Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA

T4 - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA 18. kvě 2020 20:22 #197694

zkus nastartovat na neutral , jestli to půjde . To cvakání by mohla dělat kostra , zemění . Jedno zemnění je pod baterkou , a jedno je u řídíci jednotky automatu nad podbehem u levy nohy ridice . omrkni to dotáhni ... Řídící jednotku když tak mám . (několik)
Spíš než opravovat , kup jinou T4 a přeházej si to na manuál . Vyjde tě to na půl ceny opravy automatu . Dělal jsem to taky a ted už mám klid a pohodu .
Poděkovali: Zenisekd

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA 18. kvě 2020 20:34 #197695

Nestartuje to na nic .... vůbec to nerozezná zařazenou rychlost...s tím cvakáním toho asi moc nevymyslím, budu muset počkat, co mi řeknou v servisu... autu rozumím jak koza náklaďáku... . pokud by to byla investice nad 15.000 Kč tak auto asi raději rozprodám ...

Naposledy změněno: od Zenisekd.

T4 - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA 18. kvě 2020 21:05 #197697

zkontroluj to ukostření . ridičuv podběh , hned vedle jednotky je ukostření s očkem na desítku klíč , drát je hnedej . Kdyby si měl kabeláž dobrou , ještě zkus konektor vyndat zandat , zjisti označení ty jednotky , bude tam třeba BS a zkusíš jinou . Když to nepujde , můžeš do toho vytéct daleko víc než 15t ...
Poděkovali: Zenisekd

T4 - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA 20. kvě 2020 11:26 #197709

Tak vyřešeno :) nakonec to nebylo ukostření, ale vypadlý hnědý konektor v kupce hnědých konektorů u pojistkové skříňky. trošku jsem tam zahrabal v kabelech a při otočeném klíčku v zapalování začalo v řadící páce cvakat a rychlost naskakovala a vyskakovala. Pak jsem našel ten vypadlý konektor, zapojil a už vše řadí jak má.... :) sláva a díky.

T4 - AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA 20. kvě 2020 17:39 #197715

No vidíš . Ten hnedej konekturek také patří ke kostře . Ja si to myslel , že to bude kostření !
Tak supr že to jede :) měj se chlape !
Čus

Vygenerováno za 0.103 sekund

Login