Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: NESTARTUJE A SVÍTÍ AIRBAG

NESTARTUJE A SVÍTÍ AIRBAG 07. kvě 2023 20:52 #209178

• Šálla
  • Avatar uživatele Šálla Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Proplachoval jsem komplet celý chladící systém, vše se uvolnilko a vyteklo ven a začal téct radiátor:( Nevím, zda to s tím souvisí, ale po několika dnech se nejdřív rozsvítila kontrolka airbagu a pořád svítí a dnes jsem dojel k domu, vypnul motor, za chvíli chtěl odjet a auto už ani ťuk:( Tuší někdo, co se stalo, po čem jít? Že by spínačka? A která část, ta pro klíček nebo ta navazující? Děkuji moc za pomoc..Jaromír

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

NESTARTUJE A SVÍTÍ AIRBAG 17. kvě 2023 21:42 #209247

• lupo
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 3
Airbag do motoru nekecá. Točí starter motorem? Jestli ne, tak změř na drátu k cívce starteru napětí při otočení klíčkem na startování. Je li napětí, spínačka OK.

NESTARTUJE A SVÍTÍ AIRBAG 17. kvě 2023 23:50 #209248

Sice jsem se s tím u t4 ještě nesetkal , ale tohle mi dělalo bmw . Nejdřív občas probliknul airbag , časem už svítil furt. Nakonec se k tomu rozsvítila i baterie (dobíjení) . A příčina ? Odešel altík . Byla ošoupaná hřídelka u uhlíků , takže přestal dobíjet ,dával už jen tolik aby auto jelo , ale nedobíjelo . No a po pár startech jsem baterku vycucal. Servisákem mi tenkrát bylo řečeno , že při takhle slabém napětí auto postupně vypíná elektroniku nepotřebnou k provozu . Zajímavé, ale kdo ví:-)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.102 sekund

Login