Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 11. úno 2011 23:47 #64549

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Hod to na VAg a to ti najde chybu...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. úno 2011 15:46 #64573

puky\n

Ahoj pomůže mi někdo vyřešit problém s čidlem venkovní teploty? Ukazuje mi teď když je venku kolem 0 - 10 nad nulou až -56 stupňů a topení jede na plné pecky. Najednou se místo údajů gteploty objeví jen čárky a regulace teploty začne fungovat. Pokud mi napíšete, že mám vyměnit čidlo, tak to už jsem jednou udělal ale stejně ukazovalo nesmysly asi o 20 stupňů. Našel mjsem na netu jak se dostat do diagnostiky Climatronicu u Škodovky. Myslel jsem že je to stejné ale nefunguje to. Možná mám jiné čidlo ale nevím podle čeho mám určit to správné. Clima jsem montoval dodatečně a čidlo nebylo. Díky Puky.<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/posting.php?mode=post&f=29# ">posting.php?mode=post&f=29#<!-- l -->[/quotee

hele nerad se k tomu opět přiznávám :lol: :lol: ale měl jsem podobný problém a byl jsem z toho dosti vyděšenej .Hledal jsem zde pomoc a po názorech že mám asi pryč jednotku a já už nevím co jsem byl u Marka Mindla který šel taky po čidlu a ejhle když jsme odmontovali přední nárazník byla závada na světě. Když jsem auto kupoval a přihlásil montl jsem tam značky SPZ a pro jistotu jsem přední přituploval dvěma samořezy a samo že jsem trefil kabílek k čidlu :lol: :lol: a to se to začlo projevovat až
po půl roce Marek kabílek spájel a climatronic maká dodnes a pohádky je konec :lol: :lol:

VW Multivan 2.5 TDI 75Kw
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW1999
Toyota Yaris Verso 1.3 VVTi 63KW 2000
Toyota Yaris 1.0 VVTi 50KW 2001 stříbrný

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 12. úno 2011 19:15 #64588

• puky
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky za radu, zkusím jít tedy nejdřív po kabelech než začnu něco jiného řešit.

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 28. úno 2011 11:11 #66776

ahoj uz nekdo menil climatronik za manual ac klimu?chtel bych to vyhodit z auta...puvodne venm asi byla manual ac klima....diky za odpovedi a rady
Vw T4 California Exclusive
Subaru Impreza 160 KW

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 04. bře 2011 20:24 #67287

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Houdas tam prehodis jen komplet topeni, jinak trubky a zbytek by mel byt stejny jako u klimatroniku
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 21. dub 2011 19:43 #71651

• Doubi
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 5
Chlapi potřebuju akutní radu..S ohledem na to, že se nám, už dělá teplo jsem si chtěl nechat dnes doplnit klimu, ale přišel jsem na unik v trubkách co jdou k zadnímu výměníku, takže jsem sehnal jiné, ale nevím jak ty trubky v odpojit v motorovém prostoru, za tou rozbočkou, je tam taková pojistka tu jsem vytáhnul, ale pak je tam ještě takoví hliníkoví kroužek který má v sobě pružinku a s tím si nevím rady..:-/ Jak se to dá nějak šetrně rozpojit..??Díky moc Vám všem kdo poradíte.. :)
T4 Transporter uloženka
T4 Transporter prodáno
T4 Multi-Car prodáno
T4 Transpotrer 1. auto tím to vše začlo

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 24. dub 2011 10:47 #71795

• Joy
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravim, mám dotaz, neřešil jste někdo tenhle problém, případně napadá vás jak to vyřešit?
Climatronic mi buť topí nebo chladí, nic jiného neumí. Defakto stále chladí, jenom v režimu HI začne topit. Na VAGu bez závady, vše ostatní funguje. Multivan 111kw, 1999. Napadá mě čidlo teploty v Climatronicu, profouk jsem jej, ale žádná špína z mřížky nevylěla. Ale to čidlo by mělo mít vlastní diagnostiku a chybu nahlásit, ne? Dá se samostatně vyměnit?
Díky moc.
VW Caravelle 2,5 TDI 88kW r.v. 97
VW Multivan 2,5 TDI 111kW, r.v.99
VW Golf II 1,3 40kw (motokára)
MB Sprinter 2,2CDI

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 20. kvě 2011 09:03 #73435

Nevite jestli je rozdil mezi klimatizaci pro dlouhy a kratky cumak?
Mam transportera s kulatym cumakem a koupil jsem manualni klimu zrejme pro kratky cumak (ma vysousec jako takovy maly burtik mimo chladic) ....tak nez se do toho pustim....
Moc dekuju....

