Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. říj 2013 15:06 #127811

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Dej tam jen žlutější hid sadu. :-) Případně i nové vnější lampy. S bixenonem se budeš trápit! Hlavně s vodoťesností protože jsou určený pro montáž do lampy.
Homologací se netrap, e1 nikoho nezajímá! Je tam potřeba jiná abeceda a ta se dá řešit jen ...
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. říj 2013 15:52 #127814

• philip
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Tak jsem o něco postoupil a myslím že by se to tam dalo ,,nacpat" ale to by znamenalo vyleštit skla + namontit bixenon projektor takže asi půjdu cestou menší námahy a koupím HID a nacpu to tam ;) pak v budoucnu asi seženu někde starší lampy a v klidu si s tím pohraju ;)
Multivan 2,5 TDI+ - rodinný wagen
BMW R1100GS - na cestu necestu
Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. říj 2013 07:42 #127847

• philip
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Jeste dotaz nemá někdo zkušenosti s tímhle http://www.ebay.com/itm/New-G9-Universal-HID-BI-XENON-Projector-Kit-Lens-Headlight-Halo-Angel-Eye-35W-AC-/161123562081?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2583b67261&vxp=mtr

Je ta změšné peníze ale mám obavy aby to svítilo (lomilo) světlo tak jak má přece jenom je to CHINA. Tak kdyby měl někdo refernci budu rád ;-)

A další otázečka je jak budou esteticky vypadat ty světla pokud je přeleštím do čira a vytáhnu ten SMILE kroužek ;-) asi nebude nic moc :oops:

Asi na to kašlu koupím jen HID jak psal Maršoun a finito ......

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. říj 2013 18:02 #127887

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
No když vidím ty čočky v odkazu, tak bych se ani moc nebál toho jak budou svítit, ale spíš toho zda vydrží na těch našich fajne silnicích.
S projekt zwo světlama toho moc nevymyslíš. Jedna možnost je dát nové lampy + hid sadu. Nové píšu proto, protože bývají od žárovek vypálené.
A nebo vykuchat čočku, snížit tělo a narvat do nich koncernové projektorý s bixenonem. Tady je oříšek vodotěsnost a odvětrání! Ale dá se to, dělal jsem to na svěm pelechu asi pšed 6lety. Je to potrápeníčko, ale svítí pěkně. Hlavně to "bi" není to jen pasivní čočka co nic neumí. Spolu s halogen dálkou to na dálkové svítí jak sviňa.
To vyleštění sklíčka by tomu rozhodně pomohlo a stínítko uvnitř hodit do barvy vozu, nebo do černé. Hlavně nezapomenout na obrysovku! ;-)
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. říj 2013 13:30 #127935

• philip
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Tak jsem našel tohle http://www.wibimmers.com/board/index.php?/topic/142-my-bixenon-retrofit-e30/ a vypadá to dost ,,komplikovaně" tak už jsem tam nacpal HID a pro letošek asi na to už kašlu časem seženu druhé světla a nějaké valeo bixenony a pokusím se to tam nacpat. Takže vďaka ti za konzulataci =D>

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 03. pro 2013 10:42 #131089

• Milík
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit.Koupil sem si světla od Depa,čtyřočko,a chtěl bych tam dát xenony,do obou dvou světel,nebo teda spíš do všech čtyřech světel.Poradí někdo jaké xenony s čočkou přesně koupit do každého světla?A ještě jedna věc,chtěl bych samozřejmě vyměnit i Angel Eyes kroužky za diody SMD,ale dají se sehnat jen ty menší,ty věčí se mě nějak nedaří sehnat,myslím tedy co svítí po celém obvodu.Poradí někdo?Díky.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. pro 2013 09:49 #131386

