Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 11. čen 2010 22:17 #44702

• JardaL
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
To, že Ti displej climatroniku bliká nemá nic společného s nefunkčností ventilátorů za chladičem. Mě běží i když po zapnutí klíčku displej 30x blikne.
Napíchni na Vaga a nech smazat chyby uložené v paměti. Pak bude displej svítit jak má.
U mě ventilátory také neběžely po stisknutí AUTO a bylo to v odporech pod spodní příčkou.
VW T4 Caravelle VR6 103kW, 1997, LPG Tartarini, komplet Projekt Zwo (PRODÁNO)
VW T5 Caravelle V6 3,2i 4Motion 173kW Long, 2006 + interiér Multivan + LPG Landi Renzo Omegas (PRODÁNO)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. čen 2010 08:30 #44722

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
Na Transporteru T5 (sorry, já vím, že jsem ve čtyřkách) mi taky plnili klimu, resp. vycucli a znova natlakovali. Je to manuální jednozónová. Po naplnění a nastartování už nesepnul kompresor. To má taky souvislost s řj. že by si to pamamtovalo to vakuum v trubkách? Pojistky jsou v pořádku :-k
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. čen 2010 21:35 #44760

Schimanski diky, ale práve že som to čítal cele :D tlakový spínač som vymenil 2x a nič climatronic jednotku taktiež a nič, vetraky zapínaju. mal som to napojené na VAG nehlásilo žiadnu chybu.Keď som napojil kompresor klimi na priamo tak pekne to chladilo neviem si rady chalani :help :help :help v D:_)1 je velmi horuco keď d:_(
VW T4 Multivan 2001 2,5 TDI 111kw 151 PS
VW T4 Caravelle 2000 2,5 TDI ACV 75 KW 102 PS interier Multivan II
VW T5 Multivan 2006 2,5 TDI 128 KW 174 PS HIGHLINE
VW T4 Transporter 1999 2,5 TDI 65KW 88PS

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. čen 2010 21:56 #44763

ahoj ve spolek To co tu je popisováno s těmi větráky u klimatizace jsem řešil loni s Markem . Byl jsem na doplnení klimy a ani mi toho moc nedoplnovali ale mechanik mi řekl že nespínají větráky při zapnutí. Pak jsem volal Markovi a ten mi řekl at se podívám ke světlu u řidiče že jsou tam pojistky v takové krabičce tak jsem našel a pojistky byly dobrý no tak mi Marek řekl at k němu zajedu a já tak učinil no a pak jsme se dobře zasmáli Já totiž našel pojistkovku tuším na světla či co a byla tam jěště jedna krabička a v tom pojistky na větráky které byly asi stářím zoxidované a prasklé . Marek vyměnil větráky začali makat a klima funguje dodnes a pohádky je konec :lol: :lol: :lol: Tak na to mrkni třeba to bude tato banalita
VW Multivan 2.5 TDI 75Kw
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW1999
Toyota Yaris Verso 1.3 VVTi 63KW 2000
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW 2001 stříbrný

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 13. čen 2010 01:01 #44789

• JardaL
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
Tak těmito plechovými pojistkami nad řidičovým světlem se začíná vždy (u climatroniku 2x50A), potom ta černá krabička hned vedle, pak relé č.140 a už zbývají odpory za předním nárazníkem a nakonec větráky.
VW T4 Caravelle VR6 103kW, 1997, LPG Tartarini, komplet Projekt Zwo (PRODÁNO)
VW T5 Caravelle V6 3,2i 4Motion 173kW Long, 2006 + interiér Multivan + LPG Landi Renzo Omegas (PRODÁNO)

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 13. čen 2010 05:17 #44791

#-o #-o pokud Ti VAG nehlásí chybu a kompresor napřímo chladí, tak jak to popisuješ bude nejspíš chyba v kabeláži ke kompresoru. Tady mě bohužel na dálku už nic nenapadá... #-o #-o
Toho času bez Téčka....čekatel

VW Sharan 1,9 TDI PD - Kindertransporter - nesnáším ho
BMW 318 TDS - VW z Mnichova
Volvo FH 13 Sattelzug, druhé bydliště - jen T4 je lepší

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 13. čen 2010 10:14 #44806

A relel 140 cvaka nebo ne .Ja ted mel take problem z klimou i jsem to sem psal a nakonec jsme to znova naplnili a jede to byl to asi velky tlak v sytemu a proto zapinala a vypinala.

