Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Prorezlé zadní dveře

Prorezlé zadní dveře 13. kvě 2024 09:56 #211066

Chlapi, neporadil by jste mi ,prosím,někdo?
Mám už dost rezem načaté dveře od kufru a potřeboval bych to nějak pořešit (viz obr)
Blbý je, že jsem chvalabohu nikdy neboural a tak mám nulové zkušenosti ohledně oprav karoserie. S nulovou představou kolik to stojí apod.

Našel by se tu někdo, kdo by mi poradil jakou cestou se vydat? Tzn vyplatí se sehnat jiné dveře či to nechat opravit?
Rez už prolezl skrz a tak už to jen kytování nevyřeší.

Předem díky.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Prorezlé zadní dveře 13. kvě 2024 13:44 #211069

Na ten prostor pod spz se prodávají opravné plechy , takže vyříznout poškození a navařit , to kolem okna už je na modelování z plechu . Cenovka kvalitní opravy + lak , nebo sehnání pěkných dveří v barvě , bude podle mne dost podobná . Aktuálně se pohybují dveře v top stavu mezi 8-10tkč. Pokud se objeví levnější, většinou jsou během pár hodin prodané . Chce to sledovat inzerci , a být připraven okamžitě vyjet . A až je budeš skládat zpět , rovnou pořádně rozebrat , vyčistit a promazat motůrek stěrače + vyměnit hadičku k ostřikovači ...
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Poděkovali: zivocichar

Prorezlé zadní dveře 14. kvě 2024 07:51 #211071

Děkuju za vnesení světla do tohohle mýho problému. Pokud je cena obdobná tak to dám opravit a bude. Snad to pak nějakou dobu vydrží
Díky

Prorezlé zadní dveře 14. kvě 2024 11:38 #211074

Našel jsem na sbazaru celou půlku dveří , pro tebe asi ideální , + k tomu nový bauset kolem okna (cca 500kč) , lakyra si bere 2-4 tisíce (podle známosti a barvy ) , no a nějakou tu kačku za svaření . Takže v reálu tam budeš za cca 7-10tkč . Nebo jen tento plech , a zbytek domodelovat
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Přílohy:

Prorezlé zadní dveře 15. kvě 2024 11:02 #211093

Diky moc za investigaci.
Vznesl jsem dotaz v nejblizsi autoklempirne kolik by si vzali za opravu a prej 17 000 bez DPH a to jeste bez zaruky, ze to zase nebude reznout. To je teda dost drahy.
Mam jeste znameho , ktery objizdi kvuli praci ruzna vrakoviste tak prej se zkusi podivat zda na nejake dvere nenarazi. Tak uvidim.

Prorezlé zadní dveře 15. kvě 2024 11:33 #211094

:-) :-) :-) 17000 bez dph :-) . Za cca 18tkč máš nový dveře . Kdyby jsi měl cestu do Plzně , kamarád tam má hezký za 8tkč , sice červený , ale už s brzdovým světlem , komplet se zámkem a stěračem , jen bez tapecírungu. Kdyžtak v sz pošlu kontakt
Přílohy:

Naposledy změněno: od Mickey1.9td.

Prorezlé zadní dveře 16. kvě 2024 09:23 #211104

Plzen je pro me trochu z ruky, ale treba splasim nekoho kdo pojede kolem. Posli mi ,plz, ten kontakt do SZ.

Diky

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.202 sekund

Login