Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Nestartuje

Nestartuje 31. říj 2025 11:56 #212447

• strallik
  • Avatar uživatele strallik Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahooj borci.potreboval bych poradit s moji t4 2.5 111kw motor AHY r.v.99

Vždycky za deště se mi stane že spadnou otáčky na nulu a začne blikat mazání,ale auto jede dál.po chvilce mi začne vynechávat a pocukávat motor.následně to chcípne a už nejde natočit.stalo se mi to i v Rakousku a museli jsme to nechat odtáhnout.zajimave bylo že po dvou týdnech co stala na dvorku tak chytla.vyměnil jsem snímač klikovky(druhovyroba) ale výsledek stejný.vymenil jsem relátko 109 jezdilo to kolem komína a nikde me to nenechalo i za deště.ted cesta do Prahy a zpátky na plátně.
Chybu píše 01268 palivový regulační ventil:horní konečná hodnota,trvale,00532,01266,00626,17978.po smazání chyb zůstane jen 01268..A když otočím klíčkem tak po cca 20s zacne blikat žhavení.diky vám za jakoukoliv radu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Nestartuje 08. úno 2026 17:46 #212542

Ahoj no podle vypsaných chyb a toho co jsem četl bych to viděl na eletromagnet v čerpadle. Kabeláž k čerpadlu není poškozená?

Nestartuje 10. úno 2026 08:50 #212545

• strallik
  • Avatar uživatele strallik Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky za radu mistře :)

Čerpadlo jsem vyndal ven a nechal zrepasovat.Bylo mi řečeno že byla špatná elektronika v té hlavě čerpadla a že to pán musel letovat bo co...prý to měl na stolici a 4 hodiny to běželo.
Čerpadlo jsem vrátil do auta odvzdušnil ale stejne nevydá ani kapku.žádnou chybu na vag nepíše.před demontáží čerpadla po chvilce začala blikat kontrolka Žhavení.ted po opravě už to nedělá.
kabeláž jsem komplet rozebral a zkontroloval.nikde žádné ulámané kabely či něco podobného.kostry jsem také kontroloval,rozebral,pročistil a bez úspěchu.mám jestě jednu hlavu z čerpadla tak zkusím jestli po otočení klíčku funguje ten potenciometr.mám podezření na ŘJ motoru.jinak ten ventil co píšeš je nový a já jsem ještě pro jistotu vyndal na zkoušku ten vnitřek s tou pružinkou a stejně bez úspěchu.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.076 sekund

Login