Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - PALUBNÍ DESKA - motáž/demontáž/úpravy

T4 - PALUBNÍ DESKA - motáž/demontáž/úpravy 25. dub 2019 10:31 #191817

• Artax
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, prošel jsem téma, ale není mi to zcela jasný:
Chtěl bych u caravelly 98 namontovat místo horního airbagu kastlík, jde to bez nějakejch velkejch úprav?
Místo spodního otevřenýho kastlíku bych chtěl zavírací.
A nakonec bych rád vyměnil budíky se zeleným podsvícením za ty s modrým. Jak moc je to složitý?
Díky.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - PALUBNÍ DESKA - motáž/demontáž/úpravy 27. kvě 2021 12:56 #202342

Ahoj
řešil někdo výměnu středového panelu se zeleným podsvícením za modré s climatronikem? když to budu chtít vyměnit bude zapotřebí i jiná jednotka climatroniku nebo jen ovládaní? :) co vlastně všechno bude zapotřebí? :) .... budíky budu řešit změnou diod uvnitř ... předpokládám že modré VR6tkové budíky je nereálné sehnat :D

T4 - PALUBNÍ DESKA - motáž/demontáž/úpravy 16. bře 2022 21:31 #205543

Pánové má tady někdo ty fotky jak předělat spodní přihrádku za zavírací kastlík ? Horní už mám , naštěstí od výroby , ale ten spodní mi tam nějak nesedí , a nechci moc řezat . Mistra Dolíka mám sice kousek za rohem , ale už tak ho v rámci potřeby dost otravuji :-) . Předem děkuji
Jinak jsem tak dlouho sháněl spodní kastlík , až mám doma 2 . Tak kdyby někdo potřeboval , o jeden se podělím . Ale nejdřív to foto :-) :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

Vygenerováno za 0.096 sekund

Login