Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: T4 - ZPÁTEČKA

T4 - ZPÁTEČKA 06. led 2022 12:03 #204805

zkousím tu podložku,koukal jsem že jsi stím měl taky problem že ti problikla zpátečka no uvidíme co z toho bude každopádně díky za tip.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - ZPÁTEČKA 08. led 2022 20:59 #204855

Ahoj, tak mi ted taky odeslo cidlo zpatecky na prevodovce. Rekl jsem si, ze budu setrit, tak jsem koupil FEBI za nejakych 100CZK. Kdyz jsem cidlo osadil s podlouzkou, ktera byla pod origo cidlem, zpatecni svetla se nesepnula. Kdyz jsem cidlo osadil bez podlozky, tak mi zas nesla zaradit petka ani zpatecka. Z toho usuzuju, ze to cidlo tam je tedy bud zasunuty malo, nebo pak zase moc. Rozhoduje ani ne milimetr. Ani s nejtenci podlozkou, kterou jsem nasel, mi to nespinalo. Tak jsem tu hlavicku toho cidla vzal trochu flexou. Takze ted je tam cidlo bez podlozky, radit jde, ale zpatecka se spina opravdu sporadicky. Proste s tim musim poradne kvrdlat, abych cidlo sepnul:D

Jaky mate nazor? Mel bych dat sanci drazsimu cidlu, nebo jit po necem jinym? Razeni jde hodne z lehka a je hodne volny, tak si rikam, jestli to nemuze byt i tim...

Diky za kazdou radu,
Lukas

T4 - ZPÁTEČKA 12. led 2022 11:22 #204911

• Kumi4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 5
...nevim jestli je to jeste aktualni, ale jestli ti muzu poradit tak kup jine cidlo (ani nemusi byt drazsi).
Me to FEBI delalo taky, koupil jsem dve po sobe, behem mesice obe odesly...jejich vnitrek (kouknul jsem se potom do nich, rozlamala se tam
nejaka umela hmota a prestaly spinat) takze to nebylo podlozkou, ale tim cidlem. Potreti jsem koupil nejaky jiny, obycejny, podlozku jsem nechal samozrejme
co tam vzdycky byla, puvodni, a od te doby je klid.
VW T4 2.5tdi Mutlivan Atlantis 2002, 111kW, AXG

• Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.140 sekund

Login