Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU?

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 25. úno 2013 22:21 #114334

• durisa
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 11
Například v autoservis Koucký v Ústí nad Labem mi do převodovky Hondy Civic (začala mi před plánovanou výměnou oleje lehce cvakat) dali jen polovinu oleje a za 14 dní mi sám pan kokot Koucký volal že mi za 11 tisíc sehnal novou převodovku (samozřejmě ta moje mezitím začala dělat neuvěřitelnej bordel). Stačilo dojet do jinýho servisu a nechat olej dolejt, o úniku oleje nemůže být řeč, vše bylo suché, jen škoda že jsem to udělal pozdě, převodovka jede sice dodnes, ale kravál dělá děsnej.

V servisu u pana Farkaše mi při výměně čepu na P106 dojebali novej brzdovej kotouč a ještě mě natáhli u opravy za 2000 tak o litr.

Parádní zmrd je také pan Poledna z Předlic (rychloopravna výfuků) kde jsem si koupil na Hondici univerzál katík Bosal v ceně cca 2900Kč za 4000Kč a při reklamaci jsem zjistil že i když jsem u něj celou dobu stál, tak mam na autě katík Asso v ceně 1500Kč, kterej vysokootáčkovej motor Hondy vydržel cca 500Km a žralo to jak prokoplý (na faktuře jsem měl napsáno Univerzální katalyzátor, značka chyběla a pak se hádej viď), navíc si nechal origo katík z Hondy za kterej ve sběrně dostal cca 2000. To jsem se dozvěděl samozřejmě opět v dalšim servise kde jsem opět řešil opravu předchozí opravy.

Kdysi dávno jsem měl Rapida 130. Výměna těsnění pod hlavou mě vyšla na baťoh protože jistej šikovnej mechanik (RENO auto Předlice) mi místo origo těsnění hodil do motoru 10 let starý těsnění z Rka a když mu to furt prochcávalo tak utahoval šrouby tak dlouho než jeden z nich prasknul v bloku motoru a zkroutila se hlava, reklamace neuznána, zapomněl jsem si vzít na práci fakturu, pan "mechanik" dobře věděl proč mi ji nedal sám a já byl mladej a blbej - v jinym servise nový těsnění + výbrus hlavy + odvrtání zalomenýho šroubu = skoro pořizovací cena Rapida

V jinym servise mi místo oleje Shell dali do motoru pravděpodobně olej Delphi - reklamace vyřízena bez zbytečných keců, proto jmenovat nebudu.

atd, a pak ať se mi někdo diví že nikomu nevěřim D:_)14 ....

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 25. úno 2013 22:29 #114336

• myšák
  • Návštěvník
  • Návštěvník
ty kráso, se ti nedivím, že seš tak trochu pesimista :-k , ale pokud ti člen tohoto společenství dá typ můžeš se spolehnout, že to je kvalitka OK!

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 25. úno 2013 22:39 #114338

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Slušné prasárny . #-o
S Petrem se domluv a uvidíš. Kdybych nevěděl. že má téčka v malíčku, tak bych ti číslo fakt nedal. ;)
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 27. úno 2013 06:27 #114406

• Othon
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 1
Zdravím,nevíte někdo o někom šikovném na T4 -Liberecký kraj,Kralovehradecký kraj?

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 27. úno 2013 10:19 #114411

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Přímo v Semilech u nádraží maš šikovného mechoše. Potej Vejnyska. ;)
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/memberlist....e=viewprofile&u=1198 ">memberlist.php?mode=viewprofile&u=1198<!-- l -->

http://www.mapy.cz/#t=s&x=15.323868&y=5 ... Semily&u=u

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 27. úno 2013 16:14 #114424

• Othon
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 1

Maršoun napsal: Přímo v Semilech u nádraží maš šikovného mechoše. Potej Vejnyska. ;)
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/memberlist....e=viewprofile&u=1198 ">memberlist.php?mode=viewprofile&u=1198<!-- l -->

http://www.mapy.cz/#t=s&x=15.323868&y=5 ... Semily&u=u

Dííky mocc...

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 13. bře 2013 20:08 #115703

• jkely
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Nemate někdo tip na dobrou dílnu v praze nebo v okolí? díky

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 22. dub 2013 04:56 #119252

radsi se nebudu vyjadrovat
T4 2,4D rok 1995

Naposledy změněno: od Hanysek.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 22. dub 2013 06:32 #119253

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Tak to mám nejradši!!! Když slyším A, tak bych chtěl slyšet i B. Měl bys napsat o koho jde, aby se k tomu mohl vyjádřit, nebo jsi to neměl psát vůbec :-k !! Zvlášť, když jde o někoho zdejšího!!!
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 23. dub 2013 19:07 #119402

• kusna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
Jednoho DOBRÝHO zdejšího znám,co rád dělá ložiska na přední nápravě :lol: :mrgreen:

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 24. dub 2013 03:51 #119421

• apx81
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Kam nejlépe v Liberci nebo nejbližším okolí? Díky

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 24. dub 2013 12:00 #119442

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1

Hanysek napsal: radsi se nebudu vyjadrovat

Já to nemyslel nijak zle, ale ten Tvůj příspěvek byl o ničem :-k
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 30. dub 2013 16:09 #119825

ahoj všem,potřeboval bych poradit jestli někdo neznáte šikovného opraváře okolo kolína nebo kutné hory.mám 2.5 tdi 65kw moc děkuji za rady.martin

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 30. dub 2013 16:34 #119829

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Prubni Vokiho. ;-)
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/memberlist....ode=viewprofile&u=98 ">memberlist.php?mode=viewprofile&u=98<!-- l -->

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 30. dub 2013 17:00 #119831

moc díky za radu určitě to zkusím

Vygenerováno za 0.342 sekund

Login