Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 28. zář 2011 22:12 #79736

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
je nékolik možnosti zapojení, od jednoducheho plíšku, diody až po přídavná relátka a silové káble! Záleží na tobě... Ale věř že spínač světel a přepínač je u "čtyřočka" na hranici vyhřátí kontaktů, stačí trochu prachu,nečistot a je vymalováno.

Není nic snadnějšího než změřit napětí na autobateri a na žárovce, tam poznáž jak or.el.ke světlům stojí za h.
Doporučuji měřit i proti kostře vedoucí do světla, při plné zátěži to dělává až 2V!!!
Pročti si téma věnované světlům, je tam i jednoduché schéma
tj.téma kam ti toto přesunu!
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 26. lis 2011 16:59 #83895

• blade
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 6
Ahoj.Poradí mi někdo,jaká světla led pro denní svícení?
Někdo radí s modulátorem a někdo raději bez-prý ledky poblikávájí.
A k těm dodělaným xenonům do světel Angels.Zrovna včera jsem měl pohovor při kontrole s příslušníky.Naštěstí jen tytyty,ale raději je dám asi pryč.
Hned poznal,že to je xenonová žárovka a ne H7.A mám tam 6000k a to je prý moc.Těch 4500k prý tolik neoslňuje protijedoucí řidiče,ani jedoucího přede mnou.Jak jsem psal,tytyty,ale docela rozumně jsme dali řeč.
Tak jak to vidíte?
VW T4 CARAVELLE 2,5 TDI 75 KW - Káča

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 26. lis 2011 17:20 #83897

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Sám tam sice mám "automatiku" ,ale je to zbytečný... s relé to bude spolehlivější...
A HIDky do angelu... to je fakt o hubu, chce to alespoň zašit za čočku... a přidat ostřik...

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 04. pro 2011 23:16 #84414

chlapi dotaz koupil sem si devil eyesy a obe svetla sviti k prave casti silnice nejde to nejak seridit?sklon jsem nasel ale smer svitu nee dikec milda

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 01. led 2012 20:05 #86798

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Ahoj mám knížku jak na to, ale zrovna v u seřizování světel je tam chybička. Zaměnili obrázek :-( .
Prosím kterým imbusem se seřizuje stranový posun je to ten blíž do středu nebo ten vnější.
Jinak jak mají být seřízená světla ... rady jako v servisu, na stěně mám už přečtené.
jde mi právě o jejich stranové seřízení (to neudělají pořádně ani na regloskopu...)
Někde jsem slyšel že levé světlo má svítit přímo před sebe a pravé má svítit tak aby se paprsky protínaly v nějaké vzdálenosti před autem.
Otázka je v jaké vzdálenosti pokud to tak je.
Díky
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 22. led 2012 23:09 #88891

[attachment=0:2ge57gtu]<!-- ia0 -->22012012019.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:2ge57gtu][attachment=1:2ge57gtu]<!-- ia1 -->22012012018.jpg<!-- ia1 -->[/attachment:2ge57gtu][attachment=2:2ge57gtu]<!-- ia2 -->22012012020.jpg<!-- ia2 -->[/attachment:2ge57gtu]Zdravím Vás všechny a potřeboval bych pomoc. Chtěl jsem oživit mojí Esmeraldu a tak jsem na ni z Aukra koupil nový světla a ted jsem zjistil že mi nepasuji ,ale přito i v autokelly je prodavaji na ten muj typ nevite co s tím mám dělat . Prosím o nějakou radu.
Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 22. led 2012 23:22 #88893

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Na autě máš hranatej "krátkej" čumec... a chtěl jsi na něj napasovat světla z kulatého "dlouhého" čumce", nenaděláš nic, prostě to tam nepujde :-(
angel eyes se dělá jen na dlouhej čumec :-(
rada... pradat a koupit třeba tyhle: http://www.multi-shop.cz/Detail-Produkt ... 903/122454
nebo předělat celej čumec... :-(

