to je docela prekérní ... pokud jsou pahýly za co chytit - což si nemyslím že je tenhle případ - tak případně pilnkíčem zploštit a vzít co nejvíc nový sikovky - nejlépe Knipex - samosvorný ... dá se s nimi vytočit i utržená osmička i desítka šteft ...
v případě, že šrouby za co chytit nejdou, to je horší - naštěstí se ale dá relativně pohodlně vrtat na většině míst (mimo asi těsně u převodovky

) myslím, že to sou pětky či max šestky - takže bych radil naopak případný pahýlek zarovnat do roviny, vzít kvalitní kilner a udělat ďůlek - uprostřed a odvrtat nejdřív tak o 1mm menším vrtákem na průměru, pak podle typu závitu .. když něco zbyde v drážkách závitu, stím už si poradí závitník ... když se dílo nepovede, je možnost v nouzi převrtat na větší zavit ...
těm vytahovákům, který se zavrtaj do díry vyvrtaný ve šteftu a zakousnou a pak se šteft normálně vytočí bych moc nevěřil - ikdyž zase -
šrouby byli nejspíš utrženy při dotahování (zřejmě při pokusu odstranit levně netěsnost), takže i tak by měli jít relativně snadno vytočit ...
vytahovák má nevýhodu tu, že když se zlomí, tak už jedině pomůže tzv vyjisřkení - to jsem tak musel dělat u jedné hlavy na Forda - ale je pravda, že tam to byli štefty na svodech a ty sou něco jinýho než šestka, která se " jen koupe ve voleji" a jde utrhnout levou rukou a malou ráčnou ... ale nevím ani jestli by to šlo udělat na voze, hlava někde tejden byla a ani si mistr nechtěl vzít flašku ...
No jak sem dneska se pod tím naším plazil tak to chce taky nový těsnění na vaně, jenže ti zloději za to chtěj asi 1700 Kč

... takže to asi dopadne jako nahoře u ventildeklu, kde jsem se smiloval a koupil nové těsnění - Viktor Reinz ... no po třech měsících začalo týct .. takže jsem to dneska odmašťoval a to téměř nové těsnění utopil do silikonu... dole to udělám stejně, akorát nebudu vyhazovat prachy -