Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky)

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 25. dub 2020 16:09 #197318

Zdar pánové,vyměnil jsem automatickou převodovku za manuální. Je to vw t4 2.5 tdi caravelle 2003. Řídící jednotka je dvousvazková. Po výměně nejde nastartovat-nejde proud do cívky na startér.Přes drát z baterky na cívku normalně chytne a běží. Nedělal to někdo? Nemá v tom někdo nějaký fígl.? Už jsem zkoušel dát i řadící paku z automatu a připojit dva konektory jako bych normálně startoval automat a nic.... Jo a ještě nefungujou zpátečky...do čidla už nejde proud. Díky za rady

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 18. kvě 2020 21:08 #197699

zdar , je tam blokovací rele ktere rídí ta jednotka automatu . musíš ten drat najít a dát ho do pojistkovky na klíček . Zpátečky musíš natáhnou drátek od čidla zpátečky na svorky zpátečních světel

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 15. čen 2020 22:14 #198084

Startování a zpátečky vyřešeno...... Ale ted bojuju už měsíc s výkonem. Auto nastartuje ale netáhne...Musí se ta řídící jednotka nějak přehrát? Překodovat?

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 15. čen 2020 22:27 #198085

Hele nemusí . Řídící jednotka automatu už nemá žádný vliv na výkon auta .Já jí úplně vyndal . To řídí jednotka motoru .
Spíš si myslím , že to netáhne , jestli nemáš nějakou špatnou hadičku podtlaku , nebo od turba . Prověř tohle . Tak at se ti podaří , ahoj K.

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 16. čen 2020 19:24 #198092

Díky za radu :D to je první po čem jsem šel....Už to mam aji v servise a taky si neví rady.... Prej to bude asi turbem... což se mi nezdá.... Ok tedy je duležité že ta řj. motoru nemá žádný vliv na to že se vytáhl automat.

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 16. čen 2020 19:29 #198093

tu jednotku od automatu vyndej , odpoj od všeho. Taky jsem to tak dělal , řj neměla vliv na výkon . Co váha vzduchu ? nebo ucpaný katalizátor ? egr ? jinak zaslepit egr je jednoduchá vec . Dej tam desetikorunu a je to . :D dej pak vedet jak si dopadl , čauky Carlos

Vw t4 2.5tdi 75kw Výměna automatu za manual-NESTARTUJE (nejde proud do cívky) 16. čen 2020 19:49 #198094

právě před výměnou převodovky to bylo vše ok....akurát se měnilo turbo bo už papalo olej. Bez převodovky tam byl dobrej přístup....ale turbo bylo s potkaneho motoru a mělo by být dobre.Bylo vez vule lopatky byly ok.... no budu se asi muset zaměřit na to turbo...

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.154 sekund

Login