Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - sedačky

T4 - sedačky 18. bře 2019 18:14 #191230

• johny99
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 20
na kočárek tam místo zbyde ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - sedačky 18. bře 2019 19:58 #191234

Ja bych spis kdybi mi to nekdo zmeril az je to 100% zena taha vzdy plne auto tet mame citroen c8 a kufr fuul plus veci na sedadlech

T4 - sedačky 02. zář 2019 17:55 #194135

• kracvo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0

Zvířák napsal: Zdravím osazenstvo,mám dotaz:koupil jsem multivana t4 r.v.97 7 míst,prostřední sedačky jsou otočené do protisměru ale nemají bezpečnostní pásy..musí tam být?

To Zvirak. Ahoj. Vyřešil jsi nějak ty pásy? Zajímalo by mě jestli mohu udělat sedačky v multivanu druhá řada otočné aby nebylo dětem zle. Pak bych ale musel řešit 3bodove pásy. Jde to? Je to hodně náročné? Dík.

T4 - sedačky 26. říj 2019 20:35 #194998

• krboun
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Hezky den.
V T4 mam v 2. rade 3 sedacky. Jeden dvousedak a jednu sedacku sklopnou u vchodovych dveri na takovy ty rychloupinaci hribky.
Chtel bych se zeptat, jestli.je mozne sehnat 2. radu v jednom kuse, abych v podlaze nemusel mit 8 der, ale jen 4 :).
Vyuziti 3. rady nepripada v uvahu, jelikoz se sklapi cela, pro sklopeni je potreba odjistit obe strany.
Dikes

T4 - sedačky 28. říj 2019 05:46 #195011

Ahoj, pokud máš Transportera tak sedačky z Multivanu tam nepasují . Mají jiné uchycení - mám dojem ,že v lištách.
Já mám v druhé řadě v Transportéru jen dvě sedadla, chtěl jsem si půjčit sedačky z mulťáku a nejdou to tam.
Osobně nevím o tom že by ěxistoval v druhé řadě trojsedák vcelku.

T4 - sedačky 28. říj 2019 22:41 #195034

• krboun
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
A nemel by jste nekdo nejaky navod, jak ze sedacek z 2. rady Allstara T4 udelat sedacku ridice?

A jeste jedna vec. Jak se posouva sedacka ridice u Allstara dopredu tak, aby se po ni dala dat dalsi baterka?

T4 - sedačky 29. říj 2019 05:20 #195038

K otázce 1 - pochybuji, že sedačka z 2.řady jde upravit na sedadlo řídiče. Konstrukčně je odlišná.
K otázce 2 - sedačku musíš demontovat - 4 ks šroubů na imbus - upevnit baterku a potom sedadlo opět přišroubovat.
Dodatečně jsem si tam dával taky baterku a ještě jsem dodělával otoče obou předních sedačekách.

T4 - sedačky 29. říj 2019 17:44 #195046

Co se týká přídavné baterie, stačí si tady přečíst příspěvky v daném vlákně, je toho popsaného mraky s velikostí baterie a i zapojením aby jsi nevyhořel.
K sedačkám, ty chceš sklopné sedačky z druhé řady dát na místo řidiče a spolujezdce...? V allstaru jsou tuším řešeny na sezení v protisměru ...? Ty tam prostě nepatří, nejsou na to dělané, takhle nelze přemýšlet!
T4 Caravelle syncro 2,5tdi , BMW R 1100 gs

T4 - sedačky 30. říj 2019 08:45 #195052

• krboun
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ja se ptal, jak se v Allstaru dostanu k baterce pod sedadlem. Mam Transportera a tam se sedacka vysune hodne dopredu, ale tady jsem na to nemohl prijit,.proto jsem se ptal. Ja elektrice prdlajs rozumim a nehodlam si to zapojovat sam.

Ja jsem prave kdysi na bazosi videl prodej 2. rady z Allstara a prodavajici psal, ze lze nejakym zpusobem dodelat na misto rice. To by bylo super, jelikoz jsou daleko zachovalejsi, nez u ridice.

T4 - sedačky 04. lis 2019 20:22 #195132

Ono to asi jde, ale tak, že sedačky "převlečeš" - sundáš potahy a navlečeš na konstrukci přední sedačky. Mělo by to jít, tvar sedačky je snad stejný...
VW T4 Caravelle 2,5 TDi 75kW, r.v. 97
Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW, r.v. 01

T4 - sedačky 04. lis 2019 22:03 #195133

• krboun
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
To je dobry napad, to by uplne stacilo..
Jeste tak sedak, kdyby sel zamenit. U ridice je preci jen prosezely.

T4 - sedačky 05. lis 2019 08:00 #195139

Mám pocit, že ten molitan je stejný. Ale nikdy jsem to vedle sebe rozhozený neviděl. Jinak bacha, "převlíkání" opěradla je opravdu moc příjemná práce :-))

T4 - sedačky 06. lis 2019 10:16 #195154

• krboun
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
No to věřím.
Máš ozkoušené nějaké tipy, jak na to?

T4 - sedačky 09. lis 2019 22:53 #195188

No. Sedak je 5minutova zalezitost, proste vytahnes lem z drazky a ono to upadne. Pokud to chces vymenit cele, tak ani nemusis rozdelavat draty, proste stary sundas, novy nasadis...
Operak je horsi, musi se tam nekde vyhaknout draty, co to drzi pohromade, k tem se dostanes az tak cca ve tretine. Vysliknout to jde relativne v pohode, samo se musi sundat podrucky, naopak muzou zustat drzaky hlavovy operky, jde to prevlict. No a na navlikani doporucuju lahvac na uklidneni nervu, pripadne nekoho dalsiho, kdo ti bude mackat molitan. System "jeden macka, druhy taha" je celkem efektivni. Ale da se to udelat i v jednom. Co si vybavuju, tak krome nedostatku trpelivosti byl jediny problem, ktery se musel resit fakt silou. Kdyz uz to mas navliknute, tak musis zapnout plastovou sponu, ktera je dole na sedaku. No a to teda fakt neslo. Mam dojem, ze jsem si na to tehdy posadil dite, aby se to aspon trochu priblizilo...

T4 - sedačky 03. úno 2020 10:18 #196374

• krboun
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak potahy z multivana sundany a vyprany. Byl to oser, ale dalo se to. Potah podsedaku se pekne blbe pere, jelikoz ma takovy papirovy lem, ktery by se rozpadl.

Jeste bych se chtel zeptat jestli by bylo nejakym zpusobem mozny dat 2. radu do protismeru? Bud sedacky z druhe nebo trojsedacku ze 3. rady. Jde mi jen o rozumne upevneni, bezpecnostni pasy mam poreseny.
Chtel bych je vyuzit jako soucast postele.
Napadlo me, ze by nekdo na to mohl vyrobit nejaky cajk na pripevneni. Treba ten, kdo se zabyva vyrobou otocnych konzoli na sedacky.

Vygenerováno za 0.148 sekund

Login