Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 15. zář 2009 20:19 #23283

Zdravím pánové, mám na T4 denní svícení, které neustále blikalo. Na vině bylo změna napětí na baterce. Zkusil jsem radu dej před to relátko kondenzátor, ale stále kvoká, takže mě to naštvalo, až mě kamoš poradil,že + musí být napojené na drát pojistky, která je aktivní při zapnutém klíčku (je to ta 30 ve spodní řadě) a už nekvoká. Stále svítí!!!!!!!
Bylo to tím, že baterka je na změnu napětí citlivá a na tém okruhu už to napětí nemá takové víkyvy a relátko to neodpojuje. d:_(
Opel Cabrio 1,6 benzín,Bertone

fotečky - http://edaspekulantvw.rajce.idnes.cz/

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 16. zář 2009 21:11 #23357

• swapr
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
zdarec chlapi mohli byste mi sem hodit fotky jak sviti xenony H4 6000 a H4 8000?Chtel bych 8000 protoze sviti malinko domodra ale z fotek bych poznal jestli je to tak markantni rozdil.Narval bych do T4 i bixenony?Protoze xenony v 8000 se mi nejak nedari sehnat.diky za odpovedi :)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 19. zář 2009 13:46 #23440

• swapr
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Panove pripadam si opravdu hloupe ale uz jsem opet zmaten a prosim o pomoc.Chci aby mi xenony svitily jak na potkavacich tak na dalkovych svetlach.Jeden znamy mi rikal tohle umi jenom BiXenony a dalsi ze to umi xenony i BiXenony(BiXenony maji v sobe jiny plyn a proto jsou drazsi ale jinak v tom zadny rozdil neni) ale jen pod podminkou ze zarovka je H4 coz samozrejme je.Tak a ted mi poradte co si mam vybrat.diky za odpovedi.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 19. zář 2009 23:09 #23449

• gas
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1

swapr napsal: zdarec chlapi mohli byste mi sem hodit fotky jak sviti xenony H4 6000 a H4 8000?Chtel bych 8000 protoze sviti malinko domodra ale z fotek bych poznal jestli je to tak markantni rozdil.Narval bych do T4 i bixenony?Protoze xenony v 8000 se mi nejak nedari sehnat.diky za odpovedi :)

doporučuji velmi rychle zapomenout na 8t k, že svítí do modra znamená že: každý trochu inteligentní policajt si Tě vychutná ( máš ostřikovače a automat regulaci náklonu ? ), za deště budeš s tímto světlem vidět akorát velké ho..., pokud už chceš bastlit xenony, tak do cca 4,5t k a dodělat alespoň ostřikovače, jinak je to fakt na průser, hlavně s modrým světlem pojedeš v dešti jak potmě

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 20. zář 2009 00:36 #23455

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Bixenon je normální xenonová výbojka, která má v sobě překlápěcí stínítko. Při potkávacích je stínítko zacloněno, při přepnutí na dálkové stínítko odcloní a tak vlastně "přepne" na dálku. Doporučuji 6000 K.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 20. zář 2009 19:18 #23479

ahoj, mám blbej dotaz , jak jsem se výše dočetl, usím mít na autě pokud mám xenony ostřikovače světel , proč tomu tak je ,díky,
T4 Caravelle 2,5 TDI 111kW

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 20. zář 2009 19:58 #23482

• Mates
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 2
Ostřikovače a automatické seřízení výšky svícení je povinná výbava xenonů. Ostřikovače tam jsou proto, že při špinavé parabole se xenonové světlo láme a potom oslňuje, to nastavení výšky svícení také pracuje na tom, aby to neoslňovalo protijedoucí vozy.
TRANSPORTER T5 96 Kw Long 4 Motion + TDIchip
CAN-AM SPYDER 990

