Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 02. lis 2022 09:02 #207621

• Petah
  • Avatar uživatele Petah Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj všichni,
Přečetl jsem veškeré fóra o mém problému, bezvýsledně.
Návod- klíč do zapalování na 2ku, hned vysunout, držet zamykání a mačkat otvírání nefunguje. Žádný zde popsaný návod nejde.
Dlouhá léta nám nešel DO, až jsem někde našel rychlý návod, jak to zprovoznit. Bohužel po výměně baterie v klíči zase DO v klíči nejde.
Zkusil jsem opravdu vše, ale ten funkční návod nemůžu nikde najít. Byla to jen kombinace stisknutí tlačítek ve spínačce v pozici před startováním, ale nekápnul
na ní. Jestli někdo máte nápad, budu moc rád, jak to udělat. Centrál ve dvěřích funguje, Klíček bliká při stisku tlačítek.,
PS: máme rovný klíček se dvěma tlačítky.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 02. lis 2022 12:12 #207623

Zkus to podle tohoto . Povedl se spárovat passat i ovce , ročníky kolem rv 2000 , tak snad to na t4 taky půjde .
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Přílohy:

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 02. lis 2022 12:18 #207624

• Petah
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Díky za postup., Zkusím ho, ale ten fungující postup nebyl spojený s jiným klíčem ani dveřmi. Dám vedět, jak to dopadlo.

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 02. lis 2022 12:24 #207625

Tak jinej klíč teoreticky ani nemusíš , stačí zamknout zevnitř (zamáčknout čudlík :-) ) . Myslím že by jsi měl i mít zavřený okna , pokud teda má t4 s dálkou možnost dovření oken po zamčení . Ale to už jen tipuji
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 02. lis 2022 21:27 #207627

• Petah
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak to nejde. Fakt jsem naposled nic nezamykal. Jen jsem vlezl do auta, šoupnul klíč do spínačky, a nacvakal párkrát tlačítka. Už ale nevím jak. No nic,třeba na to někdy kápnu. Díky za nápady.

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 02. lis 2022 21:31 #207628

Tak už jen VAG . Dělají to lepší klíčové centra , nebo šikovný garážník s diagnostikou za flašu rumu :-)

T4 1999 - Synchronizace dálkového otvírání dvěří 10. čec 2023 14:51 #209680

podle opriginálního postupu:
1 vožit klíček, který chcete synchronizovat do zapalování a zapněte zapalování maximálně po dobu 5s
2. vypněte zapalování a vysuňte klíček, nyní máte 20s na synchronizaci
3. stiskni a podrž zamykací tlačítko a současně třikrát zmáčkněte otevírací tlačítko.
4. uvolni obě tlačítka, Dálkové ovládání 5x zabliká.
5. pokud systém synchronizaci klíčku přijal, zamkne a odemkne vozidlo automaticky.

PS: Tento způsob jsem zkoušel, až do 5. bodu vše proběhlo(auto se nezamklo a neodemklo).Synchronizace DO se nepodařila.
Projel jsem všechny příspěvky, zkusil jsem návody s možností strkání klíče do dveří, s dvouma klíčema a pořád nic.
Mám origo klíček. Poradí někdo? nějaký způsob mimo ty už zmíněné?
Jedná se o to že při koupi mi prodávající sdělil že kvůli DO vyndal nějakou pojistku a už ji nevrátil.. Je to možné?
Víc o tom nevím. ( Baterka v DO je měněná) DO nefungovalo ale ani před tím. centrál funguje bez problému s klíčkem ve dveřích.

Díky

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.174 sekund

Login