Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1

Téma: palivoměr, ukazatel teploty vody

palivoměr, ukazatel teploty vody 26. čec 2023 01:29 #209771

• Hanzs
  • Avatar uživatele Hanzs Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Zdravím. Nemáte někdo zkušenost s opravou budíků na 2.4D - kolísá mi ukazatel paliva a teploty vody - někdy je seklý, někdy při plný nádrži ukazuje pulku a teplota to samý.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

palivoměr, ukazatel teploty vody 30. čec 2023 08:34 #209792

• Lerry
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, mám taký istý problém. Keď naštartujem ručičky sú mrtvé. Všetky kontrolky, hodiny a otáčkomer fungujú správne. Niekedy to počas jazdy naskočí samé - ale len tak trošku (aj pri plnej!) alebo keď praštím po palubovke tak niekedy nasočí a niekedy nenaskočí. Vymenil som združený prístroj teplota + palivo a to isté. Vymenil som celé tacho (neoverené či je dobré) a poskočili ručičky o dva milimetre. Teda zase to isté. Už ma to začína sr...!
Takže sa pripájam s prosbou o pomoc. Ďakujem. L

palivoměr, ukazatel teploty vody 30. čec 2023 08:40 #209793

• Lerry
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, mám taký istý problém. Keď naštartujem ručičky sú mrtvé. Všetky kontrolky, hodiny a otáčkomer fungujú správne. Niekedy to počas jazdy naskočí samé - ale len tak trošku (aj pri plnej!) alebo keď praštím po palubovke tak niekedy nasočí a niekedy nenaskočí. Vymenil som združený prístroj teplota + palivo a to isté. Vymenil som celé tacho (neoverené či je dobré) a poskočili ručičky o dva milimetre. Teda zase to isté. Už ma to začína sr...!
Takže sa pripájam s prosbou o pomoc. Ďakujem. L
Zabudol som: je to 2,4D 57 kW AAB 1995

palivoměr, ukazatel teploty vody 22. kvě 2024 23:10 #211195

• Hanzs
  • Avatar uživatele Hanzs Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Prosím, neví někdo kdo by opravoval ty nefunkční budíky (teploměr, palivoměr)? Díky

palivoměr, ukazatel teploty vody 23. kvě 2024 10:33 #211199

Ahoj já mám pro změnu problém takový t4 multivan2.5tdi 111kw rok 99
Při otočením klíčku mi teplota chladící kapaliny a nejspíš i oleje prý by tato kontrolka měla bejt pro obojí tak mi vyjete na 130 stupňů po cca 3 km ručička spadne a uz zůstane na nule když jsem auto koupil tak to bylo v pohodě auto moc netopilo tak jsem myslel ze stačí vyměnit termostat ten jsem vyměnil,vyměnil jsem i čidlo teploty vody týden v pohodě a najednou to začalo takto blbnout nevíte kde by mohla bejt závada? Měl jsem to 2x napíxhnutý a pc ukazuje že čidlo teploty he funkční a teplotu ukazuje nevim už si rady a sere mě to

palivoměr, ukazatel teploty vody 06. dub 2025 14:50 #212085

• Lerry
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Tak pánové - už to ukazuje ako má ! ! ! Skúšal som asi tri plaváky - nič, dal som naspäť pôvodný. Dlhá pauza - nemal som už nervy. Potom som kúpil
komplet budíky a to isté. Zase som kúpil budíky a nič. Zase som kúpil budíky kde bol otáčkomer namiesto hodín a otáčkomer fungoval ale teplota a palivomer nič!!!
Zase som kúpil budíky s velkými hodinami a hurá, hurá funguje super. To je moja skúsenosť. Možno pomôže. Držím palce.
Teraz mi chýba otáčkomer. Kúpil som prídavný na palubku. Potrebujem radu ktorý káblik čo ide do budíkov je signál pre otáčkomer? Ďakujem za radu.

• Strana:
  • 1
Vygenerováno za 0.177 sekund

Login