Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - ZÁMĚNA MOTORU "montáž neorigo motoru"

T4 - ZÁMĚNA MOTORU "montáž neorigo motoru" 03. led 2024 10:54 #210598

Celkem jednoduché. Potřebuješ modrý budíky z tdi , buď canové nebo necan , podle zvolené ecu . Teď ti jde do td budíků signál od klikovky přez ecu. Nebo by jsi musel napřímo dotáhnout signál z w přímo do budíků... a jak ti funguje rychlost ? Napiš do sz kdyžtak číslo, probereme to přez whatsapp. Ale já tahal rovnou kabeláž , 2štekrovou can jednotku a can budíky + tempomat a variabilní turbínu . Je to boží :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - ZÁMĚNA MOTORU "montáž neorigo motoru" 03. led 2024 17:59 #210601

Rychlost ukazuje normálně,ale toto mě trochu dostalo.

T4 - ZÁMĚNA MOTORU "montáž neorigo motoru" 29. kvě 2024 11:14 #211229

Zdravím, dořešil někdo tu výměnu motoru z 2,4D za 2,5TDI?
Jestli to ještě schválili, co vše bylo potřeba a kolik to případně stálo?

T4 - ZÁMĚNA MOTORU "montáž neorigo motoru" 29. kvě 2024 17:25 #211235

Výměnu uděláš normálně , pokud máš model 96+ . Jestli do 95 , tak budeš muset převařit držáky na karoserii kvůli hydro silentblokům motoru. Jestli ti jde o tu legalizaci , tak na to rovnou zapomeň. Mám za sebou pár celkem nákladných , ve výsledku úplně zbytečných přestaveb , a jediné , co ti mohu poradit , a zároveň i doporučit , je auto prodat a koupit 75kw . Tady po čr to celkem neřeším , ale jakákoli cesta do zahraničí , a mám stáhlý půlky , co by se mohlo stát . Vím , že v DE s přestavbami motorů nemají (neměli) zas takový problém , ale má to svá pravidla a předpisy (prostě německo) . Musel by jsi auto prodat do němec , tam získat potvrzení o odborné montáži motoru , testu brzd (mají tabulky podle výkonu , co jede musí brzdit) , pak projít hromadou byrokratických záležitostí , německou stk a tak dále , s tím vším pak na úřad , zapsat do tp , a hurá si zas auto dovézt sem do čech , udělat dovozovou stk , zaplatit eko daň atd , no a máš to legální . Prostě blbost !
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Poděkovali: svikus

Vygenerováno za 0.179 sekund

Login