Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU.

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 01. lis 2014 21:17 #146136

• postlik1
  • Avatar uživatele postlik1 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj mám problém s VW T4,2.5TDI,65KW,r.v.2001,nejde nastartovat,nesvítí žhavení a nekomunikuje řídící jednotka motoru,když vyndám jednotku a zapojím na stole tak je O.K,jde napíchnout přístrojovka a tam je závada P01314-049 řídící jednotka motoru bez komunikace,zkoušel jsem rélé 109 i relé žhavení.Díky za každou radu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Re:VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 01. lis 2014 23:28 #146138

• barakus
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 22
A motor toci nebo je to mrtvy uplne pokud uplne tak se podivej na kostru motoru

Re:VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 02. lis 2014 08:28 #146145

• postlik1
  • Avatar uživatele postlik1 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Starter točí.

Re:VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 02. lis 2014 10:56 #146148

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Pojistky. Zkoukni kabelaz. To prestalo z niceho nic?
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 02. lis 2014 11:24 #146150

Jj,presne tak,co pojistky u baterky(ty plechove)? Nejsou prdle od zhaveni???
VW T5 2,5TDi 96KW 6mist

kdyby nekdy, nekdo neco tak GSM:608460737
VAG,CO-cko a ruznej vercajk mam...

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 02. lis 2014 20:35 #146163

Ahoj bud pojisky a nebo kabely zkoukni muže být nějakej přerušenej
VW Caravelle 2,5 TDI 96 KW
VW Golf III 1,9 TD 55KW
Yuky Relly2 50

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 15. lis 2014 21:14 #146681

Ahoj,podívej na pojistku od žhavení (u baterie na boku asi 50 ka ) když bude vypálená tak přeměř kabel od žhavičů když ten bude v pořádku tak vyměň žhaviče :)

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 19. lis 2014 22:17 #146844

• lupo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
Pravděpodobně nemá řídící jednotka napájení. Po zapnutí klíčku musí skočit relé 109, přes které jde napájení ř.j. Relé žhavení je aktivováno až řídící jednotkou. Nepíšeš, zda tě relé spíná.

Re:VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 04. kvě 2015 12:26 #154638

• VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dobry den,prosím o radu včera jsem tak trochu spravoval brzdoví spinač po opravě vratil jsem ho zpět,auto nastartovalo ale nereagoval na plyn pak jsem sešlapnul brzdu auto chciplo pak nešlo nastartovat,predem diky za radu

Re:VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 04. kvě 2015 12:32 #154642

• VW
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
tak jsem koupil dneska novy origo spinač,auto naskocilo ale zase nereaguje na plyn 1300 otacek a konec,poradi negdo diky moc

Naposledy změněno: od VW.

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 06. kvě 2015 06:36 #154748

• lupo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
Jít na diagnostiku, projít paměť závad a měřené hodnoty.

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 16. úno 2017 08:19 #174005

• kremex
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 6
Ahoj,
stalo se mi přesně to samý na mým 2.5 TDI 111 kW - po výměně baterky nesvítilo žhavení, řj motoru neodpovídala a auto samozřejmě nestartovalo.

Co jsem udělal: vytáhl a znovu vložil všechny pojistky na panelu relé (během toho začalo auto houkat, protože na jednu z nich je očividně napojenej alarm) a přestože žádná nebyla vypálená, auto poté zase normálně funguje. Podezírám teda nějaký relé nebo právě ten alarm... ale hlavně že auto zase funguje.
T4 Multivan 2,5TDI 111kW

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 20. srp 2020 11:15 #198786

• Chavo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak druhy pokus. Prvy prispevok nevidim.

Takze. Niesom co sa tyka aut zdatny. Tiez mam ten problem ze auto toci ale nenastartuje. Kontrolka zhavenia nesvieti. Kde prosim najdem poistky a rele ktore sa tykaju zhavenia? Vlakno som si precital. Pri baterke vidim len dve 30ky poistky a jednu 5ku. Ak su zle zhavice tak ta kontrolka zhavenia nesvieti? Dakujem vam.
Přílohy:

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 12. zář 2020 20:01 #199107

• Jcub1
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Také mi startér točí, jak vzteklý, ale nestartne. Nesvítí kontrolka žhavení, relé 109 brčí, pojístky všechny v pořádku.
Stalo se mi to po odpojení řidící jednotky motoru a zpětném připojení..Vag mi píše, spíš se ptá jestli tam vůbec mám řidící jednotku-tak nevím co s tím?
To samé mi udělalo při odpojení jednotky airbegu - hlasí "jednotka nenalezena".
Nevíte někdo co s tím. Mám T4 2,5TDI 75kW Caravelle. Moc děkuji za radu.

Naposledy změněno: od Jcub1.

VW T4,2.5TDI,65KW,NEJDE NASTARTOVAT,NESVÍTÍ ŽHAVENÍ,NEKOMUNIKUJE Ř.J.MOTORU. 02. lis 2020 22:11 #199793

Chavo napsal: Tak druhy pokus. Prvy prispevok nevidim.

Takze. Niesom co sa tyka aut zdatny. Tiez mam ten problem ze auto toci ale nenastartuje. Kontrolka zhavenia nesvieti. Kde prosim najdem poistky a rele ktore sa tykaju zhavenia? Vlakno som si precital. Pri baterke vidim len dve 30ky poistky a jednu 5ku. Ak su zle zhavice tak ta kontrolka zhavenia nesvieti? Dakujem vam.

Většinou kontrolka žhavení nesvítí,protože nedostane signál/pokyn od teplotního čidla,že žhavičky mají žhavit. Se stavem žhaviček kontrolka žhavení nemá nic společného. Naftový motor nastartuješ i bez žhavení (pokud nemrzne),nafta totiž nehoří jako benzín, ale "bouchá"/detonuje už jen pouhým tlakem.Takže pokud ti jde do motoru nafta,tak by měl chytnout. Zkouknul bych imobilizér, hlavně ať ti to někdo projede vagem. Relé žhavení je pod kastlíkem na levé straně pod volantem (pod ovladačem spínání světel).
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.248 sekund

Login