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 20. kvě 2011 22:47 #73464

ahoj mam multaka 99 tdi 111kw climatronic a klima fouka pouze v predu zadni stropni vyduchy foukaj ale nechladi v predu funguje klima skvele napln jsem nechal skontrolovat a vymenit a je o.k trubky od klimy jsou jako led i vzadu na prave strane pod krytem... nevite nekdo cim by to mohlo byt ? nic neblika a vag nepise zadnou chybu... napadlo me jestli vzadu neni nejakej filtr nebo nejakej ventil co otevre klimu do zadni casti...

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 23. kvě 2011 16:07 #73541

Zdravim,na ctvrte strane jsem nasel toto:??????????

Po serii krátkych testu jsem přisel na to že po aktivaci HE na climatronicu (privedeni + na pin 4) se climatronik snaži udrzet teplotu co je na něm navolena před vypnutím motoru tj. když navolite HI tak topí jak zbesilej když LO tak chladi do teploty vnejsiho vzduchu a kdyz 22°C tak se snazi udrzet 22 °C.

Co je prosim vas funkce HE jak se spousti,nerad bych se ochudil o neco co T4 umi,tak kdyby nekdo vedel a mel chut to sem popsat tak budu velice vdecny a mozna nas bude vice dik moc C.

Ja taky ted resim klimu,mam auto teprve od zimy a tak clima prisla na radu az nyni a zjistil jsem ze mi nechladi,nevedel by nekdo o nekom serioznim kdo by mi to dal dohromady za rozumnou cenu dik moc
PRAHA a OKOLI

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 26. kvě 2011 07:38 #73732

uz vim proc mi vzadu nejde klima je to ventilem ktery je v prave zadni casti pod deklem problem je ze u vw stoji tento ventil cca 6000,- nevi nekdo kde sehnat levneji ? nebo nema nekdo nahodou pouzitej ? diky za info... cislo dilu je 701959267

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 26. kvě 2011 22:59 #73794

Zdravim, uz to tu nekolikrat zaznelo, ale zadna odpoved. Mam climatronic 99' modrej. Vse funguje chladi, topi jen mi pri startu blika. Na diagnostice chyba cidla G22 (rychlomer). Cidlo asi bude vporadku kilometry rychlost vse pristrojovka ukazuje. Tak mi napada propojeni z pojistkovky do klimatroniku. Jestli si to myslim spravne tak cidlo rychlosti je na sbernici HG. Z tyhle sbernice mi ale nevede zadnej drat. Nevite nekdo jestli drat cidla rychlosti vede rovnou do klimatroniku nebo pres tu pojistkovku. Na fotkach z T4 wiki jim tam jeden drat ze sbernice HG vede a ja mam sbernici prazdnou. Tuto vadu mam jiz od koupi vozu. Klidne bych se na to vybod, ale stve me po startu 15 vterin cekat nez si muzu klimu nastavit. Diky za jakekoli postrehy.

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 31. kvě 2011 17:19 #74017

Ahoj,
netušíte někdo co může znamenat, když mi po startu (otočení klíčkem) panel ovládání Climatronicu celý zčerná (rozsvítí se úplně všechny znaky na displeji) a bliká asi půl minuty než se tam objeví normální hodnoty teploty atd. ???

Začalo mi to dělat před týdnem a předtím to nikdy nedělalo - po startu se rovnou rozsvítila nastavená teplota a displej svítil normálně hned.

Díky, Tomáš.
tobartovi@gmail.com

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 31. kvě 2011 17:28 #74018

ahoj je to chyba na klimatizaci. Většinou to bývá málo náplně, ale může to být i jiná chyba na klimatizaci. Nejdřív bych, ale jel na doplnění náplně.
DAS AUTO

T4 - KLIMATIZACE - MANUÁLNÍ KLIMATIZACE / CLIMATRONIC 31. kvě 2011 19:17 #74029

Zdravím vás prosím vás o radu dnes už dvakrát sem byl na plnění klimatizace ani jednou se to nepovedlo první pokud sme tam dostali 250g vše rozdělat vyfoukat a druhy pokus 650g nevím co stím? Je to dvou zona caravelle T4 111kw
vw Caravelle T4 111kw long 2001
vw Passat B4 81kw combi kůže klimatronik
vw Passat B4 66KW combi socka

Vygenerováno za 0.195 sekund

Login