Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 06. pro 2009 17:33 #29622

nene,právě že nemám ani denní svícení a ani aut. rozsvícení světel... Proto se mi to moc nezdá. No, od té doby jsem s ním nejela a zítra bych to už potřebovala někde u elektrikáře pořešit, aby mi fakt někde nechytl. :? Díky za rady :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 06. pro 2009 20:29 #29637

Ahoj, bufík ti můžu taky zkouknout a elektrika je moje hobby. Alespoň poznáme někoho nového :drunken:
VW T4 syncro long multipřestavba - UKRADENO
ČEKÁM NA ZÁZRAK

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 12. pro 2009 20:11 #30230

Ahoj,tak už jsem měla mulťáčka na prohlídce u elekrtikáře a nenašel jediný problém. OK! Ale toho bufíka určo v nejbližší době nechám zrepásnout, protože se mi to čouzení fakt nelíbí. :( Ale jsem klidnější, že je brouček v pořádku. Díky moc za rady d:_(

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 19. pro 2009 18:48 #30977

ahoj kluci
potrebuji trosku poradit :help
mam prihrev D5W auto rok 96
az do vcera mi prihrev fungoval jak ma (nastartoval zachvilku se zacalo hulit od kola,asi trochu vic nez by mělo :mrgreen: chcip motor prihrev dochlazoval)
ale vcera rano -16C natocim jedu a slysim cvakani,jasny pumpicka dava, ale predtim jsem to nikdy neslysel :snoty: kouknu na budiky a malo nafty #-o tak natankuju plnou dam adetivum a mam pocit ze je to cajk ze bylo malo nafty a tak si to nenatahlo :-"
a vono nic D:_)7
porad to samy :-k naskoci cerpadylko cvaka(jako na prazdno) zlehka se zahuli z vefuku no a nic D:_)7 a tak asi jeste dvakrat a konec :roll:
nohla zamrznout nafta? OK!
nebo neco jineho? :help
poradte prosim D:_)10
diky
Transporter 2.5 tdi 75kw+ čip EGR-off,KAT-off
Suzuki Bandit 1200S

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. pro 2009 11:04 #31036

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Koukni se na netesnost privodu do bufiku.
Zkus to jeste parkrat bude to mozna jen zavzdusnene...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. pro 2009 15:17 #31063

ahoj
tak jsem se do toho pustil a muzu rict ze je to opravdu mazez delat neco takovyho venku na snehu pri minus 11C #-o D:_)7
no a zjisteni:
lehnu po auto koukam a:chybi sroub na katu no nic dame novej =D>
nastartuju lehnu cumin a dira ve vejfuku #-o zavarim nekdy jindy :mrgreen:
sahnu na cerpadylko to cvaka tak poho a vidim jak jde bublinecka hadickou tak asi nafta dobra.
susplech dolu ,odpojit odprihrevu hadice,problem najit neco na propojeni ale povedlo se,
naftu, vejfuk,kebel a ven snim. ze do nej juknu #-o
no nekdo se v nem uz vrtal kazdej sroub jinej,vozuzlany povolit nesli i chyběli.
majzlicek vrtacka zavitnik a davej D:_)7
nicnene jsem to rozebral vycistil svicka dobra tak co dal? sano ze tesneni K.O.
tak jsem vzal kabelaz nacpal do vicka svicinacvak na patici natocim lehnu cumim ááá:
dmichadlo jede svice jak petnik cerpadlo dava A NAFTA NIKDE!!!! :snoty: #-o
jen kapicka a konec D:_)7
tak jsem si to aspon vycistil :lol:
otazecka:
to tesneni muzu udelat z klingeritu?
a jak silny?
kdyz punpicka cvaka tak je asi bobra? a nafta zmrzla v hadicce?
diky za pomoc D:_)10
Suzuki Bandit 1200S

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. pro 2009 20:06 #31099

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Teoreticky by nafta mohla byt zmrzla, zkus vzit lahev a privod pres cerpadlo do bufika nebo odpoj od bufika a uvidis jestli ti tam ta nafta jde...

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. pro 2009 20:10 #31100

Tak to čerpadlo vyzkoušej v garáži v teple.Musí být troch nakloněné a nepřehod polaritu nic se mu nestane ale nebude tlačit naftu.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. pro 2009 21:52 #31119

prihrev je venku a z hadicky u nej kdyz se spusti tak jen kapicka D:_)7
tesneni jsem udelal z klingeritu tak to snad bude dobry OK!
zejtra koupim nove sroubky slozim dam zpet a D:_)7 D:_)7
ma bejt taplejc tak pod auto prdnu PB bufik a zkusim to vohrat :-AD(A
uvidim garaz neni tak musim takhle #-o
Suzuki Bandit 1200S

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 20. pro 2009 22:18 #31121

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Odpoj cerpadlo a zkus to profouknout...

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 21. pro 2009 13:56 #31157

ahoj kluci
tak dilo se zdarilo a prihrev opet maka =D> :drunken:
dnes venku jen minus 5C tak se pekne delalo :mrgreen:
opravdu mi zamrzla nafta!!! :o
tak jsem zvednul auto na hever prdnul podnej PB bufik nasměroval jsem to na nadrz a pumpicku
a sel do garaze slozit prihrev. koupil jsem nove sroubky za 6kč ;) ogigo asi 75kč D:_)7
slozil nasadil do drzaku a vse pripojil az na naftovou hadicku. tou dobou uz z auta vsude tekla voda jak se to pekne vohrejvalo :-" , nastartoval a koukam na hadicku co se bude dit , no a po chvilce uz kapala nafta =D>
nasadil jsem ji ,znova nastartoval prihrev zacalhulit a maka do dnes :-AD(A =D>
no takova kravina a ja rozebral pulku auta :-" #-o no nic tak je to aspon vycisteny :mrgreen:
a pricina? malo nafty v nadrzi(rezarva) a bez adetiva a strasnej krut(mraz) #-o D:_)7
takze vsem dekuji za rady a krasne vanoce a naftu stale v tekutem stavu D:_)10 :drunken:
Suzuki Bandit 1200S

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 21. pro 2009 22:29 #31195

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Faktem je, že jak teď bylo i v Praze přes noc -15, viděl jsem hodně odstavených dieselových aut. Já v pohodě - možná díky VIFu.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 23. pro 2009 13:16 #31325

Zdarec,

chcel som premontovat bufika zo starej karavelly do noveho multaku ale narazil na zakladny problem a to ze neviem ci to bude pasovat alebo nie, ma niekto skusenost? Vlastne ani neviem kam dat ovladac nakolko obe palubovky su dost rozdielne, vid. foto...ale ako som cital, ak to ma predhrev (co asi ma lebo pri lavom prednom kole je maly vyfuk ktory dymi ked je moc zima urcity cas) dalo by sa to relativne spravit aj bez toho aby som ochudobnil karamelu. Sorry ak som to napisal ako mongol, nejsom moc technicky typ veru...
Přílohy:

Naposledy změněno: od Smurfooo.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 23. pro 2009 17:46 #31343

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Teoreticky by to pasovat melo, ty hodiny das do nove palubky hned vedle zapalovace misto toho kastlicku...

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 23. pro 2009 18:02 #31347

• MASO
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Trcku, to teda nevim nevim. Já tam teda hodiny mam, pravda. Ale uplně jiný, což je samozřejmý, když je to ten novější model, ale ty z toho starýho modelu maj nějaký větší to ovládání,ne?
Transmulťák 111KW
Tel.: 608023088

Vygenerováno za 0.209 sekund

Login