Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU?

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 13. čec 2020 22:40 #198451

• Otouš
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Pánové hledám pro kolegu nějaké šikovné ruce na T5 2,5 96KW 4X4.
Ideálně Severní čechy Teplicko
Děkuji
VW T5 Multivan 2,5 TDI 96 kw, 2008
Škoda Fabia I 1,4 MPI, 2002 - Pracant
EX - VW Caddy IV 1,4 TSI, 2017
EX - Škoda Octavia II Scout 4x4

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 11. srp 2020 11:14 #198683

• mudy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravim,
Asi nema cenu opisovat vsechny mozne problemy na T5 takze rovnou k veci.
Hledame sikovneho mechanika/znalce/nadsence ktery by byl schopen T5tku servisovat i z globalnejsiho pohledu nez jen hasit uz horici mista.
Auto je po generalce motoru (2005, 2.5 AXD 96kw) a mysleli jsme si ze snad uz vse je vymenene, bohuzel stale se vracime z vyletu s dikotekou na palubce nebo na lane.
Najde se nekdo takovy v Brne ci okoli?

Diky
Jirka

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 13. pro 2020 16:45 #200299

Zdravím všechny,jsem taky čerstvim majitelem T4 a za nějaký overeny servis v okrese Ústí nad Orlicí,Svitavy bych byl opravdu vděčný.dekuji?

Naposledy změněno: od Kašpig.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 28. srp 2021 19:09 #203146

Dobrý den,
víte o někom, nebo byl by někdo ochoten a schopen opravit vstřikování na T4 1.9 45kw 1991 :-) (jede na 3 válce, je ulomená trubička před vstřikovačem) + rozvody.
Nějak se do toho nikomu nechce... :-(
Dobříš - Příbram - Sedlčany ideálně.
Děkuji, Radek

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 06. zář 2021 10:36 #203401

Zdravím, nemáš na něj prosimtě číslo?

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 05. říj 2021 18:55 #203885

• Me2d
  • člen clubu
  • člen clubu
  • člověk musí bejt nějak švihlej
  • Obdržená poděkování 19
PepaSedláček -A kdo a na koho? :-) Jinak doporučuji autoservis Mrázek v Čelákovicích znají a umí si poradit :-)

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 08. lis 2021 12:11 #204126

Dobrý den, mám prosbu, potřebuji doporučit dobrého servisáka na T4 v okolí Mladé Boleslavi. Děkuji JB.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 14. lis 2021 19:20 #204181

Ahoj, doporučili byste mi někdo někoho spolehlivého na servis? Jsem z Prahy ze Stodůlek, ale v případě dobré reference jsem ochotný auto kamkoli dovézt i mimo Prahu.

Jedná se o T5, 2,5 TDi 4x4 z roku 2007.
Pořídil jsem ji asi před měsícem a je potřeba rozsáhlejší údržba: vodní pumpa, výměny náplní, přetěsnění turba, spojka, silentbloky v ramenou a co se tam ještě najde se uvidí.

Ideální by pro mě byl někdo, kdo má prostory a mohl bych se na tom podílet. Nejde mi o kolenovrtství, ale o to, že mě to prostě baví. Jen nemám kde to dělat a tohle se na ulici nedá. Ale není to samozřejmě podmínka, spíše takový ideál. Hlavní je pro mě to dát dohromady ať už to budu dělat sám nebo někdo jiný. Pán, který mi byl doporučen mi už měsíc říká, ať zavolám příští týden. Počítám s tím, že tahle opička bude něco stát.

Díky moc.

Naposledy změněno: od Dan.Walter.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 02. úno 2022 18:29 #205229

Ahoj Radku, mám stejnou otázku jako Ty - potřebuji odborníka na T4 ve stejné oblasti. Uspěl si? Nemohu nikoho najít... Díky za pomoc. Petr

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 25. dub 2022 15:28 #205952

Jo Sorry, potřeboval bych kontakt na Jardu z Vojkovic, už mám za sebou 4 servisy a nikde si s tím neporadili

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 30. lis 2022 11:54 #207867

• BaK3R
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, poradíte mi? Hladam v Brne /aj celý jihomorav./ ideálne Transporter nadšenca, ktorý má skúsenosť a vymenil by mi vodnú pumpu v T5 2,5. Príznaky nemoci niesú ziadne, chcem to preventívne. Najazdil som 40tis avšak historiu pumpy nepoznam.
Vdaka

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 01. pro 2022 16:23 #207876

• covex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 224
Vymena vodni pumpy je na 2.5 "standardni" ukon, takze v autorizaku to delaji za rozumnou cenu (maji na to urceny cas a cenu).. horsi bude cena pumpy, ale tu bys stejne mel dat original, takze zajed do autorizaku.
VW T5 2.5TDI 128kW BPC 7HM 2008 4motion Multivan Seikel

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 01. pro 2022 17:50 #207879

• BaK3R
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Keď ja už mám kúpenú Inu...kamarat predáva diely a vždy mi to donesie za neprekonateľnú cenu :) a rád by som nejakého barda ktorý má skúsenosť keby bola nedajbože pôvodná, s ktorým sa dá prípadne pokecať o transportérov, zrazoch, kempovani atd :D

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 25. kvě 2023 14:51 #209308

Mám velice negativní zkušenost s Trasportercentrum Slaný a panem Angreškou

Naposledy změněno: od edyedward.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 03. čec 2023 13:29 #209635

• ellik
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Nevíte o nějakym servisákovi na T4 v Ústí nad Labem nebo okolí?

Vygenerováno za 0.224 sekund

Login