Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 14. lis 2009 22:13 #27796

• Janp
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Není někdo v okolí Mostu kdo by se mi podíval na bufíka u motoru?
Bude asi problem v kabeláži protože bufíka jsem měnil za jiný a čerpadýlko na naftu taky cvaká .
Za případnou radu dík
mujtivan 111kw ohne egr und kat

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 16. lis 2009 13:48 #27894

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31

chloubik napsal: Tak sem včera vyndal bufíka že vyčistím sítko pač docela dost kouří když naskočí a po rozebrání sem zjistil že tam už žádné sítko nemám :mrgreen: může to něčemu vadit?

:lol: to sitko je jedna z hlavnich soucastek, musi tam byt jinak to snad ani nemuze slapat jak ma, slouzi k zahoreni nafty....
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 16. lis 2009 14:05 #27895

Aha no mě normálně fakčí jen dost hulí než se ohřeje :) předpokládám že se asi nedá to sítko ňák dodělat co?
Vw Caravelle 151 PS rychlej bus :-)
Vw Polo 6N2 1.4 TDI
EGR - OFF
KAT - OFF
Možnost zapůjčení přívěsného vozíku s plachtou 210x117x155 - 608 900 993

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 16. lis 2009 14:32 #27899

Aha ale jak ho tam dám koukal sem že tam má bejt navařené nebo tak neják uchycené.
Vw Caravelle 151 PS rychlej bus :-)
Vw Polo 6N2 1.4 TDI
EGR - OFF
KAT - OFF
Možnost zapůjčení přívěsného vozíku s plachtou 210x117x155 - 608 900 993

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. lis 2009 19:48 #28109

• koudak
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Pokud máš starší model topení sítko tam být nemusí.
Zkus se podívat sem, jsou tam i schémata a nákresy...
http://www.autosip.cz/autosip/14-EBERSPACHER-HYDRONIC
T5 Multivan´08, 1.9 TDI 75kW

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 22. lis 2009 21:07 #28227

• Jarous
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

Janp napsal: Není někdo v okolí Mostu kdo by se mi podíval na bufíka u motoru?
Za případnou radu dík

kdyby byl nekdo poblíž Pardubickyho kraje, kdo by si to chtel vzít u mě nastarost, taky bych byl rad:D chtel jsem se zeptat, jestli kdyz znamej automechanik pripoji pc, tak jestli muze VAG hlasit nejakou chybu, ktera by nam mohla pomoci (v souvislosti s tim predehrevem) nebo jestli se s tim nijak nepohnem a je lepsi rovnou to soupnout cloveku, kterej vi co delat;)
VW T4 Multivan 75kW

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 03. pro 2009 18:31 #29269

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Prubni tohle: http://www.firmy.cz/detail/709212-josef ... tovec.html mají novou velkou dílnu a hlavně tomu fakt rozumí a majímrtě dílu skladem a ofic zastoupení ebru...,diagnostiku mi dělali na počkání a nemáš to zas tak daleko ;)
Koukl bych ti na to ale nemam doma žádné náhr. díly. nebo ho vyndej a podívám se ti na to, dá se jezdit i bez bufa,dáš tam jen hadicovou propojku. ;)

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 03. pro 2009 19:35 #29278

• Jarous
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
diky moc:) neco mi psal marek ze by se na to kouknul, tak uvidim jak bude mit cas, kdyztak to vyzkousim v tech svitavach:)
VW T4 Multivan 75kW

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 03. pro 2009 19:38 #29279

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Diagnostikou to spojis ale musi byt predehrev zapnuty ale jde to asi jen u D4W s hodinkama myslim, ale najde ti to jen nejake zakladni informace a chyby...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 03. pro 2009 20:19 #29286

• bubu61
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Dobrý den, přidávám se do diskuze protože toto táma také řeším jelikož mě nejede příhřev.
Našel jsem toto: http://translate.google.cz/translate?u= ... s&ie=UTF-8 Já z toho pochopil že by se mělo dát diagnostikovat i D3 WZ , jen je třeba mít diagnostiku na topení a ne vag. Možná se pletu nemám s tím žádnou zkušenost, protože mám caravellu jen půl roku a tak se učím.
VW CARAVELLE 2.5 TDI 75Kw LONG

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 03. pro 2009 21:53 #29312

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Jojo D3 se dá píchnout jedině z mezikusu se spec. diagnostikou, D4 co má trcek šla i vagem,můžu ptvrdit, čučel jsem na to jak tele na nové vrata.... Ale dostat ten mezikus k bufíku u 111kw fakt nic moc :snoty: na moje packy to fakt není :snoty: :lol:

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 04. pro 2009 19:45 #29350

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Neni to dodelavane, je to original samo te s klimatronikem, bez nej by to nemelo vubec vyznam funkce vytapeni vnitrku...

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 04. pro 2009 20:20 #29355

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Ja si myslim ze D4W ktere ti ohriva jak vodu tak ti fouka pomoci klimatroniku teply vzduch dovnitr bez klimatroniku funguje pouze jen jako prihrev motoru ovladany hodinkamy, proto pisu ze to ztraci vyznam funkce vyhrivani interieru...

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 06. pro 2009 09:41 #29586

Ahojky,téčkaři!Mám menší problém s předehřevem motoru. Ve čtvrtek jsem ráno vyrazila do práce a asi po 500m jsem zastavila na křižovatce a začalo se mi hrozně hulit od LP kola a zpodkapoty. :shock: Docela jsem se lekla, vypla motor a šla se podívat ven,co se děje. Až později mi známý vysvětlil,že to byl vlastně předehřev a že je to v pohodě. Jenže mi při tomhle zůstali viset světla (vypnula jsem vypínač,ale nezhasli se), to mi přišlo divný. Druhý den ráno, mi to udělalo zase,ale už bez těch světel, je to fakt hroznej hulán,že to vypadá,že mi hoří auto. Mám docela strach s tím jezdit,aby nebylo něco s elektrikou a abych krabičce ještě nějak neuškodila. :cry: Nemáte s tíhle někdo zkušenost? :help

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 06. pro 2009 12:19 #29596

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
bufika každopádně "zrepásnout",popř. alespoň odpojit aby jsi v křižovatkách nehořela,ale s těmi světly :-k nemáš tam náhodou nějaké denní svícení nebo dodělávané automatické spínání světel? Nebo aby tam fakt nehořela el. instlace? Nevrtal se někdo kolelm bufíka? :-k

Vygenerováno za 0.155 sekund

Login