Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: T4 -Jake 2 din radio?

T4 -Jake 2 din radio? 02. led 2020 18:58 #195799

  • Vincek
  • Avatar uživatele Vincek
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 12
  • Karma: 0
Ahoj, mate nekdo osobni zkusenost s nekterym 2din radiem z ciny? Napriklad tohle;



Mam t4 z roku 1999 a rad bych zabil vic much jednou ranou, to znamena handsfree, couvaci kamera, android mirroring, gps navigace.

Montoval tam nekdo neco podobneho?

Ps: nezobrazuje to link, tak prikladam obrazek...
Poslední úprava: 02. led 2020 21:09 od Vincek.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jake 2 din radio 02. led 2020 20:49 #195803

  • SedláčekT5
  • Avatar uživatele SedláčekT5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 10
  • Karma: 0
Ahoj, rádio z Číny bylo po měsíci v popelnici. Nejdříve byl problém se zapojením, a když se problém vyřešil tak po 2 h jízdy začalo nesmyslně vypínat atd. Natolik mě vytočilo, že jsem zastavil v HK v carmedia a tam mě myslím za 7000,- (je to o výběru, který je tam veliký)vc montáže a rámečku dali Kenwood multimediální a nemůžu si vůbec stěžovat. Funkce, ovladatelnost, dotyk, a hlavně o 100% lepší a výkonnější zvuk. Jestli mohu tak za mě je Čína vyhozené peníze a ztráta času....
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 - Jake 2 din radio? 02. led 2020 20:57 #195804

  • Vincek
  • Avatar uživatele Vincek
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 12
  • Karma: 0
Muzu poprosit jaky typ?
Poslední úprava: 02. led 2020 21:08 od Vincek.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jake 2 din radio 02. led 2020 21:00 #195805

  • SedláčekT5
  • Avatar uživatele SedláčekT5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 10
  • Karma: 0
Kouknu vydrž
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jake 2 din radio 02. led 2020 21:10 #195806

  • SedláčekT5
  • Avatar uživatele SedláčekT5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 10
  • Karma: 0
Autorádio Kenwood DMX-125BT nebo široký výběr na carmedia.cz. Autorádia-mutimedialni. Mají tam i jiné modely, Instalace by byla v pohodě , ale já měl po té Číně rozhozený eurokonektor a to už bych nedal. Jinak vše umí po tel dohodě poslat i na dobírku. Zrovna bych doporučil s nimi i projednat variantu abys tam měl i digitální rádia vc nalepovací digitální antény, taky mě tam upozornili že za 2roky to bude aktuální. Je v rohu u spolujezdce a není skoro vidět....
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jake 2 din radio 02. led 2020 21:22 #195807

  • Vincek
  • Avatar uživatele Vincek
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 12
  • Karma: 0
Ok diky,
Funguje kamera couvaci? A jak jede handsfree?
Snad nenarazim na problem prevodu din1 na din2...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 02. led 2020 21:28 #195808

  • SedláčekT5
  • Avatar uživatele SedláčekT5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 10
  • Karma: 0
No tu couvaci kameru nemám, jinak handsfree a vše super, nejlepší zavolat a domluvit, ta Čína hezky vypadá ale za mě už nikdy nic, i technik tam říkal co už jich vyhodil když jsem mu řekl ať si ho nechá....
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 02. led 2020 21:30 #195809

  • SedláčekT5
  • Avatar uživatele SedláčekT5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 10
  • Karma: 0
Myslím že na stránkách to jde vybrat i podle typu vozu, ale kdyby nešlo tak je to o jednom telefonu.. ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 02. led 2020 21:39 #195810

  • Vincek
  • Avatar uživatele Vincek
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 12
  • Karma: 0
Jj super ja jenom tak sonduju co maji lidi v t4kach :)

Preci jenom 2K versus 7k je rozdil, ale verim ze tam bude vzdy hacek nejakej :)

Je tu nejaky spokojeny vlastnik cinskyho?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 02. led 2020 21:47 #195811

  • Honzis Caravelle
  • Avatar uživatele Honzis Caravelle
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 284
  • Obdržená poděkování 32
  • Karma: 6
Ahoj,
mam v garazi nejake 1din cinske, pod notnou hordou bordelu. Melo to byt radio, co umi prehravat kde co, chtel jsem k tomu pripojit takove ty male televizky pro deti. Radio umi prehravat mpegy, takze by to melo jit. Jo jde... ale to radio v praxi nejde pouzivat. Ma dost zasadni chyby v ovladatelnosti. Treba ze nektere zakladni funkce (skok o album, klavesy pro navigaci v menu, cisla 7-9...) jsou jen na dalkovem ovladaci. Na panelu se jim to nechtelo delat...
Takze za me radej kup neco normalniho. Ja nakonec mam nejakyho levnyho pioneera, decka uz povyrostly a televizky nejsou potreba, pripadne si je uz ovladaj sami...
VW T4 Caravelle 2,5 TDi 75kW, r.v. 97
Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW, r.v. 01
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 02. led 2020 21:50 #195813

  • SedláčekT5
  • Avatar uživatele SedláčekT5
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • Příspěvky: 10
  • Karma: 0
Právě na to jsem taky koukal,ale pak 2k letělo do popelnice tak jsem v tom za 9k :lol: jinak ať se daří
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 05. led 2020 15:17 #195857

  • dins.
  • Avatar uživatele dins.
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 577
  • Obdržená poděkování 40
  • Karma: 6
m.aliexpress.com/item/32905556734.html?t...1.0.0.5e744c4dIK9jkg

Ja si koupil todle a spokojenost jen nema RDS nebo mozna ma a ja na to neprisel. Bracha ho ma taky a taky spokojenost.
VW T4 Syncro 2,5 TDI Caravella
Audi A6 C4 2,8 30V Quattro
Skoda M Rapid 136
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 05. led 2020 16:18 #195859

  • Vincek
  • Avatar uživatele Vincek
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 12
  • Karma: 0
Diky, konecne nekdo kdo ma pozitivni zkusenost. Jak ho mas dlouho?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 06. led 2020 15:54 #195883

  • -JT-
  • Avatar uživatele -JT-
  • OFFLINE
  • člen clubu
  • T4 LONG 75 kw 2002
  • Příspěvky: 70
  • Obdržená poděkování 11
  • Karma: 2
Čau.Dá se do T4 bez většího zásahu 2DIN radio namontovat?
T4 LONG CAMPER 75 kw 2002
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

T4 -Jake 2 din radio? 07. led 2020 13:39 #195901

  • Vincek
  • Avatar uživatele Vincek
  • OFFLINE
  • Uživatel
  • Příspěvky: 12
  • Karma: 0
Minimalne pokud vim musis uriznout kousek ramecku, nebo koupit jinej.
Obcas tam taky byva nejaka vystuha, ktera by se musela vyriznout.

Nicmene treba tyhle chiny bejvaj tak, ze to co je za panelem je 1din a 2din je jen displej... mrkni na net
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.194 sekund

Login