Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: T4 - RELÁTKA

T4 - RELÁTKA 03. pro 2010 07:58 #56884

• marek2.4
  • Avatar uživatele marek2.4 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
začalo mě cvakat rélé 38 a nepodařilo se mi zjistit k čemu je :help prošel sem manuál i forum.když ho vyndám tak se zda že vše funguje dál,ale budu klidnější,když budu vědět k čemu tam je.mám 2.4D r.v.91.jediný co se změnilo začal mi chodit budík teploty.přesnost měření,ale nebude nic moc.ukazuje 100C a žaluzky sou zavřený.díky

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

T4 - RELÁTKA 07. pro 2010 07:07 #57253

• marek2.4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
když byly mrazy tak se přidalo ještě nějaké cvakaní pod kobercem u řidiče.teď co se oteplilo je klid :?:

T4 - RELÁTKA 07. pro 2010 08:35 #57260

Relé 38 mi nic neříká. Na které je pozici? hoď se klidně i foto.

Jinak pod sedačkou řidiče je u některých vwozů elektrika na bufík a vyhřívání sedaček, může to cvakat tam?
Toho času bez Téčka....čekatel

VW Sharan 1,9 TDI PD - Kindertransporter - nesnáším ho
BMW 318 TDS - VW z Mnichova
Volvo FH 13 Sattelzug, druhé bydliště - jen T4 je lepší

T4 - RELÁTKA 27. pro 2010 21:48 #59218

• marek2.4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
tak tady je ta fotka.[attachment=0:3gruq675]<!-- ia0 -->foto rele.JPG<!-- ia0 -->[/attachment:3gruq675]
Přílohy:

T4 - RELÁTKA 28. pro 2010 07:38 #59251

• JaM
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 53
To mě cvakalo taky. Tak jsem ho vyndal a je klid. Taky nevím, k čemu je. A i 18.Ta cvakat přestala po opravě jakéhosi přetéřeného káblu.
Syncrolong poloplech+ tažná tyč
Bílá welryba T4 highlong na práci
T5 2,5TDI 96kW prodáno
Syncrovella prodáno
Smažkobus 2,4D kastle po smrti, motor jede dál...
tel:777171480

T4 - RELÁTKA 03. led 2011 08:43 #59929

• marek2.4
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 0
TAk sem to konečně našel :D Vyndal sem postupně všechna relátka a pořad to cvakalo.Až sem našel jedno relé na levém podběhu pod kobercem.Cvakat přestalo až po vyndání pojistky č.15.Vrátil všechna relátka a pokusil se nastartovat.Nic.Po vrácení pojistky normální start.takže tipuju že je pro palivovy čerpadlo nebo vstřikovací čerpadlo.

T4 - RELÁTKA 31. srp 2011 23:49 #78526

Zdravim,
s T4 se teprv seznamuju a hned mi dává zabrat elektrika ... první problém je, že mi občas za jízdy chcípne motor spolu se zhasnutím potkávaček (obrysovky zůstanou svítit), přitom stačí otočit klíčkem, nastartovat a pak to zas jede i svítí :? Na vagu žádná chyba(motor,imo - origo je funkční, to jsem si vyzkoušel), tak jsem prolejzal, čistil a prostříkával kontaktolem všechny možný (zatim ty dostupnější) kontakty vč. pojistek a relátek, pak mě (při problémech s alarmem při připojování baterky) napadlo, že by to mohl dělat nepoužívanej Clifford (přesnej typ nevim, min. majitel to údajně vůbec nepoužíval), mam k tomu jeden ovladač, kterej neumim naučit (koukal jsem i na jejich stránky a budou to šikovný, ale docela složitý alarmy - ten 4tlačítkovej ovladač by snad měl mít i svuj pin, kterej se na něm nějak vyťukává nebo co ... :?: ), přemejšlim, že ho spíš celej vyhodim (ještě musim zjistit, jestli nemá na svědomí i to, že auto chce často hned po odemknutí zase zamknout), ale to se dostáváme k dalšímu problému - jak vyndat relébox? :?: Původně měl zjevně otočný plastový zarážky("spony") na obou stranách, teď už jen na levý, ale ani po jejím "vyšoupnutí" z toho plastovýho kolíku s tou levou stranou ani nehnu (napravo ten kolík z toho "háčku" na tom plechu vytáhnu, ale nechci to nějak lámat), zkoušel jsem to ohmatávat jak to šlo kolem a nenarazil na nic, co by tomu mělo ještě vadit ... neni tam schovanej nějakej šroubek nebo něco takovýho? Něco dalšího, na co si dát bacha?
Díky za odpovědi