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 22. led 2012 23:29 #88894

to jsou světla na dlouhej předek ty tam nedáš,nebo dej i blatníky kapotu,masku,nárazník........ :roll:
T4 Caravelle long 2.5tdi
T3 Caravelle 1.6d
Toyota Corolla 2.0D T3 4WD bus
Skoda octavia 1.9tdi elegance

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 07. úno 2012 15:43 #90361

Zdravím ,
stal jsem se majitelem T4 2,5 tdi provedení multivan,r.v. 2001,potřeboval bych prosím poradit.Přestalo mě svítit levé potkávací světlo a nejdou ani motorky naklápění.Žárovka v pořádku,dálkové a parkovací světla jdou,pojistky se zdají být v pohodě.Kde mám hledat problém?

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. úno 2012 17:06 #90491

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Co si přestat nechat zdat o tom, že je pojistka dobrá :) a prubnout jinou ;)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. úno 2012 01:24 #90859

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Zajímavé povídání o světlech :)
zdroj: http://www.fm.tul.cz/

Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 13. úno 2012 21:39 #91110

• Trcek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 72
Pekne obrazky :-)
Vw LT 35 Karmann Missouri (barák na cestach)
Vw T3 syncro Bundeswehr Westfalia

Srazy ATC Karvanky Jihocesky T-club z.s.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 24. úno 2012 13:50 #92262

Zdravím , potřeboval bych poradit . Při výměně žárovky v předním světle na T4 se mně podařilo rozlomit objímku obrysové žárovky . Auto má jít na technickou tak se to snažím nějak řešit . Nikde jinde než origo. ve VW jsem nepochodil tak mně objednali díl s číslem 191941669A . Tento tam ale bohužel nepasuje . Žárovka v něm sedí ale do světla ho nedostanu . Může být rozdíl hranatý X kulatý světla ? Pán koukal do etky a objednal to podle hranatých aniž by se ptal jaký světla na autě jsou . Tak jsem to nechal být ... předpokládal jsem , že když v tom dělá tak by měl vědět min. to že na T4 byly světla dvoje a zkontrolovat zda je tento díl zaměnitelný a když se neptá tak ví že zaměnitelný jsou je zbytečný se ptát mě jaký světla na autě mám ... #-o

Mohl by mně to prosím někdo najít a napsat přesný kod podle jakého ten bazmek na kulatý světla objednat ať tam nemusím lítat pětkrát ??

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 26. úno 2012 19:06 #92409

Trochu jsem zkusil pohledat a našel jsem nějakou ruskou (???) online etku ( http://www.unitcat.ru/volkswagen/ )

Ozanačení sedí ... ta objímka co mám je do hranatých světel a do kulatých je jiná ... bohužel tam neni číslo dílu ani pozice ...

zítra hold budu muset opět do VW a snad se to nějak vyřeší ...

hranatý : http://translate.google.cz/translate?hl ... 2%2F230%2F

kulatý : http://translate.google.cz/translate?hl ... 2%2F230%2F

EDIT : ještě jsem koukal na ty tabulky a pro pozici 12 jsou tam dvě položky

bez čísla : Kabeláž adaptér Obj

a pod číslem 443941156 je tam objímka kterou jsem našel jako samostatný díl do nějaký starý audi 100 (poz.23) a zdá se být stejná .... tak třeba se dá koupit zvlášť ...
Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 26. úno 2012 20:35 #92426

• jarek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7
[attachment=0:2oyz1lse]<!-- ia0 -->Objimka žarovky.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:2oyz1lse]
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 2,5TDI
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 4WD 1:10 D:_)12
D:_)1 T5 Multivan Comfortline 2,5TDI
D:_)11 Pincek VFR 800-V4 VTEC prodaný :-(
Nějaké to Foto http://jarekv.rajce.idnes.cz/
Přílohy:

Vygenerováno za 0.158 sekund

Login