Hlava vyměnitelná je , prodávají se "přestavbové sady" , samozřejmě neoriginální. Pro mě vy to ztratilo smysl ,do tý 1/4 hlavy strčím bit , rád si hraji se dřevem , takže na šroubování vrutů úplně super , pak jdu na auto , tak zas nastrčím redukci z 1/4 na 1/2 , a s radostí se vrtám v autě. Hlavně ta sada milwaukee , je jak dělaná na t4 , jsou tam všechny standartně používané velikosti ,které v jiných sadách chybí (16,18,21,24) , jen 22 mám bokem , tu tam ještě musím dodat . A je tam i ta redukce do utahováku, a hlavně je to chrom molybden , ne jen vanadium. Celkově tyto 2 nářadí , v akci za 1000 + 1000 , supr doplněk do téčka :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 23. čec 2024 18:36 #211468

Jelikož je dnes moderní nakupovat z číny , tak jsem zabrousil na (pro mě nový) temu , a narazil na tohle prodloužení zámku pro kempování. Super materiál, rozměry sedí , a nejlepší je na tom cenovka - cca 120kč. U nás 350 a víc . Do 10 dní doma ,takže paráda :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Přílohy:

Vygenerováno za 0.220 sekund

Login