Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 15. zář 2010 23:09 #49990

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Lepší žárovky jsou Philips Night Breaker. Mám je na autě a velká spokojenost. H7 + H1. Wattáž normální.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 16. zář 2010 13:54 #50016

rozhodol som sa uz ze kupim original HELLA a tieto ziarovky mame ich aj na inych autach a super
predam diely na T4 2,4D 57kW LONG AAB

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. zář 2010 13:03 #50054

objednat som musel tie DEPO svetla nakolko mame auto na firmu a chodi sa stym stale a mame dobrych vodicou tak aby som neplakal ze mam rozbitu 1 HELLU za cenu troch DEPO.
este jednu otazku mam ako sa da vybrat sklo zo svetla tak aby som nerozbil dobre sklo?

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. zář 2010 13:31 #50056

Hoď ho doma do trouby na cca 15-20min na 80 stupňů a pak v rukavicích ho sundáš parádně ;)
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. zář 2010 19:11 #50072

takze svetla su neni DEPO ale nejake TYC made in Germany svieti to ovela lepsie ako tie co som tam mal a kupil som aj lave aj prave (aj lavju aj pravju) takze ked prestane svietit jedno prestat by malo aj druhe
Transportérák 15-20min na 80°C? no zajtra to skusim zatial dakujem

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. zář 2010 20:10 #50075

No jsem to taky ohřejval horkovzduškou,ale tam je trochu problém že potřebuješ s plynulou regulací teploty a pak se to musí pěkně prohřejvat dokola.Docela to chce cvik.Takhle jsem to sundaval na Passatovi a taky to šlo.Kámoš je zase strká doma do trouby ;)
Drží to sklo takové Medvědí hov..o a potřebuje to nahřát aby to povolilo.
Jen si pak vezmi rukavice ať se ti to líp drží v rukách.
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. zář 2010 21:03 #50077

je mi jasne ze 80°C v trube spravi cca 75° na plechu sklo ma nieco menej a to sa udrzat neda rukavic mam doma dost :) inac musim uznat ze aj ked tieto svetla niesu HELLA tak ZATIAL svietia vyborne som to nastavil ako sa ma a svieti to vyborne

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. zář 2010 21:28 #50079

TYC made in Germany???

http://www.tyceurope.com/company.html

no a DEPO máš tady

http://www.depo.com.tw/

tak jenom, kdyby jsi chtěl o tom něco vědět, tak o tom něco málo vím :) , ale jen malinko :)
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 27. zář 2010 15:06 #50794

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
Čau pánové mam na multivanu angel eyse. ale bohužel už nějak ty kroužky svítí jen tak na půl. dá se v nich nějak měnit žárovičky nebo co to v nich je? dík za radu D:_)1
VW T5 2.5TDI 4motion

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 27. zář 2010 16:37 #50800

žárovičky samo vyměnit jdou. Doporučuji světlo vyndat a připravit si nejlépe dlouhou pinzetu. Celá akce s výměnou max. na hodinku s hrnkem kafe.
Sundat mřížku, vycvaknout blinkry, sundat lištu pod světlama, odpojit konektory, vyndat světlo. Položit na stůl, vytahnout patice s žárovkama AE kroužků...vyměnit žárovičky...pokud by jsi používal diody, tak montáž žárovek provádět při zapojeném světle a zapnuté parkovačce, kvůli polaritě. No a pak to zase poskládat dohromady..
Hmm...možná to je na méně než hodinku, nebo víc kafe :) :) :)
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 27. zář 2010 21:36 #50844

• JarekBK
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 9
tak kafe nachystaný. jen ještě jaký tam jsou žárovky ať koupím?
VW T5 2.5TDI 4motion

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 15. říj 2010 09:59 #52383

Ahoj kluci chci si koupit na T4 tyhle lampy, máte je někdo na autě ? ať vim zkušenost, jestli brát nebo nebrat :mrgreen:

přední : http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... r-s1447520

zadky: http://tuning.autodoplnky.cz/lampy-auto ... d-s4326254

a blikny asi kouřový, ale kurnik, chtěl bych vidět jak to vypadá v reálu :ugeek: :mrgreen:
vw Golf mk2 VR6 Zlaťááák & T4 Transporter 2.4D :mrgreen:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 15. říj 2010 10:25 #52385

jj dozadu určitě LED-ky.Mám už druhej rok a spokojenost OK!
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 15. říj 2010 11:49 #52394

Transportérák: no je na pytel že bych je chtěl vidět v reálu....takže ty diody teda lepší jak klasika říkáš jo ? :mrgreen:
vw Golf mk2 VR6 Zlaťááák & T4 Transporter 2.4D :mrgreen:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 15. říj 2010 12:32 #52397

Tady mám pár fotek :arrow: <!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?f=19&t=1838&start=0 ">viewtopic.php?f=19&t=1838&start=0<!-- l --> kde se podíváš.Má je tady hodně členů.Já jsem spokojenej a skoro po dvou letech bez závad. Kupoval jsem je nový od DEPA a neteče do nich nic...Za mě palec nahoru OK!
Audi Wheel Man 8-)

Vygenerováno za 0.143 sekund

Login