Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. bře 2013 22:15 #115482

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
A ve finále zjistíš, že to je to samé jako na té mé vwomalovánce. Jen ty "moje" relátka jsou v suchu u pojistkovky a neni tam navíc kilometr káblu. D:_)
Vypadá to složitě,ale je to jak dobře mířená facka. ;)
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 13. bře 2013 06:29 #115545

souhlasím, výhoda je v tom, že jsem dokoupil patice, takže celou tuhle "VOPIČÁRNU", jen vycvaknu a nacvaknu. A za cca 6 let s tím nebyl problém. D:_)3
SVĚT SE ZBLÁZNIL. KDO BUDE DALŠÍ???

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 13. bře 2013 08:29 #115561

• Hamlet
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 14
Copak ty mas projekt zwo :o

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 13. bře 2013 11:35 #115614

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
ange eyes ;) "čtyřočko"

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 13. bře 2013 11:40 #115615

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31

Mr.KOČKA napsal: souhlasím, výhoda je v tom, že jsem dokoupil patice, takže celou tuhle "VOPIČÁRNU", jen vycvaknu a nacvaknu. A za cca 6 let s tím nebyl problém. D:_)3

D:_)18 já to mám díky natáčení vnějšich čoček taky "maličko" jinak...

ta dioda tam je jen pro efekt, aby při světelné houkačce sepla 4světla a né "jen 2.."

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. dub 2013 17:54 #118551

• jarek
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 7

ABART napsal: Ja jsem dal na sve auto ty potkavacky z KAROSY.Jsou stejny jak na BMW,ale sehnal jsem je asi o polovic levneji.A jsou to origo HELLA.Jenze ty dalkovy jsou MENSI.BMW ma obe svetla stejneho prumeru. :!:

Jé strejdo jak jsme se včera bavili tak to hodím tady.
Ty dálkové halogen paraboly s H3 žárovkou co používalo Projektzwo do světel pro T4ku jsou od Helly a to:
Pravá dálka HELLA 1K2 140 166-001 http://autodily.mjauto.cz/kod_1K2140166 ... 405a6.html
Levá dálka HELLA 1K2 140 165-001 http://autodily.mjauto.cz/kod_1K2140165 ... 405a6.html
Třeba se to někdy ještě někomu bude hodit
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 2,5TDI
D:_)1 T4 Multivan Atlantis 4WD 1:10 D:_)12
D:_)1 T5 Multivan Comfortline 2,5TDI
D:_)11 Pincek VFR 800-V4 VTEC prodaný :-(
Nějaké to Foto http://jarekv.rajce.idnes.cz/
Poděkovali: philip

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. dub 2013 22:32 #118569

Ahoj jakou barvu má káblík "napájení parkovacích světel".
Koupil jsed denn svícení a mám to i s elektronikou (autom. zhasnou při rožnutí světel).
Píšou tady + a - hodit na baterku ...a oranžový co leze z té krabičky napojit na napájení parkovacích světel. Tzn..že ten oranžový můžu hodit někde na káblík u parkovaček nebo to musí být napojené někde jinde. Píšou, že se denní světla rožnou po nastartování motoru. Jak to světlo pozná u té parkovačky že auto je nastartované. Je mi divné, když to budu mít zapojené na baterii a ten oranž u park, že to bude fungovat.. Určitě se to musí zapojit někde ve spínačce... Poradí někdo kde nebo pošle foto s místem kam to napojit... Moc díky mám T4 1994 světla drl sj-288e stualarm

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. dub 2013 23:17 #118570

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Denní světla mají řídicí jednotku. Hlídá si napěti na autobaterii. Jak napětí vyleze nad13V tak se sepnou.

Obrysovky mají šedý drát!

P.S. Řídicí jednotky nejsou spolehlivé, je lepší je nahradit relátkem. ;-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. dub 2013 06:34 #118575

Aha.. moc díky za info. Kdybych to někdy předělával a dal to jen na to relátko, tak to bude také takto fungovat?
Díky díky

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 13. dub 2013 16:54 #118695

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
No jasný, jen musíš dotáhnout ještě jeden kablik od pojistek. tj. z 15tky, nebo x-kontaktu. Pak to chodí jak má. ;-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. dub 2013 22:37 #119004

Tak jsem to napojil standard jak mám a běhá to v poho. Jen když dojedu, vypnu motor a zhasnu světla tak se denní s. rožnou a svítí tak 40sekund, pak to zhasne. To je asi si tím, že je v baterce tzv. zbytkáč proutu nad 12V....?

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 18. dub 2013 09:32 #119027

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Po vypnutí motoru spadne napětí z cca 13.8V na cca13V a pak pomalu padá někde k 12,5V. Takže by to nemělo svítit! Hlídej si odrazy od ostatních aut a výloh obchodů, tj. co to dělá při delších cestách. Protože když napětí přeleze 14V, tak maj tendenci problikávat!

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. kvě 2013 13:00 #120254

Tady je jedno foto pro majitele světel FK nebo Depo Angel Eyes.
S trochou šikovnosti lze předělat světla i do této podoby.
Místo potkávacího světla Bi-Xenon čočka a místo originálně podsvíceních kroužků 5 žárovičkami nainstalovat LED SMD kroužky, jelikož svítí hodně silně, lze je použít i jako Denní svícení (ale sami víme, že bez homologace), a po zapnutí potkávacích světel se ztlumí na světla obrysová.
Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 03. čen 2013 12:18 #122460

• hIGGI
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdar

Instaluju DRL, nemam zadnej controll box, chci to ovladat jenom relatkem a potreboval bych najit signal kterym to budu spinat (tzn, zapnutej klicek (pripadne bezici motor) ON, rozsviceny svetla OFF)

Je v 1998 T4 neco takovyho ?

diky

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 03. čen 2013 20:02 #122509

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Relátkem spínat? Spíš rozpínat. Nebo? :)

Pomocí relátka právě rozpínáš napájení DRL co jde od klíčků. Samotné relé je ovládané obrysovkama.

15tku tj. klíčky a 58čku tj.obrysovky si můžeš vytáhnout z pojistkovky, nebo když se nechcou tahat káble, tak se dají vytáhnout z kabeláže světla a konektoru čidla příhřevu "u tdi"

Vygenerováno za 0.144 sekund

Login