Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: T4 - závady po vyčištění interieru

T4 - závady po vyčištění interieru 13. kvě 2014 15:11 #139635

zdravím všechny!
mám pětimístný nákladní (vzadu žádné plasty, jen gumová podlaha) T4 long a nechal jsem u specializované firmy vyčistit interier (plasty, okna, strop) a nyní mám tyto závady:

Zadní větrák - jakoby v něm byla voda, asi po čištění výdechu, raději jsem ho hned vypnul.
Zadní stěrače nefungují
Prasklá horní hrana přihrádky u dveří u řidiče a stopy po neodborné de/montáži té přihrádky, asi šroubovákem, použitým jako páčidlo
Stopy na plastu po neznámé látce na dveřích u řidiče (jakoby pár kapek)
Poškození dalniční známky neznámou látkou - ani nelze přečíst rok - u předání jsem trval na tom, aby to napsali do předávacího protokolu, přestože tvrdili, že známka je falešná (to už si do protokolu napsat netroufli)
Gumová podlaha neodborně ošetřena – ta guma s molitanem je zcela nasáknutá vodou
Gumova podlaha ani nebyla vyndaná mimo vůz - stačí přizvednout a je tam puvodní špína a prach
Nefunkční vyhřívání zadního skla
Nefunkční vyhřívaní sedadla u řidiče
Nefunguje podsvícení ovládacího panelu (vzduch, vyhřívaní světla, sedadla). Radio i světla fungují.

Firmu jsem kontaktoval, údajně se musí zeptat majitele firmy, jak postupovat.

Dotaz zní: jak bych měl postupovat? Jednak co se týká reklamace a druhak co se týka rýchlé nápravy aktuálního stavu.
Tedy pokud je všude v autě voda nebo vlhko, nechci čekat a raději bych měl ihned nechat auto (u jiné firmy) vysušit? A pak fakturu požadovat od původní firmy?

A druhá věc - co se vlastně stalo?

díky všem za názory, jsem mírně řečeno naštvaný, stálo to dva tisíce a jak jsem řekl, je to firma, co se čištěním interiérů a laků aut zabývá.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Re:T4 - závady po vyčištění interieru 13. kvě 2014 15:27 #139636

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Asi hovada neskutečný...
Urychleně rozdělat vyčistit, vysušit a vše nechat projít autoelektrikářem.
Zajdi za majitelem čistírny jak se k tomu bude mít a když bude ofrňovat, tak si to nech na vlastní náklady projít jinde, vše si nafoť a škodu po něm požaduj.
Hlavně ten motorek topení a radiátor.. Z pod auta povolit pár šroubku, motorek s radiátorem vyndat z těla topení ven a vše vysušit...

Tapatalk: Odesláno z Nokia Lumia 1020 black :woohoo:
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - závady po vyčištění interieru 02. pro 2014 15:37 #147499

• Fawir
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 8
ahoj
podobna zkusenost, po cisteni interieru prestal spravne ukazovat display klimatizace a hodinek k predehrevu. nelze precist jestli je econ/auto. bohuzel se to horsi. cekal jsem tyden jestli to nebude jen vlhkosti, ale neni. nevim jak se jim to povedlo....
kazdopadne kladne vyrizeni v nedohlednu
takze shanim ovladani climatronicu a hodinky k vodouchovi, tak kdyby nekdo mel, za rozumnou cenu....
dik
Oranzada caravwelka 97- prodano
Atlantis 99-75kw- prodano
Atlantis 2001- 111kw - prodano
California 2014, 4x4, 103kW- :-]

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.190 sekund

Login