Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 08. srp 2010 20:44 #47935

• cendab
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
No a to je právě ono...spoiler k tomu nemám a ani moc nejsem zastáncem plastovejch doplňků...i to křídlo vzadu je od předchozího majitele a docela dost mi vadí při vjezdu do podzemních garáží...jenže nechce se mi ho sundavat kvůli dírám co tam zůstanou...No zpět k masce....Přišel sem k ní jak slepej k houslim...mám tu vlastně dvě uplně stejný originál i certifikátem..a mám prostě pocit že když jí tam dám bude to vypadat jako bastl....No kdyby je někdo chtěl tak sou na prodej....nebo třeba na výměnu za něco...kola nebo tak

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 08. srp 2010 21:08 #47938

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Vyzkousej si to tam a uvidis, vymenit a nebo prodat to muzes kdykoliv se ti to prestane libit...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 08. srp 2010 22:50 #47964

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Origo je origo, a to ničím nenahradíš. Buď chceš tunit, tak tuň, anebo chceš mít origo Mazlíka - a tak ho nechej tak, jak má vypadat.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 09. srp 2010 11:51 #47988

• cendab
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Jo to sem asi chtěl slyšet....nechám originál,jednu tuzingovou nechám kdyby třeba srnka a tu druhou prodám.....tak kdyby někdo chtěl originál funglovku ProjektZwo na krátkej předek tak ať se ozve....

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 09. srp 2010 19:01 #48011

cendab napsal: Jo to sem asi chtěl slyšet....nechám originál,jednu tuzingovou nechám kdyby třeba srnka a tu druhou prodám.....tak kdyby někdo chtěl originál funglovku ProjektZwo na krátkej předek tak ať se ozve....

Zdarec měl bych o to zájem,mám projekt zwo ,ale docela domlácený tak mi písni cenu
určitě se domluvwýme díky pete1972 OK!

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 06. zář 2010 14:53 #49525

Pořídil jsem zadní kulatý nárazník,sundám z busíku mého starý typ(hranatý),a ejhle chybička se vloudila.Na busíku mám tažné jak je patrné z foto a na dalším foto je traverza,z které byl sundán kulatý nárazník.Boční držáky není problém.Takže žádám o radu zkušenější jak to napasovat.Rada nad zlato.Tažné chci zanechat a starý nárazník je jaksi v pr...i.[attachment=0:2ddz9fpz]<!-- ia0 -->IMG_3920.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:2ddz9fpz][attachment=1:2ddz9fpz]<!-- ia1 -->IMG_3923.JPG<!-- ia1 -->[/attachment:2ddz9fpz]
D:_)1 busík T4 Multivan 1,9TD-rodinný miláček
Fiat Punto blabla miláček paní co u mě bydlí
Přílohy:

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 10. zář 2010 18:44 #49759

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Budes muset trosku spodek narazniku vyrezat kvuli taznemu a i tu penovou vystuhu a dodelat spodni drzaky a ty bocni...

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 11. zář 2010 15:29 #49795

Ty boční držáky nebude problém.Akorát jsem řešil uchycení ze spodku nárazníku.Starý typ drží na dvou šroubech a nový kulatý na čtyřech.Osvětlila mne však nápaditá můza a vyřešil jsem to jakous takous přechodovou konzolí z nerez pásoviny,ketrá přijde přišroubovat na originál díry tažného,potažmo starého typu nárazníku, a do ní pak podle nového řízny ony čtyři závity dle nového typu.Akorát s tou polystyrenovou výstuhou bude trošku problém,ale zkusil bych to vyřešit tak,že před samotnou montáží "vystelu"vnitřek nárazníku igelitovou fólií a až bude sedět tak tam fouknu montážní pěnu,čímž krásně nahradím původní polystyrenovou výstuhu.Pak znova sundat a ořežu přebytky pěny.To by šlo né?Sakra musím se pochválit :drunken: :drunken:
D:_)1 busík T4 Multivan 1,9TD-rodinný miláček
Fiat Punto blabla miláček paní co u mě bydlí

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 12. zář 2010 09:09 #49810

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
no vidis, neni co resit OK!

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 12. zář 2010 10:42 #49816

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31

tubista napsal: Ty boční držáky nebude problém.Akorát jsem řešil uchycení ze spodku nárazníku.Starý typ drží na dvou šroubech a nový kulatý na čtyřech.Osvětlila mne však nápaditá můza a vyřešil jsem to jakous takous přechodovou konzolí z nerez pásoviny,ketrá přijde přišroubovat na originál díry tažného,potažmo starého typu nárazníku, a do ní pak podle nového řízny ony čtyři závity dle nového typu.Akorát s tou polystyrenovou výstuhou bude trošku problém,ale zkusil bych to vyřešit tak,že před samotnou montáží "vystelu"vnitřek nárazníku igelitovou fólií a až bude sedět tak tam fouknu montážní pěnu,čímž krásně nahradím původní polystyrenovou výstuhu.Pak znova sundat a ořežu přebytky pěny.To by šlo né?Sakra musím se pochválit :drunken: :drunken:

=D> =D> =D> :mrgreen:
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 19. říj 2010 18:09 #52884

http://www.miocar.cz/content/cz/Katalog ... d=61005126

mate nekdo tento naraznik na aute?chtel bych ho videt jak vypada na aute.diky
Shanim LZ brzdic T4 2.5TDI 75kW-Lucas
A6.C4 2.5tdi,G3VR6,WR400F,FE450,RSV100MILE,APRILIA SR

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 19. říj 2010 18:34 #52891

• Tygr
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Měl jsem ho na svém.
Tygrbus T3 1.6 TD Multivan
Foto na http://www.tygrlibodrice.rajce.net
Přílohy:

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 19. říj 2010 18:38 #52892

njn hlavne jsme si neuvedomil ze to je na kratkej cumak.ale super diky za odpoved a vicemene hned :-)

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 19. říj 2010 19:15 #52903

jeste jsem nasel toto.a asi mam vybrano[attachment=0:1m5mtizu]<!-- ia0 -->110150.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:1m5mtizu]
Přílohy:

T4 - nárazníky, prahy, lemy, spojlery,masky, křídla,mračítka 24. pro 2010 10:46 #58724

tak bohuzel vcera byl v praci cas tak jsem cely den hledal ale nasel jsem jen tento nepouzitelny odkaz... :-k http://www.kiiltovaunu.org/product_info ... 9mbaq07t25

Vygenerováno za 0.095 sekund

Login