Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Přestavba ze zelených na modré budíky

Přestavba ze zelených na modré budíky 18. bře 2020 14:46 #196878

• T4-Rex
  • Avatar uživatele T4-Rex Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj,
Žádám o radu: mám Caravellu T4 Long 1998 2,5 ACV a v ní jsou displayové zelené budíky č. 7DO 919 862G, koupil jsem kompletní sadu na přestavbu (taky z r.98) s č. dílu budíků: 7DO 920 800 B (jsou to klasické modré bez Dotu), vyměnil jsem i kabeláž od svorkovnice do budiku za novou, ALE budíky neukazuji otáčky, teplotu, naftu, nesviti ani kontrolky (jen dálkové sv. ale při první poloze klicku Nesviti taky nic), na kabeláži z modrých budiku je o mnoho víc konektoru než kolik jsem měl zapojeno já na staré kabelazi, dokázal by mi někdo poradit? Co a jak, kde? Děkuji :)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Přestavba ze zelených na modré budíky 12. dub 2020 01:48 #197171

• T4-Rex
  • Avatar uživatele T4-Rex Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
...NEVERMIND... diky za pomoc, znalci :silly:

Přestavba ze zelených na modré budíky 28. led 2023 19:06 #208303

Sice už ti to nepomůže , ale někomu jinému třeba ano . Nejspíš jsi sehnal can bus budíky. Teď aktuálně řeším něco podobného . Dle člověka, kterému ohledně t4 bezmezně věřím , jelikož jeho znalost těchto aut je obdivuhodná , tak pouhé 2% modrých budíků jsou analogové , zbytek je can busových . Takže to lze předělat dodáním can/analog převodníku , anebo výměnou elektronistalace na novější včetně 2 konektorové řídící jednotky podporující can . Dále je potřeba vyměnit olejové tlakové čidlo - do 98 jsou 2 , 99+ mají 1 . No a to by mělo snad být vše :-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi.......

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.243 sekund

Login