Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU?

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 23. lis 2014 20:42 #147037

Zdravím vespolek, hledám spolehlivý servis v okolí Žebráku (34. kilometr D5). Mám caravelle long rok 97 syncro s ABS. Vozidlo jsem pořídil v březnu a za tu dobu nová hlava (mikrotrhlina, žralo vodu jen za tepla) rozvody + náplně hned po koupi. O 2000km později rupla brzdová hadička k zadku (praskla v Říčanech opraveno v Okrouhlu a OK) o další 1000 později zadřený třmen levé přední kolo (oprava v Domažlicích v APM Automotive kde se mechanikovi povedlo trochu povolit matku stahující poloosu a náboj což vyustilo v další poruchu o cca 700km později ve Vimperku, kdy se šroub povolil, popojela poloosa a vnitřní šála ložiska se roztrhla ve své ose) oprava v V K servis Stachy. Jak se k reklamaci postaví kluci z Domažlic uvidím, je to čerstvé. Po dalších 500 km se z podvozku začínají ozývat další zvuky (stejné jako když se chystalo rupnout to ložisko). Už chci konečně z výletů autem vracet domů také autem a ne vlakem či na podvalu...
A co konkrétně potřebuji? Škrundá v diferenciálu (olej je dolitý), vyřešit nový pazvuk než zas něco rupne (ozývá se v pravých zatáčkách při otočení volantu o čtvrt kola), vyměnit gumy na ABS na zadní náravě + zprovoznit ABS (vpředu již nové). To ovládání zrcátek si už rozchodím sám.
Mám to do Okrouhla či Slaného trochu z ruky a na nic jiného v realtivním dostřelu jsem tu reference nenašel. Díky za tipy. J.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 15. pro 2014 14:41 #148106

• Varan
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Chtěl Bych opět poděkovat Tomášovi z Transporter Centra Slaný, za záchranu den před odjezdem do Alp, minulí týden ve čtvrtek se vyostřil zvuk z motoru, odkudsi od rozvodů, který se začal zhoršovat, poté co jsem auto při loňských povodních trochu utopil((
Díky tomuto počinu, jsem musel udělat spojku, jelikož jak se prudce motor a spojka ochladili lehce se zvlnil přítlačák, nicméně za nějaký ten tisíc se zase srovnal, ale spojka stále smrděla. Tak jsem dal novou. No a minulí týden se ozvalo dosti silné cvakání, takže jsem mu cinknul, hned odpoledne dorazil a za 2,5 hodiny odjížděl z novými malými rozvody.
Zvuk zmizel, byla to přidřená kladka.
Takže ještě jednou díky a kdyby jste nikdo potřeboval rychlou a dobrou pomoc ozvěte se na Transportercentrum.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 28. kvě 2015 14:20 #155618

Hola hola,

doporučí mi někdo servis u nás na severu Liberec - Jablonec ? Na obyč. servisní prohlídku.
A jaký máte názor na záruku mobility ? funguje to, využil to někdo ? Je to jeden z důvodů proč bych chtěl originál seris.

Dík...

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 23. říj 2015 12:19 #159696

• Campo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj všem, rád bych se s Vámi podělil o zkušenosti ze servisu ze Slaného, přesto, že jistě valná část fóra nebude souhlasit, je třeba uveřejnit i ty horší vlastnosti Autocentra Slaný.
Vše začalo tím, že mi v mojí T4 odešel příhřev, respektive jeho elektronika do křemíkového nebe. Po pročtení několika, i zahraničních fór, jsem se rozhodl pro upgrade a vylepšení svého Multivana ´97 koupí výkonnějšího "vodníka" D4WS, kterého jsem hodlal využít nejen jako příhřev motoru, ale i na občasné přitopení interiéru.
Vodníka jsem koupil staršího, funkčního a dokonce s kompletní kabeláží. Kabeláž jsem připravil, topení namontoval a poslední co zbývalo, už jen zapojit. Nejsem úplný elektrický analfabet, ale chtěl jsem mít zapojení správné, dokonce řekl bych profesionální. Po nějakém to shánění schopného elektrikáře či servisu, jsem se v lednu 2015 dostal až do Slaného k panu Angreškovi, který mi barvitě vylíčil, jak mnou vymyšlená změna není absolutně žádný problém a vzhledem ke zkušenostem, které mají to bude úplně jak kdyby to bylo z výroby.
Sepsali jsme předběžný doklad, ponechal jsem na servisu auto a těšil se na skvělý výsledek.
Po nějakém čase (který byl delší než původně dohodnutý - čekalo se na originál konektory) jsem si auto vyzvedl (bohužel jsem si ho přebral večer, kdy už byla tma jak v ranci - moje hloupost a chyba), pan Angreška mi ho ochotně předal i s pohledem do motorového prostoru, kde byla tma jak v pytli, v interiéru přibyly hodinky, všechno bylo parádní, hodinky topení ovládaly, byl jsem spokojen.
Naneštěstí, jsem musel pod kapotu z důvodu dolití kapaliny ostřikovačů no a nestačil jsem se divit:
Vodní přídavné čerpadlo bylo (a stále je) chycené ke kabelům na motoru zdrhovací rychlopáskou, v něm narvaný jiný konektor, který pasuje jen roztečí kontaktů a kabelový svazek vyrobený za pomocí elektrikářské lepící pásky. Na topení jeden obrovský chuchvalec té stejné lepící pásky, který tvoří krytí "připojení" topení k elektrice.
Odpojené čidlo venkovní teploty (tak proto byla mimo funkce příhřevu), napájení vyřešeno dotažením jednoho drátu z interiéru a profesionální rozdvojení naletováním "vidličky", která je potom zatažená smršťovací bužírkou.
Tak tohle byla fakt ledová sprcha..... Kde je ta profi práce? Kde jsou ty originál konektory? No za 6500,- jsem si to představoval trochu jinak.
Panu Angrešovky jsem volal, dostalo se mi vysvětlení o elektrikáři, který je "subdodavatelem" a ujištění o nápravě tohoto opravdu neutěšeného stavu. Po týdnu se nikdo neozval, volal jsem znovu a vyslechl si, že do týdne to vyřešíme. Po měsíci jsem volal znovu. Po dalším měsíci už mi nikdo nebral telefon a neodpovídal ani na mail (který už byl z mojí strany rozhněvaný)
Každopádně nikdo se neozval do teď a já vím, že do Slaného, už nikdy více.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 23. říj 2015 22:52 #159713

