Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 04. led 2009 19:53 #6171

• kazos
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
D3WZ kdyz ti nastane problem s timto type tak staci odpojit + a za 20 minut si to zavadu nepamatuje ale D5WZ je uz na servis a pc

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 04. led 2009 20:22 #6173

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Tak jak jsem meřil spotřebu proudu u bežícího bufíka a s kabinovým ventilátorem bere z baterky 8Amper :D
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 11. led 2009 01:06 #6607

• Anonymous
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Ahojky,měl bych dotaz a prozbu.Zakoupil jse T4 Carevellu 9 míst a mám v něm bufíka teplovodního.na palubní desce mám dva knoflíky jeden s modrou šipčkou a druhý s červenou šipečkou neví někdo náhodou jak se to pouští?Našel jsem výfuk na straně řidiče ve předu.Nic moc o tom nevím rád se přiučím.Díky za případné odpovědi

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 13. úno 2009 08:41 #9179

• fafion
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj přátelé,
mám problém s příhřevem. Fungoval perfektně a v posl. době však nemaká. Vždy naskočí(automaticky) trochu se zakouří z výfuku a začne hučet, jako normálně. Ale asi po 30ti sec. se sám vypne. Neměl jste někdo podobnou závadu? Děkuji.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 13. úno 2009 12:18 #9187

• Pukous
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Jo tak takovo závadu znám.Mě přestalo fungovat oběhové čerpadlo a bufík se přehříval.Psalo to závadu přehřátí.Napíchnout na vag a pak zkusit akční členy.
Multifalia Atlantis 2.5 TDi

Yamaha XG 250 Tricker

Stadion S11

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 14. úno 2009 15:42 #9265

• fafion
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, jo, nějaká taková závada to asi bude, dnes např. 2krát naběhl, pak zase ne. Je to složitá operace to čištění sítka? Jak se k němu dostanu? Děkuju moc!

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 14. úno 2009 20:03 #9270

• kazos
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
slozite to neni ale musi se odvrtat 4 sroubky a je lepsi kdyz v budejovicich obednas tesneni a das nove komplet tesneni stoji 350 kc

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 14. úno 2009 21:43 #9282

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Proc odvrtat? Pred zimou jsem menil svicku a kontroloval sitko a vse slo v poho povolit,teda krome sponky na vyfuku,tam sroubek umrel. A sitko se da dostat dirou po svicce,nemusi se pak nic pretesnovat. Nejhorsi je se k bufiku dostat.
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 16. úno 2009 20:15 #9559

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31

kazos napsal:

lada t5 napsal: Já teda co vím od mechanika co spravuje bufíky tak je to takto: bufík si kontroluje napětí v baterii při startu, jakmile už ale jednou naběhne, tak jede do vybití baterky. Není to tak, že pokud poklesne napětí, že vypne. Proto také na hodinkách míváš max čas 30 nebo někde 60 min.

D3WZ hlida napeti i behem doby kdy uz je rozbehly ale baterku cucne cerpadlo a ventilator to se pri poklesu napeti nevypne a bezi to dal a docela to zere

Jo,jo d3w si hlida napeti pod 12v vypne,kdyz nechas auto na nabijecce,tak pobezi dal. Proto jsem si tam prdnul menic napeti +3V a slape to jako vino. Je blby to,ze se standartne vetrak a vodni pumpa sepne na zaklade sepnuti bufiku a ne na zaklade jeho chodu. Ja si to udelal tak ze se vodni pumpa sepne az kdyz bufik zacne davat naftu.
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 16. úno 2009 22:53 #9583

zdravim...vie mi niekto poradit...lebo ztychto 17tich stran diskusie,som iba pomyleny a vlastne ani neviem co mam v aute,len teraz som kupil T4 syncro r.02 Tdi...na palubovke pod vystraznimi 4blinkrami mam maly display s 5-6gombikmi,a prijde mi to ako ovladanie od nezavisleho kurenia ale nejde to nijako zapnut a dialkove ovl. nemam...ale bufik zapina automaticky ked nastartujem...tak teraz neviem ci mam len predhrev alebo mam aj nezavisle kurenie ktore ide aj bez motoru,len sa ho musim naucit ovladat al dat pozret niekomu a rozchodit...vdaka erik
T4 transporter 2,5Tdi 75kw

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 24. úno 2009 14:17 #10346

• fafion
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj přátelé,
nevíte prosím kde jsou nějaké pojistky pro příhřev do motoru? Mám pouze příhřev, ne nez. topení. Děkuju!

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 24. úno 2009 17:05 #10367

Zdarec,pro příhřev D3W je to čtvrtá pojistka z leva (červená 10A) ve spodní pojistkovce,pod relátkama,normálně u řidiče.

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 26. úno 2009 21:19 #10580

Chlapi mám takový problém, mám Caravelle 2.5TDI rv:97 s dvouzonovou digiklimou. Auto se mi strašně pomalu ohřívá a navíc nefouká mi vzduch ze zadních fukarů. Ze stropu nefouká vůbec, fouká jen z fukaru a šoupacích dveří. Nevíte čím to je? Termostat je vyměněný, vodní pumpa nejspíš neteče....

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 26. úno 2009 21:31 #10584

• mašlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
Cau panačku,už to tu bylo asi řečeno ale znovu u climatroniku jde ze stropu jen chlazení pri sepnute klimě ale to ti ted nepujde protože venkovni čidlo je v chladu tak nesepne klima na zadek. to že ti fouka teplo jen z podlahy je spravne a to že ti to netopi je proto že maš disel aten troch trva! zkontroluj jestli ti jede předehřev motoro, to je ten maly vyfuk u leveho predniho kola.A pokud chceš mit teplo hned kupsi VR6
maly servis pro VW T4 a T5, pujčovna transporter 8+1 T4
prodej dilu nových i starších T4 a T5
"pohřebiště" T4 a T5[/b]
multivan@seznam.cz
tel NOVÝ TELEFON 773 630 590
OSTRAVA !!!
Nečlen clubu
www.Transporterpujcovna.cz

T4 - naftové TEPLOVODNÍ topení/příhřev/předehřev D3WZ/D4WS 02. bře 2009 18:33 #10964

Zdravím všechny,
mám T4 2.5TDi 75kw,r.v.2002, manuální klima. Koupil jsem na inzerát bufíka Hydronic D4WS, který byl vymontován z T4 climatronic, mám u toho spoustu hadic a kabeláže a termohodiny. Bádal jsem spoustu času na fórech a podoných odkazech i německých strankách, ale šprechtit neumím. Prosím vás o rady a nejlépe nějaká fota o napojení hadic atd.
Předem dík!

Vygenerováno za 0.121 sekund

Login