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
zdravím, mám dotaz ohledně bixenonů projektzwo. Dá se s těmito světly zcela legálně jezdit a nemít problémy? Samozřejmě že je předpoklad, že budou namontované i ostřiky světel a ta nivelace, kterou u toho vidím prodávat. Dále pak ještě zda je to nutné zapisovat do TP, vidím to občas prodávat i s nějakým typovým listem od projektzwa nebo něco takového. Něco už jsem o těch světlech zjišťoval a někdo říká že je to super druhej zase že nivelace u toho vůbec nefunguje a furt se serou trafa apod. a jen se s tím vyjede tak problémy...? díky
Multivan Generation TDI 111kW, AXG, 2003
Transporter kombi 75kW, ACV, 2002

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. pro 2013 12:17 #131394

Když namontuješ vše jak popisuješ, tak problém mít žádnej nebudeš. Ani na STK. Sám jsem to takhle dodělával taky a předtím vše zjišťoval i na stk. Do TP se xenon nezapisuje. Tenhle údaj v TP není nikdy uveden. Já jsem je koupil starší asi 4 roky zpět a neměnil jsem zatím vůbec nic. Takže asi tak. Jinak to papírový povídání je homologace, že je to do toho vozu schválené. To vozím pro jistotu sebou ale ještě jsem to nepotřeboval nikomu ukazovat. Světlo parádní a s origo halogenem se to prostě nedá srovnávat. Jen při prvním přepnutí na dálkový, chvilku člověk čeká, než se výbojky rozesvítí.To je v případě, že jsou i dálky v xenonu. Pak už ale při dalším přepnutí v pohodě. Jinak těch světel je čím dál tím míň a podle toho taky se odvíjejí ceny :-(
Doporučuju pak připojistit v pojistce střet se zvěří. Cena za jeden projektor je u P2 je šílená, ale dá se to koupit i přímo u Helly za lepší cenovku.
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. pro 2013 19:57 #131419

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
díky! nemáš tip kde to sehnat celý aby nic nechybělo, včetně těch ostřiků... je mi jasný že na ebay se občas vyskytujou, ale z fotek to nemám jak zkontrolovat jestli něco nechybí, tak se toho trochu bojím. Nejlepší přeházet to z auta na auto...

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. pro 2013 19:59 #131420

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
nebo třeba nějaká německá burza??

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. pro 2013 21:00 #131428

Ja uz pred tema rokama jsem chtel taky koupit vse po hromade ale bohuzel. Bud byla cena na ebay tak vysoka, ze jsem na to zkratka nemel a nebo mi to uteklo. Je to docela zadanej artikl a tak je treba bejt v pozoru. Ja koupil samotny svetla mimo cz a pak ostriky svetel koupil se vsim vsudy asi 70km od baraku. Ve starym aute jsem to odjezdil bez aut. nivelace a v novym ji uz mam origo. Tech svetel se ale vzdam az se budu loucit s T4 jako takovou. Na ebay.de mas sanci to koupit ale zaplatis za to zkratka :-( Ta nivelace se ale da resit i jinmak,nez vahama na kolech krizem auta. Sezen svetla a nadobku ostrikovacu s vedenim a ostrikama svetel a zbytek se da poladit novejsim a lepsim systemem. Bud nivelaci z koncernu bez can komunikace (napr. Fabia I RS, Octavia I RS) a nebo snimacem a par kabelama z after market z netu. Az budes mit bixenon svetla v cajk stavu doma, je vyhrano. Zbytek se da vzdy poladit a bude to bez problemu i na stk.
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 08. pro 2013 21:18 #131432

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
ta origo nivelace projektzwo funguje dobře? neměl by jsi nějaký fotky z montáže na nápravách apod... kabeláže mají od náprav ještě nějakou jednotku na tu regulaci nebo tak něco? a ta homologace je (ten papír) na konkrétní světla podle výr. čísla nebo je to uni? no tak kdyby jsi je prodával tak je vezmu, ale mulťáka máš krátce tak asi těžko :D