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 20. zář 2009 20:10 #23484

• Anonymous
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Mě se nedávno kvůli tomu vyboural kamarád :-(
Oslnil ho modrým světlem nějaký tuner v lesním úseku a poté co auto poslal do příkopy a do stromů ani nezastavil a ujel.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 01. říj 2009 10:24 #24165

• Dezire
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdar chlapi,
pročetl jsem tu pár příspěvků a jak někteří z vás, nemohu nikde sehnat čiré světla na máho mazli. Prosím o pomoc díkes
Honza - Míša - Anička - Honzik - (psíci Daysi, Dezire a Sendypes :-) )

VW T4 75kW Multivánek - i když motor by mohl být silnější :-)

Nový přírůstek - no nevím jestli jsem udělal dobře :-)
VW T5 2,5 96kW .-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 06. říj 2009 11:08 #24465

• Dezire
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdar chlapi,
pročetl jsem tu pár příspěvků a jak někteří z vás, nemohu nikde sehnat čiré světla na máho mazli. Chtěl bych dát na světlo pouze čiré sklo a dovnitř nějaký ten xenoneček, nebo bixenoneček :-)

Do těch současných sériových vroubkovaných se to nedoporučuje, tak jsem ho chtěl sundat a přilepit tam čiré, ale nikde není k sehnání - a nebo že by bylo :drunken: :D

Prosím o pomoc díkes

VW T5 2,5 96kW .-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 06. říj 2009 11:23 #24469

no tak to už nemám, bylo tady něco z Andělských očí, ale bohužel je už vše pryč....

mohu pouze dodat nové Andělíčky :) .... a zadní LED lampy.
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 06. říj 2009 12:09 #24471

• jarek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7

Dezire napsal: No chtěl bych dát na světlo pouze čiré sklo a dovnitř nějaký ten xenoneček, nebo bixenoneček :-)

Do těch současných sériových vroubkovaných se to nedoporučuje, tak jsem ho chtěl sundat a přilepit tam čiré, ale nikde není k sehnání - a nebo že by bylo :drunken: :D

Ono se to NEdoporučuje do všech neorigo :idea: ;)
Ale jestli ti to nebude vadit že to je nepříjemné všem dalším okolo :evil: tak to raději narvi do těch Andělských oček.Bude to menší zlo než do origo H4 parabol.
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 2,5TDI
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 4WD 1:10 D:_)12
D:_)1 T5 Multivan Comfortline 2,5TDI
D:_)11 Pincek VFR 800-V4 VTEC prodaný :-(
Nějaké to Foto http://jarekv.rajce.idnes.cz/

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 06. říj 2009 16:12 #24492

• Dezire
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Jo jo tak nějak jsem to myslel že by to bylo asi řádné maso narvat to do sériových světel :-ú

VW T5 2,5 96kW .-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 06. říj 2009 16:43 #24493

• jarek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7
Tak kontaktuj Kocourka ;) Pak se jukni třeba tady :arrow: http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projektor-set/ Někdo to myslím už odsut bastlil.
No a potom se dej na modlení ať tě někde neskásnou při kontrole a nebo někdo při havárce neřekne že jsi ho oslnil.
Protože já jsem neznaboh #-o tak já do tohodle nejdu :-" :lol:
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 2,5TDI
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 4WD 1:10 D:_)12
D:_)1 T5 Multivan Comfortline 2,5TDI
D:_)11 Pincek VFR 800-V4 VTEC prodaný :-(
Nějaké to Foto http://jarekv.rajce.idnes.cz/

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. říj 2009 14:55 #24908

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
pro instalaci těchhle bixenonových projektorů je potřeba sundat sklo z lampy.Je k tomu spousta kabeláže + 2x projektor + někdy ještě ty trafa. chtěl jsem to implantovat do světel na T5 tak jsem jednu sadu zakoupil,ale nevím,nevím....ono to pak vypadá tak nějak divně při pohledu dovnitř do světla #-o :-k

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

Vygenerováno za 0.156 sekund

Login