Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - TEMPOMAT

T4 - TEMPOMAT 15. kvě 2016 22:46 #167047

  • TK
  • Avatar uživatele TK
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 512
  • Obdržená poděkování 34
  • Karma: 3
Já můžu zpomalovat i zrychlovat. Buď mám geniální auto, nebo to jde u každého. :P
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 15. kvě 2016 22:52 #167048

  • alik.jes
  • Avatar uživatele alik.jes
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • T4 111kw
  • Příspěvky: 53
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Mám stejnej tempomat jako Frosty a spomalovat mi nejde. Nebo jsem na to nepřišel.
T4 111kw
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 16. kvě 2016 05:16 #167050

  • TK
  • Avatar uživatele TK
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 512
  • Obdržená poděkování 34
  • Karma: 3
U mého tempomatu to chodí takto. Když podržím tlačítko SET tak zpomalují a když podržím doleva tlačítko RES tak zrychluji.
IMG_20160516_050733.jpg
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 16. kvě 2016 07:08 #167051

  • Frosty
  • Avatar uživatele Frosty
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 124
  • Obdržená poděkování 6
  • Karma: 0
Set by dle me melo zrychlovat a res zpomalovat. A nebo po slapnuti na brzdu a potom res zrychlit na puvodni rychlost. Me set zrychluje.res vraci po brzde jak pisu ale pri drzeni res se nic nedeje.nezpomaluje. off je jasny vsem :-) tak kde je problem? Ale nejsem sam teda koukam.
VW T4 Multivan , 75 kw 1997.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 16. kvě 2016 07:19 #167052

  • TK
  • Avatar uživatele TK
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 512
  • Obdržená poděkování 34
  • Karma: 3
Mě to maká jak píšu + když po brzdě nebo po spojce zmáčknu RES tak se mi auto vrací do původní rychlosti. Tak nevím kde udělali soudruzi ze SRN chybu. :cheer:
Fiat Ducato Panorama 2,3 109 kW
T4 75 kW Multivan - powered by Dieselpower - 100 kW - prodáno :-(
Knaus Eurostar 500 TF
Škoda Fabia RS 216 PS - soutěžní speciál - HW - Král rallye team + SW - Dieselpower - prodáno :-(
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 16. čen 2016 13:37 #168155

  • mareka
  • Avatar uživatele mareka
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 4
  • Karma: 0
Ahoj kluci,
stávám se hrdým majitelem T4 1998 2,5 TDI.
Pročetl jsem si vlákno. Jak udělat tempomat je snad jasný na 110%, ale netušíte, jaký budíky, nejlépe maxidot, respektive jaké typové číslo to je? Na netu jsem narazil na 7d0920803b a 7d0920803c. Nevíte, jaký je rozdíl? Případně neválí se to někomu doma?
Díky
Marek
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 22. zář 2016 21:09 #170578

  • pajaital
  • Avatar uživatele pajaital
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 8
  • Obdržená poděkování 1
  • Karma: 0
Mě to u jedný T4 jde, u druhý nejde.
TK napsal:
Já můžu zpomalovat i zrychlovat. Buď mám geniální auto, nebo to jde u každého. :P
Poslední úprava: 22. zář 2016 21:10 od pajaital.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 25. led 2017 11:24 #173332

Ahoj, dotaz: Sel by namontovat tempomat to T4 1992 benzin 2.5i 81 Kw? Procetl jsem vlakno, ale koukal jsem pod pojistkovou skrin a zadny konektor jsem nenasel. Take jsem zkousel pri plynu slapnout na brzdu ale nic se nestalo otacky byly porad na 3000 tis. Jezdim dlouhe trasy a hodne by mi to pomohlo. Nema s tim tady nekdo zkusenosti?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 26. led 2017 16:56 #173359

  • aaamilan
  • Avatar uživatele aaamilan
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 457
  • Obdržená poděkování 18
  • Karma: 2
A co by se melo stat pri seslapnuti brzdy?
Tempomat zacina fungovat az 30km rychosti a vys.
VW T4 syncro 2,5TDI 75kW r.v. 2000

A-team (Almara team)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 26. led 2017 19:43 #173360

  • JaM
  • Avatar uživatele JaM
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 1707
  • Obdržená poděkování 49
  • Karma: 4
Při sešlápnutí brzdy nebo spojky tempomat vypne (v případě, že máš v pořádku brzdový a spojkový spínač). Zatažením za Res najede na posledně nastavenou rychlost. Mě to funguje stejně jako TK, podržením SET zpomaluje, držením RES zrychluje.
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 26. led 2017 21:08 #173364

  • Frosty
  • Avatar uživatele Frosty
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 124
  • Obdržená poděkování 6
  • Karma: 0
On se ptal na ten test. Kdyz na neutral vytocite motor a drzite plyn treba na 2500 a soucasne seslapnete brzdu tak otacky padaji tak se pozna ze mate jednotku ktera muze mit tempomat. Myslim ze v jeho voze byt nemuze kdyz se nic nestalo. Me ten test vysel.koupil sem packu a kabel.nasel protikus za pojistkovkou pripojil.vagem aktivoval a tempomat beha.
VW T4 Multivan , 75 kw 1997.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 28. led 2017 19:59 #173403

  • shrekzv
  • Avatar uživatele shrekzv
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 241
  • Obdržená poděkování 8
  • Karma: 2
robert.gregor ano da sa to

Frosty , on ma benzin, tam tempomat s RJ motora nema nic

tempomat do benzinu benzinu, tam je lankom ovladany plyn, nie elektronicky, a ano tempomat sa tam da namontovat, je podtlakom ovladany, jediny problem vidim ze v aute z roku 92 asi nebude elektricky tachometer, RJ tempomatu potrebuje signal o rychlosti, inac nevidim problem......len ten ho zohnat :) ja som ho vybral zo sharana a kupil packu do T4, VR6kovych(128kw motor) sharanov je na rozpredaj dost na bazosi, urcite nejaky bude mat tempomat, lebo z T4ky ho budes zahnat tazko

http://translate.google.com/translate?hl=sk&rurl=translate.google.com&sl=de&tl=sk&u=http://www.t4-wiki.de/wiki/Geschwindigkeitsregelanlage_(ohne_E-Gas)
T4 Caravelle 1998, VR6 103kW LPG
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 06. úno 2017 13:15 #173673

  • dryson
  • Avatar uživatele dryson
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • T4 2.5i LPG
  • Příspěvky: 2
  • Karma: 0
Ahoj, v diskusi o tempomatu na T4 jsi psal, že jsi pořídil za 800Kč. Prosím poraď, kde to bylo.
Rád bych taky vylepšil T4 o tempomat.

Díky moc zdraví Ctirad
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 27. úno 2017 20:52 #174378

  • Bilík
  • Avatar uživatele Bilík
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 43
  • Karma: 0
Já ho mám za cca 350. Ale je to hand-made.
---
Svorkovnice www.autokelly.cz/Product/VAG-1J0972732/9153803
do ní 4× N 103 189 05
www.gme.cz/p-pb11-black
www.gme.cz/p-sm101-1b3
+ drát +
zapojení dle: www.transporterclub.cz/forum/29-vybava-e...mat?start=255#162795
---
Doplněn obrázek

20170302_0842041.jpg
Poslední úprava: 12. bře 2017 00:14 od Bilík.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - TEMPOMAT 28. úno 2017 20:08 #174401

  • garmont
  • Avatar uživatele garmont
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 42
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
A ty spínače jsi umístil do páčky nebo je máš mimo?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.181 sekund

Login