Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - PALIVOVÁ NÁDRŽ

T4 - PALIVOVÁ NÁDRŽ 03. kvě 2023 21:16 #209116

To s tím vysavačem mě naučil kdysy dávno kolega , když si "půjčoval" palivo z firemního auta :-) . Z vlastní hlavy to nemám. Třeba já budu sundavat nádrž kvůli výměně držáků/pásků , co ji drží , a při tý příležitosti rovnou namontuji jehlu pro připojení bufa . Jelikož se mi nechtějí zas demontovat sedačky atd. Nehledě na to, že koberec je originál slušně přilepený , a málokdy se povede jej odlepit bez poškození
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - PALIVOVÁ NÁDRŽ 16. kvě 2023 20:17 #209236

Jeden úlovek z dnešní výměny držáků nádrže. Ostatní 2 nefoceny , ještě drželi v celku :-) . Jen pro představu - tohle udrželo plnou nádrž !
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Přílohy:

T4 - PALIVOVÁ NÁDRŽ 15. čen 2023 15:45 #209503

• Kumi4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 5
Oreginal: ...ceka me vymena brzdovych trubek :(
Mickey 1.9 td: 3 dotazy prosim...1, jak jsi sundaval tu nadrz? Musi se odpojit hadice a konektor ze shora (s tim, ze se musi vyndat sedacka spolujezdce,
ten plastovy stupinek a lista a shrnout kobecer) nebo jde opatrne svesit dolu a odpojit to vsechno ze zdola ? 2, jak se odpoji hrdlo nadrze? 3, kde jsi sehnal
ty drzaky nadrze, vymenim je urcite radsi taky. Moc dekuju...
VW T4 2.5tdi Mutlivan Atlantis 2002, 111kW, AXG

T4 - PALIVOVÁ NÁDRŽ 15. čen 2023 15:55 #209504

Objednával jsem je na automedik , ale je to výrobce aci , takže když objednáš přímo přez aci s klubovou cenou , tak budeš mít supr price :-) . Každopádně to chce aspoň jeden nátěr, je na nich takový aušus povlak , ani nechci říkat ze je to barva . Já dal 2 vrstvy hammerlitu , a na to silnou vrstvu stříbřenky . Nádrž jsem nakonec nesundaval , zespod podložil trámkama , a postupně vyměnil pásky , pak jsem rozebral interiér , a nahodil jehlu a kabely pro bufa . Sedačky budeš muset vyndat obě. Měl jsem strach ,že bych utrhnul kabel k plováku. On totiž nemá moc rezervu. A bezpečně odpojit palivové hadičky, to by jsi musel mít ruce jak saxana . Neříkám že to nejde , ale bude to masakr . Můžeme to probrat v Hannoveru :-) . Každopádně jestli máš koberec , tak ten vede cca 2 cm až pod dřevěnou podlahu dozadu pod schodem. Vracet to je voruz .....

Vygenerováno za 0.209 sekund

Login