Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 10. kvě 2011 07:58 #72794

Dobrý den, neví zde někdo jak postupovat při zapsání dodatečné montáže zvedací střechy do TP, pokud bych montáž provedl svépomocí?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 15. srp 2015 13:23 #158091

Ahoj, vidim, ze je to uz dost stary vlakno, nicmene taky uvazuju o dodatecne montazi strechy..Pises, ze mas kontakt na chlapka co ma kopito "Reimco" zvedaci strechy. Muzes/Muzete ho sem prosimte dat? dikec moc
VW Weinporter ne asi..

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 17. srp 2015 22:42 #158211

Ahoj, psal jsem pred par dny ohledne kontaktu na cloveka co ma udelane "kopito reimco". Muzes to sem prosimte hodit, kontakt, web..rad bych totiz na sve T4 sel touhle cestou. Bude prirustek do rodiny a nevim kam s nim:)
VW Weinporter ne asi..

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 05. led 2019 20:21 #189872

Skúsim oživiť toto vlákno , chcel by som na mojej T4 vyriešiť zvýšenie vnútorného priestoru , aby sa dalo dnu postaviť , nepotrebujem miesto na spanie . Stačil by mi zvýšený priestor cca 1,2x1,2m. Našiel som nete tieto fotky. Chcem sa opýtať nemáte niekto s takouto mini zdvíhacou strechou skúsenosti , či už s montážou ,alebo s používaním ?

Přílohy:

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 13. říj 2020 11:30 #199496

Ahoj všem,
začal jsem uvažovat o variantě dodatečné montáže zvedací střechy (Reimo, Westfalia).
Můžete jsem prosím hodit odkazy kdo se tím u nás zabývá? A nejen u nás (Polsko, Slovensko apod.)?
Podělte se prosím o své zkušenosti z montáže, fin. nákladů, užívání, legalizace....
Máme na svém syncru střešní stan (viz. fota na rajčeti sem vložené z cesty v BiH) a ikdyž jsme spokojení, uvažujeme výměnu za zvedací střechu a tím lepší využití střechy (montáž soláru, malá expediční zahrádka..).
Díky všem za postřehy k tématu.

handsome.rajce.idnes.cz/Bosna_a_Hercegovina_2019
T4 Caravelle syncro 2,5tdi , BMW R 1100 gs

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 01. lis 2020 17:29 #199776

Ahoj, sháním někoho kdo má dodělanou střechu z Polska na T4, díky.
Na začátku bylo jen slovo Boží a pár svařených plechů, to ostatní pochopí každý trouba.

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 23. kvě 2021 15:14 #202298

• ZECHA
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Dokáže někdo prosím identifikovat tuto zvedací střechu? jaký je to výrobce?
Přílohy:

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 23. kvě 2021 16:03 #202300

To bude "samodom"

T4 - ZVEDACÍ STŘECHA - Dodatečná montáž, střešní stan 23. kvě 2021 16:11 #202301

Syncrotdi napsal: Skúsim oživiť toto vlákno , chcel by som na mojej T4 vyriešiť zvýšenie vnútorného priestoru , aby sa dalo dnu postaviť , nepotrebujem miesto na spanie . Stačil by mi zvýšený priestor cca 1,2x1,2m. Našiel som nete tieto fotky. Chcem sa opýtať nemáte niekto s takouto mini zdvíhacou strechou skúsenosti , či už s montážou ,alebo s používaním ?

Tento model je univerzálny s existuje niekoľko rozmerov a vysok,vsetko je v katalógu.

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.229 sekund

Login