Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU?

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 19. čec 2023 23:33 #209722

Dobrý den, můžete mi dát kontak na pana Rábka - oprava elektorinstalace - levé předbí dveře.T

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 20. čec 2023 08:58 #209723

Ahoj, prosím o kontakt, kdo by mi byl schopný udělat rozvody na mé T4 111kw. Samosebou velké i malé, komplet jak se sluší a patří. Lovosice a okolí. Díky moc
Zdar a sílu!

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 28. bře 2024 10:45 #210893

• pvlk
  • Uživatel
  • Uživatel
  • T4 California
  • Obdržená poděkování 0
Zdavím,
máte prosím někdo kontakt na p. Slavíčka ve Vojkovicích?

Deset let mi udržuje téčko známý, ale teď mu zrušili dílnu a sháním někoho šikovného v Brně a okolí

Díky moc
Pavel

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 28. bře 2024 14:41 #210895

• Me2d
  • člen clubu
  • člen clubu
  • člověk musí bejt nějak švihlej
  • Obdržená poděkování 19
Číslo máme, ale je krajně neslušné dát číslo na někoho když o tom neví a zda by vůbec měl zájem. Zkus mu poslat zprávu na Facebooku třeba, najdeš Patolog Slavíček a jsi u něj :-) případně mu můžu zavolat zda ti mohu dát číslo, ale to mi napiš do sz. :-)

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 05. bře 2025 17:13 #212004

Ahoj,
neporadili byste prosím servis v oblasti Praha-východ? Aktuálně nemám specifickej problém, spíš stále hledám spolehlivej servis kde těmhle autům rozumí, ke komu budu moc Tčko (T5.1, 103kw) dávat pravidelně.
Díky!

Naposledy změněno: od klaca_t.

Tservis: KAM JEZDÍTE, NEBO UŽ RADĚJI NEJEZDÍTE DO SERVISU? 29. dub 2025 08:24 #212125

Ahoj, nemáte prosím někoho rozumného na T5 v Brně nebo okolí? Jarda z Vojkovic prý nechce T5 ani vidět... jedná se o standartní věci, ale spíš bych taky rád s někým pokecal, kdo to auto zná a ví na co se zaměřit, co třeba vyměnit preventivně atd.

Díky!

Vygenerováno za 0.206 sekund

Login