Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 09. pro 2013 22:17 #131493

ještě další ;)
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. pro 2013 07:22 #131504

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
vyčerpávající, díky! akorát neznám nevýhodu toho plechovýho propojovacího kurvítka, tak to snad bude jasný z tý omalovánky od maršouna... člověče, bude snad lepší koupit z německa nějakej pelech s komplet světlama a pak prodat káru bez xenonů a namontovat je na moje. Jinak tyhle regulace sklonů jsem viděl prodávat na ebay, bude to asi součást montáže od projektzwa. Těmhle říkáš že hlemejžděj? díky
Multivan Generation TDI 111kW, AXG, 2003
Transporter kombi 75kW, ACV, 2002

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. pro 2013 07:59 #131505

No, ve finále to moždá vyjde levnějc, koupit komplet káru a pak jí oholenou prodat :lol:
Jinak regulace nahoru a dolu jde stejně rychle jako např.tobě teď na normálních světlech. Večer u zdi můžeš vyzkoušet a uvidíš jak je to pomalý oproti současným krokovým motorkům v současných autech s xenonama. Je pravda, že ten vypínač světel bez regulace jsem na ebay taky viděl. Tak asi to tak bude.
Nevýhoda toho plechu pod relátkem je, že přepínáš páčkou pod volantem ty silový proudy a pak to vše dost trpí. Hlavně při startu těch xenonů. Po montáži relátek ovládáš pouze ovládací proudy a tak tam teče proud v řádu mA a o ostatní se staraj 40A relátka. Ono to pak i o dost líp svítí např. u klasických bi-halogenů (engel eyes apod.)
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. pro 2013 18:17 #131539

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
no a teď jen kde je sehnat komplet?? není o těch světlech a ostřikách taky něco na t4-wiki.de? ja tam nic moc nenašel...

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 10. pro 2013 19:48 #131549

Je tam taky par veci. Ale vic info je na jednom moc peknem foru sousedu kde je informaci od vseho vic nez je zdravo a co je hlavni,jedna se vzdy o srdcovku T4. Jsem tam od unora a jde mi hlava kolem....Tam jsou ladici snad vseho moznyho i nemoznyho :o
Jen na vlastni riziko ;) :arrow: vwt4forum.de
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 11. pro 2013 22:21 #131643

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
ty ostřikovače světel fungujou stejně třeba jako na oct.I? přidržíš ostřik na okno a přidají se světla? nemáte náhodou někdo nějak zakotovanej plech kde se pro ostřiky dělají otvory? Taky jsem koukal do etky a ty ostřiky by měly být stejný pro hranatou a kulatou jen se to liší rozvodem hadic... můžete mi to někdo potvrdit? no ještě kouknu jak je tam s kabelovým svazkem a taky je tam nějaký relé. díky

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. pro 2013 09:48 #131659

• philip
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
No ja jsem tu skicu někde měl ale už jsem ji smazal :-( stejně mi byla k ničemu bo kvuli tomu zakřivení se mi to nepovedlo přesně trefit takže se potom vyvařovalo a kitovalo a lakovalo D:_)14 D:_)14

A možná trošku mimo téma :
Fčil mi došli čiré blinkry depo ale nějak tam nechce držet origo patice pro žárovku a proto se táži zda nemá někdo zkušenost z čeho by tam pásly patice . Děkuji D:_)10 D:_)10
Multivan 2,5 TDI+ - rodinný wagen
BMW R1100GS - na cestu necestu

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. pro 2013 17:23 #131668

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
já už to taky jednou řešil, ty blinkry mají myslím dva druhy patic, ten bajonet je tam pootočenej a nepasuje to no... a možná je i jinej konektor na tu patici.

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. pro 2013 17:29 #131669

Hele to je fakt divný. Já na autě měl ty čirý od Depa a normoš mi to vše pasovalo. Můžu se podívat, jsou ve sklepě ale fakt mi to pasovalo na origo patice :-k
Audi Wheel Man 8-)

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. pro 2013 17:45 #131670

• philip
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
No já se právě díval mám totiž ty samé černé co jsi měl na červeném téčku a nedrží ty packy jsou jako kdyby krátké a po ,, utažení zůstane mezi světlem a paticí cca 3 mm což asi nebude těsnit :help

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 12. pro 2013 20:37 #131677

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Ono asi záleží jak která forma. Číňan je dělá pro depo,ale i pro FK automotive. Depo nic moc, FK mi seděj.

Tapatalk: Odesláno z Nokia Lumia D:_)18
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. pro 2013 07:35 #131900

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
zdravím, trochu jsem se dal do těch ostřiků světel a řeším jestli byste někdo nevěděl kam (do jakých pozic pinů) se zapojí motorek ostřikovačů světel. Podle toho svazku v katalogu je to nejspíš pozice 12 (což by měla být modrá jednopolová propojka nejspíš do jiného svazku dle obr) a druhý pin nevím?? neřešil jste to někdo? Chtěl bych aby to fungovalo přes relé 95. díky lešek
Přílohy:

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. pro 2013 10:26 #131909

• philip
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
No já měl kompletní svazek takže jsem jej ,,jen" vyměnil a zůstal mi u přístrojovky jeden červený konektor který přijde asi zastrčit do pojistkovky k relé 95 já to zatím na této straně nemám doděláno páč se mi tam nechce dávát obyč relé které mi bude žrát vodu z nádobky. Chci tam dát radši tohle http://www.cybertronic-labs.cz/rizeni-ostrikovacu-awl-s-kit-i23c51 Jinak schéma je tady: http://www.t4-wiki.de/wiki/Scheinwerferreinigungsanlage

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. pro 2013 10:37 #131911

• lesek
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
nemohl by jsi ten svazek nějak podrobněji vyfotit a ty volný dráty kam a co? díky

T4 - SVĚTLA / XENONY / HID / DENNÍ SVÍCENÍ / OSTŘIKOVAČE 17. pro 2013 10:45 #131912

• Mar10
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 24
jj taky mě to zajímá... :-k
Multivan 2,5 TDI 111 kw 2001
VW T3 245D Pritsche 37kW (50PS)
Renault Megane Combi 1,5 dci 110 ps 2013 - vyměněno
Škoda Octavia Combi III 2.0 TDI 110 kw 4x4 white
Nissan Primera Combi 2,0 TD 90 ps 1999 -prodáno
http://mar010.rajce.idnes.cz

Vygenerováno za 0.135 sekund

Login