Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 28. lis 2012 14:44 #108076

ahoj..tak mam hotovo..prestavba prihrevu na nezavisle topeni... a musim uznat ze je to parada..vse krasne funguje..z postele vyslu sms a za chvili je teplo a kdyz necham topeni na ON tak se cely den krasne dotapi interier i kdyz se clovek nekde zdrzi tak po navratu krasne teplo a okna ofoukana..tesim se az bude poradna kosa a budu moci tuto funkci poradne ocenit..navic cekam maly prirustek do rodiny a takovyto komfort se bude hodit ;)
dlouho jsem nekoho hledal,sam jsem si netroufal na prestavbu a nakonec jsem dostal doporuceni na TRANSPORTERCENTRUM ve SLANEM a za dva dny bylo hotovo a jeste mi tam dali dohromady nejaky elektricky bordel ktery tam napachal nejaky pan elektrikar nesika...tak jestli ma nekdo problem a nevi si rady tak mohu jen doporucit OK! ...ja mel treba problem s klimatizaci a chlapik co tam tomu veli mi to dal dohromady v ramci prestavby toho predehrevu za coz mu dik...do ty doby to byly jen pokusy a omyly lidi kteri by tomu meli udajne rozumet a samozrejme to stalo nejakou tu kacku

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 28. lis 2012 21:13 #108099

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Na kolik prisla prestavba? "Topeni na ON" to nastavujes na hodinkach, nebo tlacitkem? Ptam se proto, prototoze na origo hodinkach to nejde. Max.120min :-(
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 28. lis 2012 23:30 #108110

no je to tak ze poslu sms a topi max..60min..
po prichodu do auta zapnu tlacitko na ON a bufik jede stale(kdyz dosahne pozadovane teploty tak se vypne)..tzn..zastavim jdu treba na nakup a kdyz klesne teplota rozbehne se a vytapi interier..dnes odskouseno a nadhera..ja si na nejaky serepeticky moc nepotrpim,ale tohle me dostalo....jedinej hacek je v tom ze nesmim zapomenout vecer po prijezdu dom dat tlacitko na off,jinak by jel celou noc :o ,ale vlastne by to stalo jen naftu a vybitou druhou baterku takze nic zas tak zasadniho by se nestalo ;) a jelikoz mam baterku jeste puvodni tak by to nestalo ani moc nafty :lol:
technicky ti k tomu bohuzel asi moc nepovim,pac kdybych vedel tak si to udelam sam)
no a o cenu je asi lepsi si D:_)8 pac u me byla ovlivnena prave tim bordelem co tam napachali odbornici elektrikari...dnes jsem tam auto odvezl znovu pac nejak zvlast nejede a dost kouri tak uvidime..uz jsem tento problem resil ve dvou servisech a vysledek zadnej a hodiny si samozrejme napocitali tak doufam ze to tady konecne klapne tak muzu potom poreferovat..

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 28. lis 2012 23:48 #108111

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Tak to je fajne, ze ti to chodi jak ma. Ja mam v tecku horkovzduch, na chrapani v aute to je pecka. Ale vodnik je vodnik. Prijdu do auta, je tam teplo a motor po startu bezi krasne mekce. Hlavne se nemusej skrabat okna. :-)

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 08:59 #108120

Zdravím přátelé. Pořídil jsem si T4 s Hydronikem D3WZ. Nevím , ale jak odzkoušet jeho funkčnost. Čím ho ovládám , popř. zda je tam nějaká pojistka.
Prostě ho neumím zapnout. díky

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 09:17 #108122

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Jestli je to jen příhřev, tak se spouští sám při určité teplotě, tak 5-7 C°,
a nebo pod předním nárazníkem napravo je čídlo teploty, které když propojíš tak po nastartování by měl taky naskočit. Jinak je tu už všechno napsáno dopodrobna!
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 09:32 #108123

Díky budu pročítat.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 11:02 #108131