• Jirka S
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4, LONG, SYNCRO+UZÁVĚRKA, 2,4D
  • Obdržená poděkování 42
"Krásná práce", fakt jak z výroby :sick: :sick: :sick: :pinch: :pinch: :pinch:

Kam do servisu? 15. lis 2015 21:42 #160267

• wacker
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
Ahojte, poraďte - doporučte servis na Téčka na Moravě....Zlín, Olomouc, Brno....mám problém s pohonem syncro. Díky
caravelle syncro 2,5 TDi, r.v.2000
uaz 469
octavia combi 1969
twingo 2007
moskvič šlapací 1978
jawa 250 1962
MZ 150
jawa 350 1964
aprilia sportcity 200
Land cruiser LC150

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 22. lis 2015 21:00 #160470

• celer
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Zdar. Prosim o info o nejakym zdatnym T4- servisakovi v Hradci Kralove. Jedna se mi o problemy s regulaci turba. Spoustu veci uz jsem vymenil, porad ale jede-nejede. Diky predem za tip.
Multivan Atlantis 2,5 TDI 111 kW 2001
Opel Zafira 2,21 A/T,
Gilera Fuoco 500 ie

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 24. lis 2015 16:44 #160517

• worxe
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 26
zkus Matíska z Mejta
???

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 05. pro 2015 19:18 #160828

• Sorax
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím všechny,

koupil jsem si t4 2,4d rv. 91 a potřeboval bych doporučit dobrej servis na motor AAB z Plzně a okolí.

Díky moc

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 11. pro 2015 12:13 #160970

• alik.jes
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 111kw
  • Obdržená poděkování 2
Neznáte někoho z královéhradeckého kraje kdo dělá nez. topení?
Potřebuji rozchodit příhřev. Jen mi foukne hromadu dýmu a nerozjede se.
Díky. :(
T4 111kw

Naposledy změněno: od alik.jes.

Re:Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 11. pro 2015 17:43 #160971

• vfrman
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
V Opatove u Svitav nekdo tusim je..
vfrman
T5
"jedině jachting,motorcycling,geocaching a Multivaning " :-):-):-)

Tip na DOBROU KOUPI!!aneb "nechci si to nechat jen pro sebe" 13. led 2016 16:31 #161987

• Avanta4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
Tak pánové a dámy pozor. Mám TIP na autoservis v Praze, kde vás nenatáhnou!!! Z většiny servisů, kde jsem byl, tak jsem měl téměř vždy pocit, že mě buď na práci, nebo na dílech natáhnou. Co si budem vykládat, na dílech mají mechanici nižší cenu a tu vám rozhodně neúčtují. HSERVIS v Praze 3 vlastní sympatický pán, ze kterého snad poprvé nemám pocit, že mě chce natáhnout. Vážně dopručuji.

Přesunul jsem ti to tam, kam to patří. Lada T5.
Multivan T5 R32 173 KW

Naposledy změněno: od lada t5.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 13. led 2016 20:09 #161995

• Avanta4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 4
.
Multivan T5 R32 173 KW

Naposledy změněno: od Avanta4.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 13. led 2016 20:34 #161999

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Ano, to už jsi nám sdělil v příspěvku výše.................... :)
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 20. led 2016 17:49 #162267

Psal jsem to do jiného vlákna ale aby to nezapadlo tak to sem dám taky. Pánové ve Slaném se nějak vybarvují

Zkušenost se servis Transportercentrum
Z důvodu lenosti mého předešlého automechanika jsem zajel do servisu ve Slaném. T5 přestala dobíjet, sázel jsem na gumovou spojku a volnoběžku už měla 220tis km namísto 150tis kdy je předepaná výměna.
Ve Slaným jsem dohodl termín s tím, že si přivezu vlastní materiál - volnoběžku i gum.spojku. Za hodinku ze servisu volali, že je špatný alternátor, měl už najeto 500.tis km, dohodli jsme repasi za 3.tis Kč a výměnu silentbloku motoru (cena silentbloku na netu je cca 300,.-Kč) a že si auto vyzvednu až druhý den.
Rozepisuji se hlavně kvůli ceně, která na mě čekala k placení a to 9.080,-Kč bez dokladu !
Defacto mám repas altíku, který se dělá kolem 2 - 2,5tis a vyměněnej silentblok, práce byla demontáž a montáž alternátoru a silentbloku.

Vygenerováno za 0.200 sekund

Login