Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Update ovládání světel

Update ovládání světel 25. bře 2021 20:38 #201693

Koupil jsem ovladač / spínač světel z facelifta , s tím že mi pán k tomu pošle celý kabelový svazek , abych jej "jen přecvaknul" namísto origo co mám teď - předface tlačítka . Jenže mi přišel ovladač + konektor s cca 25cm kabelů . Nemáte náhodou někdo schéma / návod který kam napojit na stávající svazek ? Původní bych ucvaknul , a vše předělal na faston konektory . Zapojení mlhovek mě úplně netrápí , s těma jsem spokojený s tlačítkem na palubovce . Místo mlhovek na tom "novém" ovladači bych použil přez sólo relé na spínání denního svícení. Sice to není standardní oprava/závada/předělávka , ale určitě už to tu někdo řešil :) . Předem děkuji za odpověď, či navedení kde hledat , nechce se mi na tom trávit 2 dny s multimetrem :)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Update ovládání světel 28. dub 2021 21:06 #202060

zapojení se dá celkem úspěšne vygooglit. Kvůli tomu ale nepíšu, fastony tam nedávej. Fungují tak půl roku, pak se začnou zahřívat asi jak ztratí pružnost. No a pak ti to bude svítit míň a míň a nakonec bude dotaz na smrad spálebné izolace při rozsvícených světlech :-) pájej a dávej do smršťovačky. Nic jinýho dlouhodobě nefunguje.
VW T4 Caravelle 2,5 TDi 75kW, r.v. 97
Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW, r.v. 01

Update ovládání světel 28. dub 2021 21:20 #202061

Omlouvám se že ti sem lezu ale nevyfotily by jste mi někdo kam patři +přívod do pojistkove skříně 2.4D Děkuji

Update ovládání světel 29. dub 2021 06:58 #202063

Vyfotím :) .
K těm fastonům - netušil jsem , že toho vydrží tak málo . Schéma tedy zkusím pohledat / vygůglit :) . Upřímně jsem to na googlu ani nezkoušel , protože 99% googlovaných věcí mě stejně vždycky odkáže sem do klubu
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

Update ovládání světel 29. dub 2021 08:18 #202065

Děkuji Jinak knoflíky jsem předělávat též a jen sem to přehodil kabel za kabel v pojiskovce (mrknu se ti jestli ještě nemám jeden)

Update ovládání světel 29. dub 2021 19:56 #202070

Jé děkuji , to by bylo super . Původně jsem to tak měl v plánu , jenže každý si pod pojmem kabelový svazek představuje něco jiného :) . Volal jsem i na vrakáče , jenže nikomu se to nechce vyndavat . Raději to ucvakají . Stejně ho asi budu muset rozmotat , protože výstražné blinkry chci ponechat nad volantem , a spínání mlhovek aby fungovalo z toho nového přepínače . Rád bych totiž do palubovky nacpal 2din radio s navigací , samozřejmě s minimem řezání a bastlení . Ono se to dá celé přeskládat , ale na to jsem tu měl moc čudlíků . A jak jsi tahal potom ty ty mlhovky ? Musel jsi tu větev rozmotávat a pájet , nebo to je jen stylem plug in play - dáš svazek a funguje to ?

Update ovládání světel 29. dub 2021 21:41 #202071

Jenom přehodiš dvě patice a vše fungovalo Jinak v sobotu se ti mrknu po tom kabelu

Update ovládání světel 02. kvě 2021 14:30 #202087

Snad ti tyhle fotky pomůžou . Silové kabely jsou v první a druhé řadě - od spoda
Kdyby jsi chtěl vyfotit konkrétně nějaký kontakt, stačí říct :)
Přílohy:

Update ovládání světel 03. kvě 2021 12:43 #202100

Ahoj, tak kabel jsem našel ale je u toho ještě samodomo Jinak teď nevím jak vypadá ta stará patice ale nejde to prepinovat z patice do patice
Přílohy:

Update ovládání světel 03. kvě 2021 20:38 #202105

Mohl by jsi mi vyfotit detail ty bílí patice a ještě kam vedou ty červené slabší dráty vedle to červenobílého(na žhaviče) Jinak pokud by jsi chtěl ten kabel od světel tak ti ho zašlu Ano
Přílohy:

Naposledy změněno: od garfild.

Update ovládání světel 03. kvě 2021 23:06 #202107

Vyfotit to nebude problém, ještě jsem se v tý pojistkovce moc nešťoural :) , takže je téměř všechno origo . Jen neslibuji jestli hned zítra , mám totiž v práci odpolední a dopoledne toho moc nestíhám . Ale pokusím se co nejdřív. Ten svazek si rád vezmu , jen ho trochu "zkulturním" :) - přepájím na ten konektor co mám k tomu ovládání. Napíšu sz ať doladíme detaily
Jinak ten slabší červený je teoreticky spínací kontakt na relé žhavení nebo palivového čerpadla - ale kouknu na to a dofotím
Přílohy:

Naposledy změněno: od Mickey1.9td.
  • Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.416 sekund

Login