Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: T4 - SPÍNAČ A PŘEPÍNAČ SVĚTEL

T4 - SPÍNAČ A PŘEPÍNAČ SVĚTEL 18. říj 2016 11:53 #171039

• ChipNF
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 0
Rozebírali jste někdo spínač světel? Nevím jak to rozloupnout. Na seshora spínače jsou packy, ale v dolni části se zdá, že to nepůjde. oznacil jsem sipkami pacicky na rozebrani viz foto:
https://goo.gl/photos/tdLF5MfDtTSembWcA

Cele album
VW T4 Caravelle Long 2,5 ACV 75kW rv. 2001 - Hrošík (někdy Teréza - kvůli korozi)
Škoda Octavia 2 1.6 MPI - Hrášek
Škoda Felicia Combi 1.3 MPI - Hrozinka
Suzuki XF 650 Freewind 1998 - Myška
Suzuki XF 650 Freewind 2001 - Leela

Jawa 50 typ 20
Jawa 50 typ 21
Přílohy:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - SPÍNAČ A PŘEPÍNAČ SVĚTEL 30. bře 2021 20:10 #201755

Nepředělával zde někdo ovladač světel z kolíbkového na otočný ? Už jsem na to založil nové téma , na tohle jsem narazil náhodou . Sehnal jsem právě zde zmiňovaný ovladač z golfa 3 / t4 , bohužel pánovo definice kabelového svazku byla - konektor +20cm drátů . Takže jsem v kýbli , potřeboval bych nějaké schéma , ideálně tenhle kabel zapoj na tenhle , abych to nějak rozchodil . Neřešil to tu někdo ? Je tu dost koumáků dráteníků :) :)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Přílohy:

T4 - SPÍNAČ A PŘEPÍNAČ SVĚTEL 04. kvě 2025 16:56 #212156

• lennon
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, nesvítí mi potkávačky. Dřív se mi občas stalo, že při přepnutí z dálkových se nerozsvítily, tak jsem musel cvaknout tam a zpět a bylo to dobré. Teď už se nerozsvítí vůbec, jen přepnutí na dálky funguje. Podle toho, co jsem načetl, tak asi přepínací páčka s tempomatem je umřetá? A koupit se už asi nedá?
Díky
Lennon

VW T4 Caravelle ´02 2.5TDI 111kW

T4 - SPÍNAČ A PŘEPÍNAČ SVĚTEL 04. kvě 2025 17:52 #212157

Kup standartní páčku , tu "hlavičku" s tempomatem normálně přehodíš z té svojí. Jde to rozloupnout , opatrně , ne šroubovákem! Ideálně jídelním nožem, s minimem vroubků/zoubků. Novou páčku tempomatu neseženeš , pokud ano , tak za nekřesťanskou cifru . Jen pozor na ten váleček ,ať ho neztratíš ( foto z mfa páčky ,ale to je jedno)
Vw t4 Multivan 1.9td +pár koníků navíc + dlouhá převodovka +upgrade na m-tdi....Final edition - 1.9tdi 90kw :-) .... 105kw
Vw t4 california 2.5tdi - žabka 2
Přílohy:
Poděkovali: lennon

T4 - SPÍNAČ A PŘEPÍNAČ SVĚTEL 12. kvě 2025 21:31 #212175

• lennon
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj, ještě jednou díky za radu. Koupil jsem páčku za 350 i s poštovnym. Po rozebrání volantu atd. jsem zkusil přendat páčku s tempomatem do pouzdra z nové a zdá se, že vše funguje. Takže oprava byla ještě o chlup jednodušší. Blinkry jdou trochu ztuha, ale to se snad ochodí. Dokonce mi začala chodit i signalizace zapnutých světel při otevřených dveřích.
Lennon

VW T4 Caravelle ´02 2.5TDI 111kW

Vygenerováno za 0.141 sekund

Login