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. pro 2013 16:08 #131458

Foto z montáže světel nemám ale je to vcelku výměna kus za kus, takže nebylo co fotit. Pak je jen potřeba na autě udělat přepojení světel na relátka na sloupku řízení, na které tady dal Mr.Maršoun opravdu pěknou vwomalovánku(str.37 tohoto vlákna). Jinak ti ani výbojky na dálkový nenaběhnou :(
Nivelaci mám na novým autě už z výroby a tak tam jsem taky nic nefotil, páč jsem nic nedodělával. El.schéma tý origo nivelace ale jsem nikde nesehnal a to ani na německých fórech.Byl bych za něj vděčen. Funguje rychlostí hlemýždě, tzn, že po startu kalibrace není jak u novejch aut rychle nahoru dolu ale hóóódně pomalu nahoru a dolu. Nejsou tam prostě ty nový krokový motorky ale používá to ty klasický starý jako v normoš světlech. To mi ale zase až tak netrápí. Jo a ten papír je na verze po faceliftu tzn.dlouhej čumák a na světla 1/ xenon-žárovka a 2/ xenon-xenon
Je to tam vše rozepsaný vč.typových kódů auta a světel. Na světlech je pak z boku od blinkru homologační štítek,resp. je to tam vylisovaný na tom lakovaným plastu a pak shora je ještě nalepená chrom. samolepka s logem výrobce apod.
Jo a světla opravdu neprodám :lol: ty pak budou na prodej i s autem a nebo bez ale to je doufám hudba hodně velký budoucnosti až budu končit s T4 jako takovýma.Páč T5 mě něják neoslovuje :? To spíš ještě párkrát vyměním T4 za T4 ;)
Přikládám jednu origo propagační dobovou brožuru i s cenama v roce 2000 :greenjunp:
Audi Wheel Man 8-)
Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. pro 2013 21:07 #131484

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
díky za vyčerpávající odpověď. Jen nerozumím ještě jedné věci, ty myslíš jako že jsi tam měl na autě origo nivelaci již prvovýroby (to jsem ale nikdy neviděl) nebo jsi to koupil už s projekzwo xenonama a tak to tam bylo a neřešil jsi to? no asi to budu muset omrknout přímo na tvým mulťáku třeba jestli pojedeš na nějakej srazík nebo jestli pojedu kolem tebe a měl jsi třeba čas... taky by měl být jinej asi vypínač světel a na něm zaslepená regulace sklonu? díky

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. pro 2013 22:13 #131492

Těžko říct jak to tenkrát přesně bylo, když chtěl někdo ve VW salónu objednat auto s těmahle světlama od P2. Jestli to bylo komplet v režiji D:_)1 a nebo nějak jinak. Já nikoho, kdo si takový auto kupoval neznám. Nicméně já si přivezl letos auto z DE a to takovou výbavu už mělo namontovanou. Jeden snímač je u levého zadního ramene v místě kde bejvá omezovač brzd.tlaku a druhej snímač je na LP ramenu resp. na nápravnici. Na krytu pojistek je samolepka, co informuje obsluhu, že je na pozicích pro přední světla vyšší hodnota v A oproti originálu (15A místo 10A) a pak nějaké ty nálepky na př. světlech, když se otevře víko motoru. Spínač hlavních světel asi má být(nevím to určitě) bez regulece výšky ale ten já mám normální. Možná ho už někdo měnil a dal tam normoš? Nevím, je to možný. Pak když jsou v autě takový světla, tak P2 dávala propojovací plíšek pod relátko v poj. skříni aby když se přepne na dálky, tak aby tlumený svítily současně a nezhasnuly.Ten jsem ale hned vyhodil a nahradil tím zapojením přes relátka dle omalovánky od Maršouna. Přikládám pár obrázků co mám.
Audi Wheel Man 8-)
Přílohy:

Naposledy změněno: od Transportérák.
Vygenerováno za 0.113 sekund

Login