Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Přespání v autě s vestavbou Omos

Přespání v autě s vestavbou Omos 29. lis 2016 16:59 #172143

• LukyT4
  • Avatar uživatele LukyT4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím vás
Potřeboval bych poradit ohledně noclehu v mé T4ce, abych vás uvedl do problematiky jedná se mi o to že mám v autě vestavbu se sedačkami která rozděluje auto na nákladní prostor a prostor pro posádku viz ilustrační foto. Auto využívám k tahání vleku s autem na závody, občas je potřeba někde po cestě nebo na závodech přespat.A zde se dostávám k problému nákladový prostor je většinou plný věcí potřebných na závody ale nejvetší problém je že když je zapřáhnutý vlek nelze se dostat do nákladového prostoru to znamená že pokud chci někde spát tak jedině bez vleku a nechat ho nezapřáhnutý přes noc mi na klidu nepřidá. To znamená že zadní dveře nelze použít a přes šoupačky se dozadu nedostanu. Přemýšlel jsem udělat nějakou vestabu pres prední sedačky, potřebuju aby se relativně slušně vyspali 2lidé. Nemáte někdo nějaký nápad jak tohle řešit? Je mi jasné že by šla vestavba vyndat ale není to práce na hodinu a přišel bych o sedačky. Pokud nebude jiná varianta než koupě jiných nejlépe 2 sedaček místo lavice, máte někdo zkušenosti s přiděláním do transportéra( dávám foto jak je ted přidělaná vestavba)

Děkuji za případné nápady.

Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

Přespání v autě s vestavbou Omos 29. lis 2016 17:19 #172144

• kunec
  • Moderator
  • Moderator
  • Obdržená poděkování 25
Obavám se, že ti opravdu nic nezbyde. Na předních sedačkách se dva dospělí opravdu nevyspí. To je tak pro jedno dítě cca do 7 let.
Zadní lavice jde velkém v pohodě koupit.
Nevím, nevím jak je tato vestavba zapsána v TP. Já měl obyč mříž MTX a na STK v pohodě.
No a různých postelí je tu na fóru pro inspiraci spousta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naposledy změněno: od kunec.

Přespání v autě s vestavbou Omos 29. lis 2016 17:28 #172147

• LukyT4
  • Avatar uživatele LukyT4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0

kunec napsal: Obavám se, že ti opravdu nic nezbyde. Na předních sedačkách se dva dospělí opravdu nevyspí. To je tak pro jedno dítě cca do 7 let.
Zadní lavice jde velkém v pohodě koupit.
Nevím, nevím jak je tato vestavba zapsána v TP. Já měl obyč mříž MTX a na STK v pohodě.
No a různých postelí je tu na fóru pro inspiraci spousta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vestavba zapsaná není, je zapsán pouze počet míst. Pokud bych koupil nějakou lavici a vestavbu vyndal tak předpokládám že originál lavice z t4 je přidělaná jinak než tato nebo se pletu?

Přespání v autě s vestavbou Omos 29. lis 2016 20:17 #172154

• Alfonz
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Originál lavice je chycena na 4 šrouby m10 v podlaze jsou naznačené mista kde se má vrtat, akorát se pak musí ještě uchytit do boku dva šrouby do kterých se zaklapne, aby se nesklápěla, přijde mi ale jednodušší namontovat dvojsedačku a jednosedák.

T4 Long ACV 75kw 2001 poloplech 8 míst
Přílohy:

Naposledy změněno: od Sindeon VW.

Přespání v autě s vestavbou Omos 28. srp 2023 13:52 #209953

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli máš od toho OMOSU nějaký doklad, nebo štítek té nástavby? Mohl by jsi to prosím vyfotit? Děkuji

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.156 sekund

Login