Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Padá nafta- vzduch v hadičkách.. :-(

Padá nafta- vzduch v hadičkách.. :-( 15. dub 2019 19:14 #191667

• MilhausT4
  • Avatar uživatele MilhausT4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj ve spolek...mam problém se kterym si uz fakt nevim rady... mam Multaka T4 2.5 Tdi 75kw rok 2003 a pada mi nafta... takze jsem sel po zakladnich vecech tj: zhavicky zhavi, vymenil jsem naftovy filtr, prepady od vstriku ale stále mi jde z filtru vzduc do cerpadla…. takzem odpojil privod z nadrze a dal tam pruhlednou hadičku a ten vzduch v nafte jde uz z nadrze??? Uz si opravdu nevim rady cim by to mohlo byt???? Kluci prosim o radu

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Padá nafta- vzduch v hadičkách.. :-( 16. dub 2019 19:03 #191677

MilhausT4 napsal: takze jsem odpojil privod z nadrze a dal tam pruhlednou hadičku a ten vzduch v nafte jde uz z nadrze???

Není to voda?
T4 Caravelle 2.5TDI 75kW r.v.2003

Padá nafta- vzduch v hadičkách.. :-( 16. dub 2019 20:02 #191682

• MilhausT4
  • Avatar uživatele MilhausT4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Jako voda me nenapadla,ale voda to není....je to vzduch.. :-D

Padá nafta- vzduch v hadičkách.. :-( 13. říj 2020 14:19 #199498

Zkus pozorovat,zda-li to dělá při plné nádrži, nebo jen když je tam míň nafty. Kamarád měl stejný problém, jen na benzínu,cca od poloviny nádrže přisával vzduch. Nakonec měl "jen" dírku někde v hadici v nádrži kolem čerpadla, a při snížené hladině nasával i vzduch. Aktuálně řeším něco podobného, za jízdy to ničemu nevadí, čerpadlo stejně dává asi 10x víc nafty,než je potřeba, takže vzduch v palivu nepociťuji. Vadí mi,že se ten vzduch po vypnutí motoru samovolně vrátí před vstřikovací čerpadlo, udélá malou bublinku,a pak startuji cca 5-7 vteřin. Provizorně toto vyřeším jednosměrným palivovým filtrem. Na jaře půjde celé vedení na repas,teď už se mi do toho nechce. Snad ti to aspoň trochu pomůže. Hodně štěstí, a ať autí dlouho slouží
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Přílohy:

Naposledy změněno: od Mickey1.9td.

Padá nafta- vzduch v hadičkách.. :-( 17. lis 2024 16:29 #211779

• Lovis
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdarvím mam tedka neco podobneho. Poznal jsem ze od pulky nadrze mi auto vazne spatne startuje. Zhavicky atd. vse ok. Tedka jsem pridal jeste spetny ventil na hadici aby nepadala nafta. Ale ne jednosmerny filtr jako vy... Chci se zeptat nemohlo by to byt treba i spatnym sacim kosem ? v nadrzi ? a nebo myslite ze je proste nekde dirka a prisava to vzduch. Bublinky mam taktez. Poipripade kde se da dostat k tomu sacimu kosi ?

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.108 sekund

Login