Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. lis 2010 22:39 #54770

• Sali
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Neda mi to a musim vyjadrit svuj nazor.Osobne bych pouziti xenonovych svetel zakazal.Mate stesti,ze to na me nezalezi. ;)
Kdyz ridim treba kamosovu A6 tak vidim jako bych mel rozvicene normalni parkovacky a kdyz s timhle neradem jede nekdo za mnou,tak vidim taky h..... :evil:
VW T4 long 75kw

VW Tpinkclub

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. lis 2010 23:08 #54774

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 292
Tohle je zajímavý názor. Za mě - objektivně zhodnoceno mou osobou - jezdím často s různými auty s xenonovými světly. Nesvítí to špatně, ale když to srovnám se svou T5, která má nové paraboly s H7 Osram Night Breaker, tak nevidím výrazný rozdíl.
Než mi tady začnete argumentovat vším možným a nemožným předesílám, že je to můj subjektivní názor.
Možné je to i tím, že T5 má světla i celkový posez řidiče výše než třeba BMW, Audi, Škoda, Mercedes apod. Každopádně moje auto svítí tak, že xenony nepotřebuji.
VW T5 Multivan 128 KW + Bürstner Belcanto 560 Tk
Hyundai Getz
VW Golf V. 2.0 TDI 103 KW - Dýmovnička

TCCT[/color] - Transporterclub Caravan Team

Fotky s T tématikou: http://ladat5.rajce.idnes.cz/

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. lis 2010 01:32 #54778

s tema xenonama ve svetlech a policajtama.
nedavno byl takovy boom ze se slo po foliich na oknech a dost krute..ted ticho po pesine...
ted nekdo vymyslel ze se pujde po xenonech...
na jednu stranu se nedivim,kdyz ma kazdej idiot xenon v parabole a ne v cocce.
fabie ktera oslnuje uz i tak a jeste ma xenon,nebo jakykolli stary auto s brousenym sklem...v ty cocce je to jedno ale v parabole je to proste spatne
Shanim LZ brzdic T4 2.5TDI 75kW-Lucas
A6.C4 2.5tdi,G3VR6,WR400F,FE450,RSV100MILE,APRILIA SR

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. lis 2010 06:57 #54781

• tdiracing
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
  • Obdržená poděkování 3
No hlavně s xenonem je lépe vidět za deště,rozdíl ve svítivost oproti normální žárovce je dost znatelný za každého počasí,mám xenony na téčku 7 let je pravda že to mám od projektu a s policií nemám žádnej problém

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. lis 2010 08:40 #54790

A hlavně pánové originál xenon má nájezd 100 tis.km a víc než se řeší nějaká výbojka.To u normálních žárovek hlavně H7 se nedá říct ani omylem...Za mě xenony když jsou tak jak mají být se vším všudy,jsem rozhodně pro ;)
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. lis 2010 20:51 #54814

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Za Me take xenony ale original a nebo udelane tak dle predpisu (naklony, ostriky)
Jinak je to markantni rozdil oproti original svetlum at se tam da jakakoliv zarovka.
Jak pise Lada T5 s novymi svetly take sviti lepe ale xenon je xenon, tot muj subjektivni nazor...
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. lis 2010 20:59 #54818

Suhlasim aj ja za xenony mam od projektu,len nemam este odtrekovace a naklapanie.nema niekto predat origo ostrekovace na T4?
VW T4 Multivan 2001 2,5 TDI 111kw 151 PS
VW T4 Caravelle 2000 2,5 TDI ACV 75 KW 102 PS interier Multivan II
VW T5 Multivan 2006 2,5 TDI 128 KW 174 PS HIGHLINE
VW T4 Transporter 1999 2,5 TDI 65KW 88PS

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. lis 2010 22:35 #54842

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu

Transportérák napsal: A hlavně pánové originál xenon má nájezd 100 tis.km a víc než se řeší nějaká výbojka.To u normálních žárovek hlavně H7 se nedá říct ani omylem...Za mě xenony když jsou tak jak mají být se vším všudy,jsem rozhodně pro ;)

Ano, tohle je pravda. A speciálně ty Osramy Night Brekery nic moc nevydrží, a jsou i drahé. Ale zatím nejlepší H7, jakou jsem kdy měl.
Hyundai Getz

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. lis 2010 06:08 #54851

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
ja mel osramy v predchozich autech vsude h4 a vydrzely. V tech plastovych svetlech co mas lado tak tam ti odejde rychleji kazda zarovka.
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. lis 2010 06:38 #54853

H4 má všeobecně delší životnost..
Nicméně v současné době je už NIGHTBRAKER PLUS, kde by měla být prodloužená životnost.

Mezi klíčové vlastnosti žárovek Night Breaker Plus patří prodloužená životnost, v porovnání s předchozí generací. Optimalizace výrobních procesů, zlepšený výběr použitých materiálů, inovovaná žhavicí vlákna a vyšší podíl inertních plynů zvýšily jejich provozní dobu až o 50 % ve srovnání s předchozími modely Night Breaker. Mezi další finesu zdokonalených žárovek patří zlaté kontakty, které zajišťují lepší elektrickou vodivost a zdůraznění špičkové kvality těchto žárovek.

Každopádně já mám H7 NBR ještě z testování (zavádění na trh)...a pořád drží. Asi nějaká ++ verze.
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 20. lis 2010 11:25 #55728

já mám h4 osram night braker v autě už 22000km a pořád svítí.jen tak sem si to poznačil kvůli tomu že mě prodavač upozornoval že moc nevydrží.tak nevím.nikdy předtím sem žadný žarovky nesledoval.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 22. lis 2010 00:14 #55875

• lada t5
  • člen clubu
  • člen clubu
A jezdíš i v noci? :mrgreen: :mrgreen:
Hyundai Getz

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 22. lis 2010 08:12 #55885

d:_( a ted v zimně bych řekl že pořad.denní svícení na autě namontovany nemám.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 22. lis 2010 21:32 #55951

prosim kde sehnat sevo motorek do predniho svetla na dlouhej čumak ? :-k
Transporter 2.5 tdi 75kw+ čip EGR-off,KAT-off
Suzuki Bandit 1200S

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 28. led 2011 14:06 #62834

• karlosVW
  • Člen clubu 2016
  • Člen clubu 2016
  • Obdržená poděkování 39
nepřidáte se někdo:
<!-- l --><a class="postlink-local" href=" www.transporterclub.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=2530 ">viewtopic.php?f=8&t=2530<!-- l -->

jedná se o žárovky s vyšší svítivostí na které jsou všude jen pozitivní recenze

VW T1/09.1962/22kW
šnečí budka s motorem/109kW/Black Edition

info@ahcl.cz

Přílohy:

Vygenerováno za 0.202 sekund

Login