Maršoun napsal: Hlavne se nemusej skrabat okna. :-)

jooj na to neskrabani oken se prave tesim :D ..uz aby nasnezilo...
ten horkovzduch mam taky,ale tato varianta me vzdy lakala a vyplatilo se,jen jsem musel resit jine veci okolo auta a ani letos to nebyla uplna priorita a hlavne jsem zil v tom ze jedina moznost vede pres origo rozsirovaci sadu ktera samotna stoji cca 8.000,- , cimz bych ti chtel take podekovat za privedeni na tuto mnohem levnejsi variantu o ktere jsem netusil takze DIKY D:_)12

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 15:47 #108147

Finida napsal: Jestli je to jen příhřev, tak se spouští sám při určité teplotě, tak 5-7 C°,
a nebo pod předním nárazníkem napravo je čídlo teploty, které když propojíš tak po nastartování by měl taky naskočit. Jinak je tu už všechno napsáno dopodrobna!

neni to nahodou pri -5stupnich? jeslti ne tak mi asi nefunkuje:( porad cekma az bude 5 pod nulou.
T4 Mutlivan 2.5Tdi 75kw

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 16:25 #108149

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Ne, mel by spinat od +5.
Odpoj cidlo co je na taznem oku pod naraznikem, propoj kontakty v narazniku a nastartuj.
Buf by mel cca do 20s naskocit. Jak nenaskoci, tak bude v haji asi svicka.
Replika cca 700,-
origo cca 2000,-
keramika 1300-2000,-

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 22:03 #108192

• muf
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
zdravim kolegove mam podobny problem z přihřevem jako nekteři kolegove při propojeni čidla pod naraznikem se take nic neděje potřebuji poradit kde najdu na přihřevu hžavici svičku a pokud je možne tak ještě nějake tipi co by s tim mohlo byt protože mě to před rokem fungovalo a ja jsem oddělal pojistku a po roce jsem ji tam dal zpet a nic za odpověd předem děkuji za odpověd
vw Multivan 2,5 tdi 75kw golf MK3 Cabrio, Yamaha Fz 800

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 29. lis 2012 22:11 #108194

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 30. lis 2012 08:22 #108204

• kusna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3

muf napsal: zdravim kolegove mam podobny problem z přihřevem jako nekteři kolegove při propojeni čidla pod naraznikem se take nic neděje potřebuji poradit kde najdu na přihřevu hžavici svičku a pokud je možne tak ještě nějake tipi co by s tim mohlo byt protože mě to před rokem fungovalo a ja jsem oddělal pojistku a po roce jsem ji tam dal zpet a nic za odpověd předem děkuji za odpověd

MRKNI NA STRÁNKU 21 V TOMTO VLÁKNĚ A JE TAM KOMPLETNÍ NÁVOD K PŘÍHŘEVU...VÍC TI NA DÁLKU ASI NIKDO NEPORADÍ d:_(

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 30. lis 2012 12:59 #108221

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Taky zkontroluj ventilátor (dmychadlo) jestli se točí volně, může být přriezlé ložiska
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 30. lis 2012 19:47 #108249

Mě začal zlobit bufík. Sepne se, profoukne, ale při žhavení začne hrozně kouřit. Po cca 10-15s přestane, následně se zapálí a už jde z výfuku horký vzduch bez kouře. Takže kouří jen na začátku během těch pár sekund. Dnes jsem kontroloval sítko a žhavičku, a nezdá se mi, že by byl s problém s tím. Nějaký nápad? :-k

Maršoun: Ačkoliv jsem přečetl celý vlákno, stále nemám jasno. Ale jak jsem se v tom dnes vrtal, tak mě něco napadlo. Abych měl nezávislé, budu spínačem spínat relátko, které mi dovede signál do bufa (aby si myslel, že běží motor) a dochlazovacího (aby točilo vodu). Teplotní čidlo (v nárazníku), budu mít stále propojené. Co ty na to?
VW T4 "Transportér" 2.5 TDI 75 kW + chip Lamborghini Verde Ithaca
VW T5 Multivan 2.5 TDI 128 kW 4motion + chip
VW Polo (6N1) 1.4 44 kW
Přílohy:

Vygenerováno za 0.099 sekund

Login