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 14. čen 2010 12:58 #44890

Tak jsem to zapnul a pri jizde to normalne maka, fouka to pekne studene 8-)
Vcera mi to nedalo a jak rika Jarda, sel jsem po tech pojistkach a jedna byla skutecne prerusena, tak by mel jit aspon jeden vetrak,ne,kua :x Da se koupit samotnej ten plisek?
Ty pojistkovy krabicky tam mam 2x (obe jsou od klima?) a vali se mi to u baterky, nemate nekdo foto, kam to origo patri?
Jeste jedna prosbicka, nemate nekdo hodnoty odporu, tech predradnych odporu, co jsou vepredu? Schema relatek? Chci to promerit.
__(O)________(O)______
Přílohy:

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 27. čen 2010 15:14 #45756

zdravim vsechny predchozi majitel dodelaval climatronic do auta s velkym sibrem takze to je tak trosku zbasteleny...nesel mi vnitrni obeh a potreboval sem vymenit ramecek v palubce tak sem ji sundal a nasel sem jeden podtlak zaslepeny sroubkem:o)mate nekdo poneti kam patri druhy podtlak ?jeden vede smerem k prostredku celniho skla a druhy prave nevim predem diky za rady
Vw T4 California Exclusive
Subaru Impreza 160 KW
Přílohy:

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 27. čen 2010 19:33 #45761

je to vyrieseno mal som zly snimac na hadici pod chladicom diky za rady D:_)10
VW T4 Multivan 2001 2,5 TDI 111kw 151 PS
VW T4 Caravelle 2000 2,5 TDI ACV 75 KW 102 PS interier Multivan II
VW T5 Multivan 2006 2,5 TDI 128 KW 174 PS HIGHLINE
VW T4 Transporter 1999 2,5 TDI 65KW 88PS

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 28. čen 2010 13:34 #45805

• romino
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím, som čerstvým majiteľom VW T4 Transporter 7 miest, modelový rok 2000, 2.5 TDi 65kW s jednozónovou manuálnou klimatizáciou (AC). V zadnej časti mám len ohrievanie s vývodom vzduchu za sedadlom spolujazdca. Chcem sa spýtať:

1. nakoľko stúpne spotreba pri zapnutej klimatizácii? Bez nej mám približne 8 litrov.
2. pri zapnutí klimatizácie beží kompresor stále, alebo vypína podľa potreby chladenia? Ako je to u climatronicu?
3. chcel by som rozviesť vzduch spredu aj do zadnej časti pod strop, prípadne na stĺpiky. Skúšal to už niekto, ako na to? Neviem ako je to pri stropných výduchov pri dvojzónovej klimatizácie, dajú sa jednotlivo nastavovať ako je to na palubovke vpredu, alebo sú to len obyčajné otvory?

Mám aj knihu ako na to, ale časť klimatizácia je kompletne vynechaná :(

Ďakujem za pomoc, Roman

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 05. čec 2010 14:38 #46181

• fidlo
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
zdar,
tak mě odešla klima. nejenom že to nefunguje, ale ještě při zapnutí klepe uplně mocně. když jsem se kouk pod kapotu, tak jsem zjistil, že se trubky/hadice na expanzák evaporátoru pohybují ze strany na stranu asi 50mm... :(
co to muže být?! compresor v hajzlu? řemenice na compresor? nějaká kladka?

dik.
VW T4 MULTIVAN

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. čec 2010 23:43 #46531

• Hans
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, tak mi taky nějak klekl klimatronik. Nechladí, na VAGu prý nic neukazuje, šťáva jde prý až na nějakou cívku co spouští kompresor. pojistky OK. Náplň OK. Nic neblikalo, nehlásilo, treploty hlášeny správně. Kompresor se prý se ale už nespustí.
Takže prý může být v tahu jen spojka co spouští kompresor, nebo celý kompresor. Netušíte jestli se to dá repasovat? Nebo může být ještě zakopaný pes jinde? Nový komplet stojí kolem 12tis. :(
Díky Hans
VW T4 Multivan 2,5TDI ;111kW ; rok 2000

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. čec 2010 23:53 #46536

Zkus zkontrolovat odpory pod nárazníkem. Pokud nesepne ventilátor - a to nesepne když je odpor zničený, tak klima nechladí.
Toho času bez Téčka....čekatel

VW Sharan 1,9 TDI PD - Kindertransporter - nesnáším ho
BMW 318 TDS - VW z Mnichova
Volvo FH 13 Sattelzug, druhé bydliště - jen T4 je lepší

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 21. čec 2010 23:42 #46954

• yanchi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 2
Mna by prosim pekne tiez zaujimalo to co romina, konkretne bod c.3. Mam obycajnu manualnu klimu, long verziu bez fukarov v strope. Nehovorim, ze to necitit, ked to dam na plne pecky, ale urcite by boli lepsie tie fukaze zo stropu. Preto by ma zaujimalo, co by bolo treba dorobit/vymenit ak by som chcel priviezt klimu aj dozadu. Predpokladam ze stropny tapacir, nejake hadice (odkial, kadial, kam..?) Vedeli by ste prosim niekto poradit? vdaka
T4 2.5i

Vygenerováno za 0.220 sekund

Login