T4 - RELÁTKA 01. zář 2011 09:37 #78537

• Maršoun
  • člen clubu
  • člen clubu
  • Obdržená poděkování 31
Kdyby to bylo alarmem, tak by to vypinani bylo pravidelne... Videl bych to na spinacku...
B) T4 Multivan 2.5TenDýmIgnoruj gang 8-)

www.facebook.com/groups/vwbusczechfans

T4 - RELÁTKA 01. zář 2011 13:43 #78543

spínačka by to asi mohla bejt (nechá se "oživit"? - zanešení, studenej spoj, ...?), ale je mi divný, že to nevyhodí žádnou chybu, resp. mazal jsem v imu(25) "slabej signál", ale to bylo předtim, než mi to poprvý chcíplo ... i tak díky, zkusim na to mrknout, ale stejně bude potřeba se v tý elektrice pohrabat důkladněji už kvůli výměně toho Clifforda (pokud ho nerozchodim, jakože spíš ne)
ještě zůstává otázka, jak "vyloupnout" ten relébox a nelámat ... budu si na to muset posvítit ... :idea:

edit: tak dostat se ke spínačce bylo jednoduchý, ale rozebrání už by byl asi docela oříšek, no aspoň jsem sundal čtecí cívku, očistil konektor a několikrát zámek pořádně prostříkal kontaktolem a profoukl kompresorem - bordel tam byl pěknej, tak to snad pomůže, jen si řikam, jestli ten zámek nemá bejt něčim promazanej, aby to nezatuhlo ... no uvidíme

edit2: zatim jsem s tim najel sotva pár stovek kiláků, ale převážně město a nechcíplo to ani jednou ... jen to od toho čištění spínačky občas startuje až na doraz otočení, tak doufam, že se to nepos... úplně ... aspoň, že chytá na drc ...

edit3: tak s tim reléboxem jsem na to přišel - ten levej držák se od něj musí (po odjištění tý pákový pojistky) vyhnout do strany, nahoře je ještě kulatej špunt/výčnělek, co do toho držáku zapadá ;)

T4 - RELÁTKA 11. srp 2012 20:37 #102152

• James7
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Mě občas, zarachotí nejspíš nějaký relé (zvuk jakoby rachot z reproduktoru,ale reprák to není) nevíte jak zjistit který to je a nemůže se něco pokazit? Díky

T4 - RELÁTKA 04. zář 2012 21:11 #103317

• kusna
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 3
dnes jsem měl stejnou závadu,tak jsem shodil plasty okolo volantu,zatlačil zespodu na spínačku a už to fungovalo,dojel jsem do autokelly,koupil nový spodek spínačky(140 Kč) vyměnil a opraveno...startuje a nechcípá D:_)1

T4 - RELÁTKA 05. zář 2012 13:29 #103353

Ale ten spodak za 140ti zanedlouho bohužel opět odejde. V tomhle případě je lepší dát kolem 600 za origo D:_)1 ... někteří jistě potvrdí ;)
VW Multivan Generation 2,5 TDI 111kW MTM
VW Transporter 2,5 TDI 75kW prodanej
Audi Wheel Man 8-)

T4 - RELÁTKA 10. zář 2012 12:38 #103568

pro jistotu bych si ten starší nechal a zkusil pročistit ... já už tam mam sice vychozený ty polohy (hlavně ta "nastartovaná" má vůli, jinak ostatní v lepším stavu než u osobáku - B5), ale pořád to funguje a u tý T4 je "nešikovnější" sklon spínačky, tj. stačí pár přívěsků na klíčích, pár nerovností a chcípání je zas na světě a "překlopení zbytku klíčů dopředu" vydrží jen chvíli ...

T4 - RELÁTKA 11. zář 2012 12:36 #103647

• Finida
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1

Transportérák napsal: Ale ten spodak za 140ti zanedlouho bohužel opět odejde. V tomhle případě je lepší dát kolem 600 za origo D:_)1 ... někteří jistě potvrdí ;)

Souhlasím,po pár zkušeností pouze origo!
T4 Multivan,ATLANTIS, 2.5 TDI ,111KW,
T4 Plechovka 1.9 TD -pracant

T4 - RELÁTKA 11. srp 2013 10:11 #125365

• Weba
  • Uživatel
  • Uživatel
  • Obdržená poděkování 1
Ahoj, moje auto (2,4 93) dělá to, že když chcípnu motor dřív, než vypnu světla, tak zhasnou potkávačky a svítí jen obrysovky a už nejdou znovu rozsvítit ani se znovu nakopnutým motorem, Pak si hraju s přepínačem a víceméně nic... Po nějaké době se to většinou povede, ale myslím, že to dělá nějaké relé. Je to blbost? Víte někdo jaké relé? Jo a to relé 38 je skutečně od dochlazovacího čerpadla?

• Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.187 sekund

Login