spínačka by to asi mohla bejt (nechá se "oživit"? - zanešení, studenej spoj, ...?), ale je mi divný, že to nevyhodí žádnou chybu, resp. mazal jsem v imu(25) "slabej signál", ale to bylo předtim, než mi to poprvý chcíplo ... i tak díky, zkusim na to mrknout, ale stejně bude potřeba se v tý elektrice pohrabat důkladněji už kvůli výměně toho Clifforda (pokud ho nerozchodim, jakože spíš ne)
ještě zůstává otázka, jak "vyloupnout" ten relébox a nelámat ... budu si na to muset posvítit ...
edit: tak dostat se ke spínačce bylo jednoduchý, ale rozebrání už by byl asi docela oříšek, no aspoň jsem sundal čtecí cívku, očistil konektor a několikrát zámek pořádně prostříkal kontaktolem a profoukl kompresorem - bordel tam byl pěknej, tak to snad pomůže, jen si řikam, jestli ten zámek nemá bejt něčim promazanej, aby to nezatuhlo ... no uvidíme
edit2: zatim jsem s tim najel sotva pár stovek kiláků, ale převážně město a nechcíplo to ani jednou ... jen to od toho čištění spínačky občas startuje až na doraz otočení, tak doufam, že se to nepos... úplně ... aspoň, že chytá na drc ...
edit3: tak s tim reléboxem jsem na to přišel - ten levej držák se od něj musí (po odjištění tý pákový pojistky) vyhnout do strany, nahoře je ještě kulatej špunt/výčnělek, co do toho držáku zapadá