Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery

Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery 24. lis 2022 16:34 #207821

• Oreginal
  • Avatar uživatele Oreginal Autor tématu
  • Pryč
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Zdravím všechny, možná už to tady někde na fóru je, ale nenašel jsem přesně to, co hledám.
Ale k věci,
tak mě klasické 1din rádio odešlo do kytek. Nechci předělávat palubovku, ani ji nějak upravovat, přece jenom to za chvilku bude veterán,
a tak stojím před rozhodnutím:
1/ Koupit 1din obyčejné rádio.
2/ Koupit 1 din rádio s LCD
3/ Koupit 1din rádio s výsuvným displejem
Co by jste dopuručili? Chtěl bych do budoucna namontovat kameru couvání, protože dneska někde zaparkovat je fakt opruz,.
Já bych se přikláněl k rádiu s výsuvným dispejem, ale na druhou stranu nechci do toho vrážet desetitisíce
- to rádio by už bylo pomalu nad cenou celé T4.
Tím bych asi začal, a potom ještě nějakou tu couvací kameru.
Máte něco takového ve své T4 ?
Nedávno jsem něco takového viděl nově namontované , ale couvací kamera nic neukazovala - modrá obrazovka - buď špatná kamera
a nebo rádio - asi záleží na tom v jakém formátu obrazu kamera jede a v jakém formátu rádio. Blíže jsem neměl možnost se na to kouknout.
Kamera je většinou v NTSC, a rádio jestli se dá přestavit z PAL na NTSC to nevím.
Byl bych rád za kažkou radu, předem dík.

Třeba si nadělím ježíška.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Naposledy změněno: od Oreginal.

Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery 29. led 2023 16:13 #208307

Trochu opožděně, ale přeci :-) . Kamarád má v autě nějakýho aušus číňana za pár kaček , no zvuk hrůza , tak pokukuje po tomhle www.ahifi.cz/jvc-kd-x560bt.html . Jen ten obraz je fakt malinkatej . Vyjížděcí bych osobně nebral , protože v létě ji prostředními ofuky pouštím studený vzduch z venku , a display je přímo v cestě . Jinak s tím číňanem je , co se týče toho parkování, spokojený . Ale výkon tak 4x5w max :-) . Jako zvukově otřesný . Cena tomu odpovídá , cca 1000kč . Každopádně já třeba s téčkem zacouvám mnohem přesněji než s osobákem . Kamera se dá dokoupit přímo na t4 - je to lampička nad spz , část z ní je kamera . Cena cca 1300kč . Sám jsem kdysi přemýšlel o bezdrátové , respektive má bluetooth signál , takže připojíš "jen" napájení a spínání (třeba od zpátečky) , a obraz si hodíš třeba do mobilu . Zkušenost s tím ale nemám.
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi.......

Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery 30. led 2023 07:17 #208310

• Oreginal
  • Pryč
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Já si koupil 1 din rádio s tou vysouvací obrazovkou, ale ne s tou automatickou - prostě ručně ji vytáhnu, když potřebuji.
Když naladím rádio nebo pustím něco s usb, tak když je potřeba, zasunu obrazovku - jinak ji mám vytaženou.
Cena na alině 2500 i s přední i zadní kamerou v HD a s GPS a wifi.
Já osobně jsem spokojen - zvuk OK , obraz taky .
Uvidíme jak dlouho vydrží.

Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery 01. úno 2023 23:47 #208321

Našel by jsi odkaz ? Co jsem pochopil , tak je to standartní 1din , a pokud chceš , tak vytáhneš obrazovku a máš 2din ?
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi.......

Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery 02. úno 2023 18:53 #208328

• Oreginal
  • Pryč
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 12
Správně - 1 din rádio s vysouvací obrazovkou. pak to vypadá jako 2 din
Jinak na alině hledej Podofo 1 din radio - uvidíš sám.

Jaké 1din rádio s možností připojení couvací kamery 07. úno 2023 10:51 #208350

Ja som kupil toto bestree-100 GPS/No-GPS
Ale z pociatku nechytil dokopy ziadne radio, nejak som sa s tym musel pohrat a skusat a cakat
ci chyti. A za posledne mesaice sa asi adaptoval na nase zemepisne sirky a uz chyta radio, ale zase niekedy sa stava ze vypadne.
Vtedy mi pomoze znovu stlacit ulozenu stanicu, napriklad Europa 2, a zase ide v pohode. Inak vacsinu casu si pustam cez BT bud online radio alebo svoju hudbu.
A displej sa tiez vytahuje rucne.
Transporter, T4, 2.5TDI, 66kw, 2001

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.196 sekund

Login