Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Chladič běží neustále, klimatizace nefunguje

Chladič běží neustále, klimatizace nefunguje 15. úno 2019 16:46 #190656

  • matheuw
  • Avatar uživatele matheuw
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 16
  • Karma: 0
Ahoj,
mám 2,5 tdi, ACV, r. 1998, man. klima, dlouhý předek
prosím o radu s následujícím problémem
Když zapnu motor, tak se hned sepne chladič (jen jeden motor) a nepřestane běžet dokud nevypnu motor. Pojistky jsem kontroloval (i ty u baterky), jsou v pořádku. Nevíte čím to může být? Ocením každou radu, neboť jsem teď s autem Senegalu a tady je narozdíl od ČR fakt vedro a strašný zácpy, tak chlazení potřebuju a samozřejmě mi kvůli tomu taky nefunguje klima, což je taky trošku nepříjemný...
Dík, Matyáš
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Chladič běží neustále, klimatizace nefunguje 15. úno 2019 18:49 #190659

  • petanb3
  • Avatar uživatele petanb3
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Řešil jsem něco podobného, podívej se na odpory za předním nárazníkem, byl tam upadlý kontakt.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: matheuw

Chladič běží neustále, klimatizace nefunguje 18. úno 2019 09:14 #190696

  • matheuw
  • Avatar uživatele matheuw
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 16
  • Karma: 0
Dik, podivam se na to!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Chladič běží neustále, klimatizace nefunguje 21. úno 2019 14:28 #190778

  • matheuw
  • Avatar uživatele matheuw
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 16
  • Karma: 0
Tak opravdu jeden z tech odporu je spatnej/kabely jsou prervany. Nevis/te jakou hodnotu ma mit ten odpor? Tady urcite original nesezenu a cokoliv sem posilat je trochu problem, tak tu chci zkusit koupit neco co nejpodobnejsiho. To by pak melo fungovat predpokladam? Dik!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Chladič běží neustále, klimatizace nefunguje 22. úno 2019 09:45 #190802

  • petanb3
  • Avatar uživatele petanb3
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 9
  • Obdržená poděkování 2
  • Karma: 0
Hodnoty odporů nevím, ale normálně jsem ten odpor vyndal a naletoval zpět kabel. Možná by provizorně stačilo napojit ti přes čokoládu. Ještě pozor, ať ti to nechytnete zkrat na kostru, tečou tam poměrně velké proudy a už jsem viděl vyhořelou T4 právě kvůli zkratu.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.311 sekund

Login