Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: T4 - Potíže se zhasínáním motoru

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 27. zář 2013 21:30 #127323

Manželka stříkala hadicí na přední sklo, pouštěl jsem ostřikovače a zespodu jsem se díval s přenoskou jestli to někde teče. A nic. Budu teď jezdit a sledovat jestli se tam ta voda objeví nebo ne. Až na to přijdu, napíšu co to bylo.
VW T4 2.5 TDI 75kW - 2001

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 28. zář 2013 03:16 #127332

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 116
nemůže téct topení(radiátor)?
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 28. zář 2013 09:26 #127334

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Topení je u T4 celkem daleko od pojistkovky a trubka ofuku jde do kopce. Tady to fakt vypadá na odlepené okno, nebo sežraný rantl okna. :-k Na druhou stranu je pojistkovka docela daleko od rantlu okna a jé chráněná palubkou. Aby tam nechcalo nějak po el.instalaci co vede od motoru, nebo ze dveří. :-k
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 12. říj 2013 21:49 #127998

• Polda
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 29
Myslím že ta voda teče přes průchodku elektriky do dveří.
Mě to tam taky teče, předešlí majitel tam něco kutil, tak ji normálně rozříznul vejpůl a teť když prší tak mi to teče na nohy.
Polda - pomáhat a chránit

T4 CARVELLE 2,5TDI 75 kw
www.transporterclub.cz/forum/19-moje-auto/126664-p
http://igorvw.rajce.idnes.cz/
tel.: 602 124 854
IgorPol@seznam.cz

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 13. říj 2013 20:52 #128033

Tak zatim jsem to nenasel. Cely jsem to rozebral a vyfoukal vzduchem z kompresoru. A zatim ok. Uz to normalne zhasina. Pokud se to objeci znovu, nebo na neco prijdu, hned dam komentar. Prisel jsem na jinou zavadu. Sezrany radiator do prostoru pro pasazery do zadu. Zitra si pro nej jdu. Do zadniho prostoru sla mlha pokud jsem zapnul zadni topeni. Oprava nebo spis dil stal 450kc. Ze by nejaka spojitost?

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 06. lis 2013 14:38 #129467

Navazuji na můj poslední příspěvěk. Závadu odkud nateklo do pojistek jsem možná odstranil tím, že jsem vyměnil radiátor do zadní části kabiny. Na přiložené fotografii můžete vidět jak byl KO. Teklo to a foukalo to mlhu dovnitř auta. Možná, že to mělo nějakou spojistost s únikem chladící kapaliny a ta se (nevim jak) dostala po nějakých trubkách jako kondenz k pojistkám. Každopádně teď mám klid jak s topením a tak s nemožností vypnout motor.
Přílohy:

T4 - Potíže se zhasínáním motoru 07. úno 2023 09:42 #208348

• Nesbin
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahojte chcel by som to tu ozivit.
Mam T4 Transporter, 2,5 TDI, 66KW, 2001 a v poslednom case sa mi par krat stalo ze mi zhasol motor tesne po rozjazde. Prve razy sa mi to stalo ked som mal pred rezervou a rozbiehal som sa sviznejsie ze som tomu stupil. Ked som stal na plyne tak proste len stratil vykon a akonahle som pustil plyn motor hned zhasol. Snazil som sa ho nakopnut ale naskocil az tak na treti krat a aj to tocil asi 10 sekund kym sa rozkaslal a pomaly postupne nabehol.
Minuly tyzden sa mi to stalo chvilu na to ako mi zasvietila rezerva, nastastie som bol pri benzinke tak som docapoval.
Prva vec co ma napadla ze mozno zaneseny filter (ten mam v plane vymenit tento tyzden) a tym padom si nevie potiahnut ked pridam.
Chcem sa ale spytat ci by tam mohla byt aj ina pricina, napriklad zle nastaveny plavak, ze ukazuje viac paliva ako realne mam alebo cerpadlo, ci sa niekto stretol s tymto konkretnym pripadom. V inych pripadoch ako ked mam pred rezervou sa mi to nestalo.
Dikes,
Transporter, T4, 2.5TDI, 65kW, 2001

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.771 sekund

Login