Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Elektrická okna

Elektrická okna 11. led 2019 21:03 #190019

• Krčmik
  • Avatar uživatele Krčmik Autor tématu
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, stává se mi že když otevřu dveře u řidiče samo od sebe se stáhne u spolujezdce okno někdy jen kousek někdy celé nevím co přesně to způsobuje většinou to dělá když je pod nulou. Dnes sem si toho nevšiml ráno odešel odpoledne přijdu okno úplně dole sněhová nadílka na sedačce prostě paráda. Napadlo mě jestli by to nemohlo být buď spínač otevření dveří nebo svazek v řidičových dveří, nestalo se to tu už někomu ??

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Elektrická okna 12. led 2019 11:57 #190023

Asi máš polámané el. káble v prechodke dverí vodiča. Bude to vodič ktorý ovláda spolujazdcovo okno od vodičovej strany.

Naposledy změněno: od Syncrotdi.

Elektrická okna 29. pro 2020 09:08 #200477

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Ahoj resil nekdo ze mu okno jezdi pomalu ? Me se zda ze proti jinym T4 mi jezdi okna o dost pomaleji. Navic jsem si dal ofuky a ted mi ridicovo okno
nejen ze se tezko dovira,ale obcas dojede a hned se vrati jako by tam byla prekazka. Da se toto ovlivnit aby melo vetsi silu?
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N

Elektrická okna 29. pro 2020 12:56 #200481

• dusanhaya
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 114
Nevím jak má řešenou t4stahovačku,ale namazat co jde a co se týče ofuků,dost pomůže přidat ty rozpínací plíšky co jsou k ofukům. U některých aut nejsou ani potřeba,ale u jiných jsou 2ks zas málo.
VW T5 Multivan 2,5TDI
T en D ým I gnoruj gang
A -team (Almara team)

Něco pro interier T4/T5 viz.-
http://dusanhaya.rajce.idnes.cz/

Elektrická okna 29. pro 2020 15:10 #200489

Už jsem to tu k ofukům psal, časem se to zlepší.
Na začátku, hned po montáži ofuků, mi skla také k dojetí k ofukům se zase zpátky začaly stahovat dolů. Časem, když jsem okna nechával úplně zavřená, mi okna sjížděli a vyjížděli bez problémů.
Ale někdy, když okna byli dlouho otevřená, mi zase při dojíždění začala sjíždět samovolně dolů.
Zhruba po půl roce to přestalo a teď už s tím nemám žádný problém.
Ty ofuky tlačí na těsnění skel a to těsnění pak více svírá sklo, to je celý při prvotní montáži.
Jinak si už jízdu bez ofuků neumím představit, míň fouká do auta a více vytahuje vzduch z auta.
T4 Caravelle syncro 2,5tdi , BMW R 1100 gs

Elektrická okna 14. kvě 2022 22:09 #206323

Si dovolím to vytáhnout nahoru, jestli někdo nebude vědět..
Okno u řidiče - přestalo fungovat, rozborka - vše ok, po chvilce zkoušení sebou motor začal cukat, vyčistil jsem kryt rotoru od uhlíkovýho bordelu, procáknul ložiska mazadlem, a okno se rozjezdilo. Týden, do dveří pralo sluníčko, a okno zase nic. Opět rozborka, tentokrát úplně komplet, vyčištění, promazání, kontrola tišťáků v jednotce (mám komfort), složit, a po chvilce pocukávání opět funguje. Uhlíky už nejsou nic moc, jinak vše ok.
Tak a včil babo raď, můžou to dělat ty uhle, že to při "přehřátí" odstaví? Pak už je ale fuk, jestli je teplo, zima, nejde to, dokud to nerozhodim.. druhý okno chodí jak má, spínače jsou OK..
Caravelka 2.5 Tdi hybrid --> 75 kW s homemade chipem a s velkým kůlerem, MY 1999, designed with Medvěd Hydro Design
Caramelka 2.5 TDI 75 kW long - Black Jack edition by Medvěd Hydro Design
Jeep Cherokee 2.5 petrol MY1984 -veteránská srdcovka
Jeep Cherokee 4.0 petrol MY1989 - off veterán

Elektrická okna 16. kvě 2022 06:13 #206335

• dins.
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 55
Zkontroluj kabely v husim krku u dveri velmi radi se lamou
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella ,Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136, Skoda Superb 3.6 FSI
Yamaha xjr 1300, Yamaha XJ 600 N

Elektrická okna 16. kvě 2022 12:36 #206349

Tam jsem koukal, vše OK.. přijde mi, že jak se to přehřeje, tak to jednotka odstaví. Ale nejde mi na rozum, proč to začne znovu fungovat až po postupu, jak jsem psal výše...
Caravelka 2.5 Tdi hybrid --> 75 kW s homemade chipem a s velkým kůlerem, MY 1999, designed with Medvěd Hydro Design

Elektrická okna 20. kvě 2022 21:44 #206402

Asi máš vyškrané dráhy od uhlíků . Jak rozebereš a složíš , tak je usadíš trochu jinam . Vyměnit uhlíky , ten ošoupanej váleček a tradá ;-) .
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

Elektrická okna 22. kvě 2022 20:32 #206414

Zatím od poslední rozborky/s orky to funguje, uhlíky už mám připravený v šuplíčku, a vyjetý na rotoru nejsou, to jsem čučel jak puk, drážka žádná, jen jsem rotor přeběhnul 800 smirkem, abych ho opravdu vyleštil, a poskládal to z5...

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.229 sekund

Login