Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výměna palubky

Výměna palubky 09. pro 2018 17:54 #189532

  • Mr.bloody
  • Avatar uživatele Mr.bloody
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 2
  • Karma: 0
Zdraví Téčkaři. Mám T4 rv98 a chci se zeptat jestli jde vyměnit palubní přístroje, mám tam teď klasické ručičkové hodiny a rád bych tam otáčkoměr atd.. dále by mě zajímalo, jestli je problém přejít ze švihadel na elektro ovládání oken. A uplně okrajově - nefunguje mi kabinové světlo v poloze otevřených dveří (funguje jen u zadních nákladových) u posuvných ani obou předních nejjde. Díky :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna palubky 14. pro 2018 15:23 #189573

  • Dolly
  • Avatar uživatele Dolly
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 365
  • Obdržená poděkování 14
  • Karma: 1
Zdarec,
Palubka by měla jít vyměnit bez problému.
Elektrický okna jsem taky dělal, koupil jsem v autokelly elektrický stahovačky a dal jsem je tam. Jen si musíš pohrát s ovladačama.
U toho světla zkontroluj ukostření spínačů.
VW T4 75Kw 2003 Long
Skoda Octavia 1,9 TDI 81Kw 2001
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re:Výměna palubky 23. pro 2018 16:20 #189683

  • Mr.bloody
  • Avatar uživatele Mr.bloody
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 2
  • Karma: 0
Děkuji moc za radu. Jen výměněná palubka prostě bude pasovat ? Konektroy atd budou stejné ? A co otáčkoměr, teď tam není, ale na nove je. A u stahovaček je tam nějaká príprava ?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re:Výměna palubky 27. pro 2018 10:45 #189743

  • Dolly
  • Avatar uživatele Dolly
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 365
  • Obdržená poděkování 14
  • Karma: 1
K palubce přesně, víc neví,.snad ti poradí někdo kdo to dělal.
Stahovačky...příprava tam není.
VW T4 75Kw 2003 Long
Skoda Octavia 1,9 TDI 81Kw 2001
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výměna palubky 01. bře 2019 17:17 #190950

  • dins.
  • Avatar uživatele dins.
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 568
  • Obdržená poděkování 39
  • Karma: 6
Ahoj nevite jak se daji nastavit KM na tachometru ? Vymenil jsem si budiky a mam ted s MFA. Ale maji cca o 40tis min nez co ma najeto auto. Jako byl bych s tim ok , kdyz bych nemusel na STK a tam to nebude sedet. Bylo by to stoceny cca o 25 tis. km
Nevite jak to nastavit? Uz jsem s tim tacho najel par tis km :-( ted mam VCDS profi doma a chtel bych to dat do kupy.
Bude fungovat prizpusobeni hodnota xx861 a nazazet tam ty spravny km? mam to bez can bus teda.
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella
Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136
Poslední úprava: 01. bře 2019 17:18 od dins..
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.189 sekund

Login